reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzień dobry dziewczynki !!!
Wstałam ,zjadłam sobie kanapeczki z serkiem topionym (przed ciążą bym takiego nie zjadła :-D) i zapijam mleczkiem. Ja też dzisiaj lecę odebrać wyniki WR, potem muszę zadzwonić, zapisać się do ginka, a jeszcze później pojechać i pozmieniać w OFE.
U nas też leje...
M śpi, bo pół nocy grał w te swoje śmieszne gierki...
Tiffi - gołąbeczki (chociaż nie pałam do tego określenia zbytnią sympatią) Życzę Wam duuużo miłości, szczęścia i wzajemnego zrozumienia... ;-)
Tym, które się rozchorowały - szybkiego powrotu do zdrówka
Tweenie - miłego pobytu w Częstochowie. Odpocznij sobie i niech Ci dzielnie usługują i obiadki pod nos podają :-D
A ja się wczoraj dowiedziałam, że mój tata też przyleci w lipcu. Więc strasznie się cieszę, bo dziadek (przy odrobinie szczęścia, jak mała się uwinie na zewnątrz) też zobaczy swoją wnuczkę :happy2:
Ok idę się ogarnąć i wybywam, bo znowu nic nie załatwię ...

reklama
ewa ja normalnie pierwszy raz miałam robiony na nfz, teraz też dostałam skierowanie, a że nie ma mnie w Wawie, to muszę prywatnie zrobić. Pytałam w laboratorium na osiedlu i jeden kosztuje 28, a dwa 45.
Za pierwszym razem wszystko ok bylo :)

Hej dziewczynki. Ale pogoda do kitu nic sie nie chce. ah szkoda slow. ja tez wpadlam na chwilke by sie przywitac i tez za nie dlugo uciekac musze do miasta zaplacic banku haracz:) Nie no rate za mieszkanie trzeba oplacic bo dzis ostatni;/
Weekend minal fajnie w sobote grilek bo pogoda dopisla a w niedziele u rodzicow i na zakupach.
Widze ze wszytskie sie rozchorowaly no ale pogoda zrobila swoje najpierw cieplo krotki rekaw a na drugi dzien zimno i deszcz wiec. moj maly tez dostal juz kataru zoaczymy co dalej oby nic wielkiego.
Zycze milego dnia.

siema laski
u mnie pobudka oczywiście przed 6.... ktg, tablety, ciśnienie - full zestaw. zauważam już pewną prawidłowość - właściwe ciśnienie mam tylko w soboty (wtedy też jest położna oszustka)...:-) dziś dobra wiadomość spłynęła na mnie jak ten deszcz co właśnie pada z nieba - za tydzień w poniedziałek być może mnie wypuszczą... najgorsze, że szpital funkcjonuje do środy, później zaczyna się tutaj długi weekend, a to oznacza nuuuudę wielką. niestety nie dali się przekabacić na wypisanie mnie w środę w takim razie.... no nic to, perspektywa wyjścia jest kojąca :-)
Vanilka, emih, zdrowia życzę! i wszystkim pozostałym niezdrowym również

witajcie:-)
ja pospałam i po śniadanku wkraczam do akcji i sprzątam- pokoik dla bejbiaka prawie skończony, więc będzie co robić, poza tym znowu 3 pralki (skąd się tego tyle bierze przy 2 osobach?, z dzieckiem to chyba nie będę wcale pralki wyłączać:-D)
mam też w planach tel do US z nidyskretnym pytaniem: gdzie do jasnej k... są moje pieniądze ze zwrotu?)

twennie z tą II stopniową toxo, chyba chodzi o miano Igg i Igm? już Ci napisały dziewczynki widzę
kama ale M kochany z tymi ciuszkami:-)
patipaula kuruj się bidulko;-)
louise trzymajcie się tam ze Stasinem w oczekiwaniu na krążownik:-D
Rusia, kama kolega kupił córce 2 chomiki-podobno chłopców, ale zdarzył się cud- z tego homoseksulanego związku urodziło się 6 dzieci:-D
Vanilka Ty też się kuruj kochana!!!
kasiamaj jakie masaże i na co?
magdzia leżeżć, leżeć i jeszcze raz leżeć:-)

niedobrze nam się poniedziałek zaczyna-choróbska i kijowe noce hmmmm-trzeba to zdusić w zarodku, bo jaki poniedziałek...:-)

Melduje sie tylko, ze zyje. Ledwie..., Vanilka widze, ze i Ciebie dopadlo, kuruj sie kochana. Ja juz nie mam pomyslu co mozna brac na taki potworny kaszel, ucho tez mnie napierdziela i migdalki i w ogole wszystko...

teraz już wiem, że w domu jestem... Moja siostra wybiera się na dół po pieczywo, więc od dwóch godzin łazienkę oblega, głowę trzeba umyć, makijaż zrobić...:-D

Witajcie kochane tylko sie zamelduje pogoda okropna za oknem noc nieprzespana . Strasznie bola mnie żebra a w szczególności prawe jak by było połamane :wściekła/y:któraś z was też tak miała ?? i co zrobić żeby uśmieżyć ból :(

niunia ja mam to samo, z prawej strony z tyłu... Nie wiem, czy to żebra, czy płucka, ale mam wrażenie,jakby płuco było zbyt nadmuchane i miało mi zaraz pęknąć razem z żebrami:eek: już nie wiem, jak mam siadać, czy kłaść się :dry:

reklama
kocham poniedzialki,bo:
ubieram sie do wyjscia i co wielkie odkrycie pierwsze rozstepy:wściekła/y:wciagam gacie na tylek trach guzik odlecial:wściekła/y:wychodze z domu,oczywiscie po co mi parasol,w polowie drogi jak lunelo:wściekła/y:zaszlam do aldika i co szlafrokow juz nie ma:wściekła/y:do tego strasznie boli mnie glowa i jakis bol wlazl mi w plecy i promieniuje do dolu brzucha:wściekła/y:

Do góry