reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Perla fajnie, że wpadłaś się przywitać :-) ucałuj Laurkę
emih mój brat powiedział, że on nie będzie się wypowiadał, jeśli zdecydujemy położyć najpierw panele, a potem drzwi, i że potem, jak będziemy chcieli zmienić panele, to nie będzie słuchał naszego narzekania, że się nie da czy coś:dry: także opinie są podzielone, jedni mówią-najpierw drzwi, potem panele-inni odwrotnie.. i bądź u mądry..
magdzia faktycznie głupio się skończyło KSD, ale ja uważam,że ona nie jest w ciąży, specjalnie tak zagrała ;)

reklama
Witam sie witam,po dluugiej przeriwe.
Niestety laptop dalej bezuzyteczny, ale pokorzystam troche z nie swojego:)
Stesknilam sie za wami, i życ bez was nie moge.

Nie nadrobie niestety watku ogolnego , mam nadzieje ze wszystko u was jest ok .

Hej dziewczyny:)

Udało mi się dzisiaj wstać o czasie, a nie męczyć od 6 czy 7 rano:-D Więc mam dobry humor:-D
Ubieram się i lecę do siostry, muszę zajść potem do apteki zapytać się czy w hurtowni mają te wkładki, bo jak nie to zamawiam na allegro, nie będę szukać przecież w całym województwie:-(
Dostałam na Dzień Dziecka paczkę ciastek i już je wsunęłam:-D wiem że nie powinnam ale nie mogłam się powstrzymać:-D
Mała jest grzeczna chwilowo, wczoraj wieczorem dawała mi popalić, aż się skręcałam czasami tak boleśnie się wierciła, ehhh miejsca ma mało już:-(
Pogoda jest straszna znowu, ciemno, zimno i mokro, przez co pewnie humor mi się spierniczy i tyle będzie z dobrego dnia, ale cóż, jestem dobrej myśli.
M wczoraj zakupy zrobił więc mam to z głowy, chciałabym tylko jechać na zakupy dla dziecka a kasy niema, dopiero pod koniec miesiąca będę mogła jechać:-(

tiffi1 dzisiaj jej powiem że siedzę do 18 czerwca i AUT! Nie interesuje mnie czy będzie musiała siedzieć z małym sama, czy brać go do pracy czy co... ja mam serdecznie dość i nie dam z siebie robić kretynki... za dobra jestem i tyle:-( Nie chcę być dla niej chamska bo bardzo mi pomogła na początku ciąży kiedy wszyscy byli przeciw mnie, tylko z nią mogłam porozmawiać bo M mnie nie rozumiał, poradziła co do lekarza i tego co mam robić, po prostu była kiedy nikogo nie było dlatego trudno mi jest z nią teraz rozmawiać na takie tematy, nie chcę jej zawieść bo wiem że gdyby coś się działo to ona zawsze pomoże, ale nie mogę dać się jej przecież wykorzystywać, bo niestety ona robi to na całą parę...
Cóż, miłego dnia i przyjdę tu po południu:-)

Miłego;*

haha dobre....

magdzia no właśnie niewiem czy ma być druga seria, nic nie słyszałam ale mogła by lecieć, chociaż niewiem czy potem będziemy miały czas przy dzieciatkach na seriale:cool2:

Pocieszeniem jest VOD :tak: tam można oglądać jeden serial nawet przez tydzień, więc myślę, że z naszymi dzieciątkami się uda właśnie dzięki onetowi :tak:

Uciekam się ogarnąć

Ostatnia edycja:
Ja juz tez po badanaich z rana-juz sie rano zdenerwowalam bo mocz przez chwilę był pienisty i wyczytałam że to objaw bialka(mam nadzieję,że taki był bo bardzo chcialo mi sie sikać)Nie mam dzisiaj humoru-całą noc nei mogłam spac-na 18 wizyta i ja sie tak denerwuje że ledwo zyję!!

Nic sie nie stresuj, z rana czasem mam takie cisnienie w pecharzu ze jak sikam do kubeczka, to jak coca cola sie pieni wstrzasnieta:p
Trzymam kciuki co do wizyty!

Ja juz tez po badanaich z rana-juz sie rano zdenerwowalam bo mocz przez chwilę był pienisty i wyczytałam że to objaw bialka(mam nadzieję,że taki był bo bardzo chcialo mi sie sikać)Nie mam dzisiaj humoru-całą noc nei mogłam spac-na 18 wizyta i ja sie tak denerwuje że ledwo zyję!!

madzia nie stresuj się, bedzie dobrze, znowu Cię ten mocz nakręcił :/ do zobaczonka o 18 :))

reklama
hej dziewczyny!
wizytującym dziś- powodzenia!
ja nie wiem czy to ta pogoda na mnie tak działa czy co, ale ledwo żyje, normalnie chodzę jak piana :eek: niby śpiąca, ale spać nie mogę...

Do góry