reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
kacperek tweenie jest na biezaco w kosztach przesylki jak ja ;-)

tweenie co to za hamaczek ?

No ja juz mam CHYBA wszystko -bujawka jeszcze mi brakowala i wsio ...no ale znajac mnie bede i tak buszowac po ebayu i pewnie cos dokupie ...Ale musimy kupic sofe do salonu wiec moze na tym sie skupie ...

vanilka to juz tuż tuz, Ale super!! Ja tez bym chciala tak tydzien przed porodem, To bylby 1 lipiec. HII a nawet dwa moze sie urodzic bo z Kornelką zaczelo sie 2 tyg szybciej przed terminem. Widze, ze wy tez maniaczki zakupowe allegro i inne aucje. HI ja to samo. Oj wlasnie zamowilam materacyk do łozeczka. Chce kupic jeszcze jedną posciel. Z checią bym sie wybrala na zakupki do Poznania do Mothercare. Uwielbiam ten sklep. Fajne są rzeczy.
Ciuszki juz poprane i czekają az je wyprasuje i poskladam do szafy.

Arlecia jeśli chodzi o mothercare to owszem, ciuszki śliczne. Ale ceny jak dla mnie z kosmosu. A na allegro nowe body juz za 10 zł można kupić, pajace widziałam od 12 zł (a w sklepie 3pak prawie 90zł)

Baby Hängematte (Koala) Schaukel Wiege - wie NEU bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 31.05.10 21:25:59 MESZ) hamaczek
a ta wisząca huśtawka to coś takiego NEU Hängenest Hängeschaukel Babyhängematte Wiege bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 31.05.10 13:26:14 MESZ) , górę widać tu BABY - HÄNGEMATTE "BAMBI" WIEGE SCHAUKEL m. AUFHÄNGUNG bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 05.06.10 14:28:16 MESZ)

a mnie się właśnie to nie podoba... jak byłam jako au-pair w Niemczech, to ta moja rodzina miała tą huśtawkę na drzwi, fajna sprawa, bo i dla dużego i dla małego dziecka się nadaje.

reklama
Cześć:-)

Wczoraj cały dzień mnie nie było w domciu, już z rana jechaliśmy do teściów, bo rodzinka z Niemiec przyjechała, a wieczorem jeszcze do moich rodziców pojechaliśmy bo tam zaś moja rodzinka na odwiedziny przyjechała ciotka z kuzynką,więc tez chciałam z kuzyką posiedzieć trochę tym bardziej że przyjechałą ze swoimi dwoma brzdącami-2 i 4 latek,ale fajni.

Dziś od rana piorę,chciałam już ciuszki prać ale jeszcze nie wszystkie meble poskałdane więc poczekam pare dni. Ale musze się wziąć za porządki,w meblościance i kuchni w meblach,po remoncie wszędzie pełno brudu, tak powolutku będę sobie robiła,a później mama i teściowa przyjadą okna pomyć i coś tam jeszcze pomóc

tiffi wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy ślubu!!! No i gratki wylicytowania kosza, teraz jeszcze wózek:-)

patipaula vanilka cynamonka zdrówka dla Was dziewczyny

emih a czemu córunia nie chodzi już do przedszkola,prze to gardełko co ja boli? zdrówka Wam życzę

marska jeszcze tydzień dasz rade:tak: a soboty Ci służą widze :cool2:

kama jestem jestem,miło ze pytasz:-) nono M się postarał,ciekwe jakie ciuszki zamówił, mój mały ma czkawke tak dwa,trzy razy dziennie

Do góry