reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzisiaj to chyba wszystkie mamy jakis spiacy dzien:confused:
ja pospalam godzinke ale mogla bym juz isc spac na noc:tak:

reklama
Ale miałam dzień. Troszke latania miałam, ale u mnie to normalne:-)-troche ruchu.
Najpierw do ccc, potem szybki powrot do domu po kase i po dowod zamowienia. Zamawialam komode, bo gdzies trzeba M rzeczy przeniesc aby malej schowac. Moj tata mial dzis czas wiec pojechal ze mna po nia bo byla gotowa do odbioru. Jak jechalam tramwajem do salonu meblowego to nie mam pojecia jak to zrobilam ze wysiadlam nie na tym przystanku co trzeba bylo. Wiec przeszlam na druga strone, i jak na zlosc nic nie jechalo(jakas awaria). Stalam ok 20 min i stwierdzilam ze szybciej dojde tam niz cos przyjedzie. Jak bylam prawie w polowie drogi zobaczylam ze tramwaje zaczely jezdzic z powrotem:wściekła/y:. Po wizycie w salonie meblowym pojechalam do tesco, ale oczywiscie tez ze zmiana tramwaju bo sprzeglo mu sie palilo:wściekła/y:. To po co jechalm do tesco oczywiscie nie bylo. Zrobilam wiec skromne zakupy miedzy innymi chusteczki nawilzajace nivea dla malej i do domciu. Po drodze musialam jeszcze zajsc u siebie na poczte odebrac fride dla malej. Udalo mi sie na allegro (nowa oczywiscie) za 10 zl kupic. Babka ktora ja sprzedawala u mnie na poczcie pracuje. Tak wiec po tych wszystkich przygodach dotarlam do domku. Oczywiscie nie musze wam mowic jaka pogoda byla przez caly ten czas:wściekła/y:deszcz.

madzik1980 wcale nie masz takiego malego mieszkanka. Ja mam 53m2. Dobrze ze trzy pokoje.

emih zdrowka dla was

Vanilka tak jak dziewczyny mowia normalnie boruja zeby mleczne u dzieciaczkow

tiffi1 nie marudz tylko sie ciesz z kwiatkow:-) och nam kobietom ciezko dogodzic:-)

Ja juz mowie dobranoc, trzeba isc odpoczac. Do jutra

Ostatnia edycja:
ja też stękająca, wszystko boli,ledwo wstaje z łóżka,z kanapy,z brodzika wychodze, nie umię juz skarpetek ubrać, jak kucne to też ledwo wstane,jak sie schyle to kręgosłup pęka, no masakra, wszystko jest tak męczące że szok

stopy teraz mnie pieką bo bylismy na zakupach i ledwo doczołgałam się do domu,zaraz idę się kąpać i do łóżeczka odpoczywać

kama szczerze powiedziawszy, to nie jest głupi pomysł, zwłaszcza na polskie realia :szok: szczęście, że to się tylko tak skończyło. A gdyby trafiła w oko, szyję albo jakąś żyłę?? :wściekła/y:

slyszalam o tym w faktach ...
Ja juz leze wykompana z lapkiem ...no tak mi sie spac chce ale troszke za szybko :confused:

esh nakupowałam słodyczy - siedzę i wpierdzielam... masakra jakaś - mam niedobór cukru :-D
kupiłam też arbuza, ale boję się, że jak go pochłonę, to całą noc będę kursować do kibelka :-D

czesc kobity -z ta lekarka to jakas masakra ,no kur,, co to sie u nas dzieje szok
co do dolegliwosci to u mnie tez strasznie,gdybym teraz spotkała tego co stwierdził ze ciaza to piekny okres chyba bym mu zeby wybiła,wszystko mnie boli plecy brzuch nogi ,a w nocy rwa kulszowa,do tego mam znów nudnosci ,nieporozumienie
dziewczyny czy któras z was orientuje sie odnosnie tych kropelek na kolke -to były chyba angielskie,mozna je gdzis u nas dostac?

reklama
To i ja sie dopisuje do klubu stękających i nie mogących wstać z kanapy. Najlepiej, gdy pomaga mi M. Z wanny jeszcze się sama wygramalam, ale ciężko...:sorry2:

Do góry