reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja slonca nie porwalam przyznaje sie. U mnie dzis leje strasznie az nie chce mi sie ruszac z domu ale po dziecie do przedszkola trzeba isc, dobrze ze moge autkiem podjechac

reklama
nudy dzisiaj straszne !!najchetniej przespala bym caly dzien ...
zjadlam sobie dwa gofry z bita smietana ..........dupsko rosnie .....

oj ja tez ale co w nocy robic bede:/poki co nawet obiadu mi sie nie chce gotowac a M niedlugo z pracy wraca i pewno glodny jak wilk.
atabe ja slonca tez nie porwalam u mnie leje od samiuskiego rana.

Witam dwupaczki!:-)
U mnie tak leje, że nic mi sie nie chce...:-( Ugotowałam zupę jarzynową, teraz idę tłuc schabowe, bo obiecałam na dziś M... I znowu powtórka, a tak mi się nie chce...:sorry2:
louise - wracaj do nas z krążownikiem...;-)
Widzę, że temat skoczków na tapecie, mnie one się bardzo podobają. Miałam nawet kupić 9 - cio miesięcznemu chrześniakowi mojego M. na dzień dziecka, ale wreszcie kupiliśmy basen ze zjeżdżalnią i bąbelkami, taki bajerek. Tylko żeby lato było...
No nic, idę bo kotlety wzywają...:-)

reklama
Dziewczyny ale dzisiaj leniwy dzień, deszcz przestał padać, to pranie wywiesiłam na balkon, drugie nastawiłam. Mała mnie tu boksuje równo, z racji tego, że po obiedzie miałam dobry cukier to zjadłam loda śmietankowego wiec mała fika równo już mnie bok boli czasem

Do góry