reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej kochane

Teraz mam wiecej czasu wiec obiecalam wam, ze bede czesciej zagladac i pisac. Chociaz w tej ciazy jakos weny na pisanie brak.
Ciezko juz mi sie spi w nocy, siara z piersi leci. Zwlaszcza jak leze na boku. Skurcze w łytkach mnie dopadly. Oj juz jest cieżko, Chcialabym zeby dzidzius przyszedl na świat. Vanilka masz juz termin na cc ustalony?
Ja ostatnio rozmawialam z moim ginkiem i mowil ze zobaczymy jak to bedzie, ale on nie jest zwolennikiem aby szybciej robic ciecie. Jedynie jak sie zacznie cos dziac, wody, skurcze. Lub jak juz bedzie termin.

reklama
Widze,ze nie tylko mnie dopadlo chorobsko :-(
emih wiesz,moj maly tez cos chodzi od rana i zakatarzony ..mam nadzieje,ze na tym sie zakonczy ..
zdrowka dla Ciebie i Kasi !!

cynamonka Tobie tez zdrowka ,nie ma nic gorszego chyba jak mama ledwo co zipie i jeszcze dziecko ma w domu ktore potrzebuje opieki ;/
Choc ja sie nie daje...od rana ogarnelam dom i mam zamiar poprasowac ciuszki ktore mi zostaly i spakowac torbe do szpitala...bo jak sie poddam i bede lezec wiem, ,ze gorzej bedzie ...a tak jak narazie glowa boli no i poty ...

tweenie znalazlam bujaweczke fajna w moim miescie ...konczy sie za godzine i mam nadzieje ,ze wygram za rozsadna cene ..jak cos to pokaze Ci :tak:

kama widze,ze u Ciebie tez poniedzialek nie za ciekawie ;/
u nas w aldiku nie ma szlafrowko ale za to full jedzenia poprzecenianego -obkupilismy sie w sobote .

arlecia no mam termin juz ,tutaj robia tydzien przed terminem ,a mi sie udalo 8 dni przed.

Ostatnia edycja:
Kama to rzeczywiście masz dzisiaj pecha!!
U nas pochmurnie i ciemno i zasypiam na siedząco-a nie chce w dzień spać bo później co będe w nocy robiła.
Dzisiaj zrobię na obiad młode ziemniaki ,marchewkę na parze i jajko sadzone.
Vanilka to właź pod kołdrę i się grzej
Jakiś tu dzisiaj mały ruch.....................

Vanilka tutaj tez malo kiedy takie rzeczy sa ale stwierdzilam ze za taka cene oplaca sie kupic,tym bardziej ze to do szpitala,jeszcze go spaprze a wtedy nie bedzie zalu go wyrzucic a tu doopa blada nie kupilam nic.
kurujcie sie i zdrowiejcie dziewczyny!!!
u mnie dzisiaj na obiad zupa serowa z pora,pieczarkami i miesem mielonym.
madzik dla pocieszenia u nas tez taka plucha za oknem.

czy wasze dzieci tez tak czesto czkawke maja?!

kama No pewnie ,ja tam tez kupilam do szpitala jakis tani szlafrok z tych cienkich zeby goraco nie bylo za cale 4 funty;-)Po domu nigdy nie chodze w szlafroku wiec mi nie posluzy potem wiec po co mi jakis tam piekny wypasiony na kilka dni do szpitala :confused:
Marcin moj jeszcze mnie pocieszyl zebym wziela ladny bialutki bo zawsze czysto sie wyglada w bieli ;-)
Moj tez ma czesto czkawke :tak:zobaczysz jak sie urodzi to samo ,ciagle czkawka bedzie .

tweenie wiesz,ze bym i dla Ciebie znalazla ,tylko ta przysylka :confused:

asieńka, tweenie, kama, patipaula, emih, madzik, agatka, mysza dziękuję za życzenia
kama jakoś mi się tak chce owocków, a ze słodyczy zjadam czasem wafelki bez cukru. Moje dziecię ma czkawkę zawsze wieczorami (dwa razy) czasem jeszcze przed południem
louise to póki co odpoczywaj i czekaj na krążownik
vanilka nie pozostaje nic innegojak kuracja i to intensywna
magdzia odpocznij
ewa rocznica 2, ale jesteśmy po zaręczynach i mieszkamy razem 6 lat wiec tak naprawdę to prawie 6. Kupiłam mojemu M płytę

A ja tylko napisze, że M zdziwił się kiedy dałam mu gifcik i zapytał "czy kupujemy sobie prezenty", ja powiedziałam, że ja mu kupiłam, więc powiedział, że jest "dupa" więc powiedziałam, ze taką dupę sobie wybrałam. Siedzę w domu a tu nagle domofon że przesyłka kwiatowa, więc dostałam bukiet róż. No miło, fajnie, ale ja jakaś głupia jestem, bo moim zdaniem szkoda kasy wydawać na kwiatki takie bukiety, ja to praktyczna jestem chyba za bardzo. No ale M musiał się zrehabilitować. Powiem tak fajnego mam męża - trzeba pamiętać jak to z każdym facetem że często trzeba wprost między oczy.
Ja dzisiaj powinnam wziąć się za jakąś robotę, ale mi się nic nie chce, mam lenia nad leniami

reklama
Do góry