reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Rusia swietujecie juz dzisiaj dzien dziecka?przeciez to jutro jest.
swinka morska fajny prezent,tez kiedys dostalam wlasnie z okazji dnia dziecka,niestety moja byla juz zaplodniona a nikt o tym nie wiedzial i nie masz pojecia w jakim szybkim tempie z jednej zrobilo sie 30:-D
louise wracaj do nas juz jako wladca pierscieni:-p;-):-)

mialam isc do aldika a doopska mi sie ruszyc nie chce

reklama
Cześć Dziewczyny

Ja też już wstałam, zjadłam śniadanie i biorę się za sprzątanie łazienki. Dziś mam napięty dzień o 12.00 doradca finansowy, z którym będę zmieniała OFE. Potem obiad u mamy i SR. Potem po panele do pokoju bo zabrakło, jak zwykle źle wymierzyłam pokój :-D a mój M mi po raz kolejny uwierzył. Wcześniej mierzyłam szafę i tak teść zrobił, że jest dziura pomiędzy jednymi a drugimi drzwiami :-D

Tiffi wszystkiego najlepszego z okazji ślubu, dużo miłości, ciepła i radości.

tweenie zawsze mam robioną toxoplazmozę dwustopniową. Może u Ciebie wynik tej jednostopniowej wyszedł O i nie byłaś nigdy kierowana na dwustopniową. Bo ja to przechodziłam toxoplazmozę (zawsze mi się myli czy to łapie się od kotów czy od jedzenia surowego mięsa).

kama nie masz wyjścia, będziesz musiała pochwalić M bo więcej nic nie kupi :-D

louise jak Ci krążek założą to fikać i brykać będziesz w łóżku leżąc. Powodzenia, bo słyszałam, że to nie miłe uczucie.

Dzień Dobry bardzo:-)

Niestety już na nogach, M musiał lecieć do lasu i telefon dzwonił już od 8, więc nie dam rady już spać:-(
Pogoda u nas straszna, nie dość że chmury zasłoniły całe niebo to jeszcze pada:-( A ja muszę niedługo lecieć po wyniki toksoplazmozy... czekam już tydzień:szok:

Obiad będę robić tylko dla siebie, bo M nie przyjedzie, niestety... jednak przynajmniej nie będę musiała gotować koryta:tak:

Hej ..
Ja wstalam zakatarzona ;/
i do tego boli mnie ucho ..masakra jakas ...

pogoda za oknem sprzyja spaniu ..

cześć dziewczynki:-)

wpadłam się tylko przywitać, lecimy zaraz z M kafelki wybierać, potem chyba do biblioteki jeszcze skoczę i ostatnie zajęcia w SR:-) miłego dnia

ale u nas rano burza była..

no to i ja się odezwę :-);-)
:happy2::happy2::happy2: hej laseczki.:happy2::happy2::happy2:

u nas od rana strasznie leje :szok:
w nocy to była taka wichura i tak lało że spać nie można było....:no::wściekła/y:

dziś musze podjechać do szpitala-i sie umówić na zabiegi...dostałam to skierowanie
na masaże-musze się ugadać jak to ma wyglądać i na czym polegać???
dostałam aż 10 wjazdów.

weekend minął nam szybko i przyjemnie.
Kuba sie wyszalał bo otworzyli nowy plac zabaw za blokiem moich rodziców-najlepiej siedziałby tam cały czas.

idę na śniadanko i potem Was poczytam.

Hej Kobietki ja na chwilę tylko, strasznie się czuję od wczoraj wieczorem, boli mnie dół brzucha, trochę plecy, w nocy chodziłam z 20 razy siku, miałam twardy brzuch i zauważyłam lekkie mleczne upławy przy podcieraniu się w łazience. Dzwoniłam do mamy i to nie są raczej wody bo by "chlusnęły" ale mam stracha więc dzisiejszy dzień spędzę w łóżku a M będzie mi usługiwał. Tak postanowiłam i już :tak:
3majcie się Kochane, odezwę się jak już będę się lepiej czuła

VAnilka, przyłączam do podziębionych... Ja po weekendzie też zakatarzona bo nad morzem niby cieplutko było- ale pogoda zwodnicza- zimny wiatr i... gardełko z katarem mimo antybiotyku (na boleriozę, ale też jest na zapalenia dróg oddechowych i zatoki- miałam nadzieję że kompleksowo mnie weźmie, ale efektów narazie brak :confused:) I córa też na garło zaczyna narzekać :/

Agatka-natalia- toxoplazmozą może być zarażone surowe mięso, warzywa nieumyte, nawet woda w kranie... A koty- tak, jak zjedzą takie mięso, przyniosą "świństwo" z podwórka a potem ma się styczność z jego odchodami ew ślina.

dziś musze podjechać do szpitala-i sie umówić na zabiegi...dostałam to skierowanie
na masaże-musze się ugadać jak to ma wyglądać i na czym polegać???
dostałam aż 10 wjazdów.

w Częstochowie wygląda to tak, że najpierw czekasz x-miesięcy do lekarza, który daje konkretne skierowanie, a potem jeszcze z pół roku na zabiegi...:cool:

reklama
Cześć dziewczyny :)
Tiffi wszystkiego dobrego z okazji rocznicy która to? Przygotowujesz cos specjalnego?? jakiś prezent?? Ja mam w niedziele 1 rocznicę i nie mam pomysłu.

Ja miałam badanie na toxo w 3miesiącu ciąży i wyszedł mi baaaardzo wysoki dodatni img, a ten drugi ujemny i potem musiałam jeszcze 2 razy powtarzać badania i oba wskaźniki bo było podejrzenie, że zaraziłam się na początku ciąży niby się okazała, że krótko przed ale do dzisiaj mam o to obawy... Badania nie refunduje kasa chorych koszt to ok. 40zł za 1 wskaźnik.

Do góry