reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
ja tez spałam z godzinę-nie wiem czy w nocy teraz zasnę.............
Idę zjeśc pączka-już drugiego dzisiaj :)

Oj a ja siedzę w domu z chorym młodym....oj nudzi mu się okropnie a i ja dostaję szału.....idę prasować może zrobię coś pożytecznego chociaż :p Oj domatorami to my nie jesteśmy........:-D

czy Wam z lozka tez tak ciezko juz sie wstaje ? brzuch sie napina?
bo ja jak ogladam tv na kanapie i mam wstac to masakra :sorry2:ale na szczescie z wanny jeszcze sama wychodze :-D

czy Wam z lozka tez tak ciezko juz sie wstaje ? brzuch sie napina?
bo ja jak ogladam tv na kanapie i mam wstac to masakra :sorry2:ale na szczescie z wanny jeszcze sama wychodze :-D

no mnie wlasnie tez przy wstawaniu z lozka brzuch sie napina,szczegolnie jak jeszcze na siku wstaje,twardy wtedy jak kamien a co sie nagimnastykowac musze:blink:mnie to z wanny M ewakuuje:-D

Vanilka ja juz kilka miechow staje z kanapy zwalajac sie najpierw na kolana i potem dopiero sie prostuje, bo inaczej to wcale bym nie wstala. Z przodu brzuch sie napina a z tylu w krzyzu lupie.

co do wstawania - zalecane jest najsampierw przekipanie się na bok, a potem wstawanie, bo inaczej nadwyrężamy mięśnie środkowe brzucha i one się brzydko naciągają ;-)
A tak poza tym witam się wieczorową porą. Słoneczko sobie świeci, kumpel nas odwiedził, ale ja jakoś jestem taka niemrawa. Nic mi się nie chce. Nażarłam się truskawek i teraz co chwila chce mi się sikać.
A teraz w dodatku zachciało mi się orzeszków ziemnych solonych i chyba się przespaceruję do sklepu. Przewietrzę się przy okazji, dotlenie umysł, może mi się humor poprawi ...

a to dobrze,ze nie tylko mi juz ciezko sie z wyra wstaje :happy2:

tweenie poczekaj kochana jeszcze kilka tyg.i bedziesz bardziej narzekac :-p

reklama
Do góry