reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dzień dobry bardzo !!!
Ja już wstałam. Muszę eMka siostrę wyprawić, ale na Dworzec raczej nie pojadę, bo nie mam siły...
Tiffi ja też lubię Wola Park - mam blisko i wszystko tam jest. Arkadię lubię ze względu na Leroy Merlin, i tylko pod tym pretekstem mogę przekonać eMka, żeby ze mną pojechał :-D. Złotych nie lubię, bo to sklep dla burżujów :-D
Mruczka - trzymaj się kochana, mam nadzieję, że wszystko się uspokoi i szybko Cię wypuszczą.
Dzamenko czekamy, czekamy ;-)
Wczoraj weszłam do mothercare i wiecie ile kosztowało głupie 12 tetrowych pieluch - 100 zł. Jak powiedziałam M, to normalnie ciśnienie mu podskoczyło i pytał, czy one złotą nicią tkane. :-D
Niech żyje allegro :happy2:
Zjadłam pierwsze śniadanie piję herbatkę, ale chyba jeszcze i tak pójdę nyny. M w pracy, jakoś muszę sobie ten dzień rozłożyć... Mam nadzieję, że szybko zleci, bo jutro M ma wolne. Może poprasuję ubranka, ale jakoś nie chce mi się w tym grzebać. Mam taki *********k z rozmiarami, że normalnie nie wiem co do czego :-D

reklama
hej hej,
emih dzięki za info!!! Mruczka trzymaj się tam i wracaj do nas szybko! dzamena czekamy na Ciebie czekamy...;-)
ja dziś też sama ze sobą spędzam dzień ehhh
dziewczyny nie wiem czy to moje puchnięcie rąk jest "normalne" :eek: dobrze, że idę we wtorek na wizytę, choć znając mojego gina, to to będzie zupełnie NORMALNY objaw ciąży....dobrze, że to już zaraz koniec tej ciąży, bo czuję się wykończona......

aha dziewczyny gdzie i jakie kupowałyście wkłady poporodowe? chodzi mi o te co się do majtek przykleja;-)

hej hej!!
Ja wstałam już
Wczoraj dzień fajny-najpierw byliśmy z M na naleśnikach potem krótkie zakupy w M1 :)a na 17 pojechalismy na tego grilla-pogoda dopisała i siedzieliśmy na zewnątrz-wrócilismy koło 23 ,na dodatek wczoraj od rana mało mi rwa dokuczała wiec luz.
Najadłam się mięska, kiełbasy i chleba z masłem czosnkowym :))
Dzisiaj tez nie jest zła pogoda, wiec moze jakiś krótki spacer uskutecznie !!!
Dzięki wam wsyztskim za życzenia imieninowe :)))
Mruczka wracaj bidulko do zdrówka!!Dzięki Emih za informacje
Dzamenka czekamy na Ciebie
Atabe ja nie wiem czy puchnięcia dloni są normalne w ciąży, mi tylko czasami jedna noga puchnie ale to też na szczęście nie za mocno-lepiej jak skonsultujesz to ze swoim lekarzem
Gregorka wypoczywaj ,wyypoczywaj-zazdroszczę!!

Atabe - mnie puchną ręce jak za długo siedzę na kompie :-) chyba od myszki :-D
Madzik - ale mi smaka narobiłaś tym chlebem z masełkiem czosnkowym. Uwielbiam. Zawsze eMka babcia robi takiego wypasionego grilla, ale w tym roku niestety nie mam co liczyć...

Ja pomimo, że jestem mięsożerna, też ubóstwiam ten chlebek. tylko, że Marcina babcia naciera zwykłym czosnkiem chleb i potem masełko, czy jakoś tak ;-) Kurcze, gdyby nie ten 3 trymestr z chęcią bym odłożyła jakąś kasiorkę i pojechała, a tu chyba trochę niebezpieczne to - 4 godziny w pociągu...

Czesc dziewczyny ,zyje -ciezko bo ciezko ale zyje ,mam nadzieje ze u was wszystko dobrze
mruczka wracaj do zdrowia i do nas ,ja mam troche problemów ale trzymam reke na pulsie,
nie mam narazie siły ani weny aby opisywac ,miłego dnia dziewczynki i dziekuje za troske

emih fajnie, że czuwasz nad naszymi lipcówkami mruczka trzymaj się
mysza ja do wola parku mam blisko, a arkadię lubię też bo tam jest sporo sklepów i np. ja załatwiam swoje sprawy a mój M do empiku, do muzycznego, do akwarystycznego i do appla. Ja generalnie nie przepadam za zakupami, ale czasem trzeba coś poszukać
madzik wiesz że za mną chodzą naleśniki i grill
dzamena a co to za ciężkie westchnienie??

Ja właśnie jem śniadanie, M zrobił jajecznicę. Poza tym dobrze, że dziś niedziela M w domu.

reklama
dzień dobry

Wstałam. Bardzo dobrze mi się spało. Raz tylko w nocy się obudziłam. Od rana u nas w domu awantura, o głupie kino. Teść chce iść do kina, a teściowa nie. A prezent gwiazdkowy jutro się kończy i wypadałoby go wykorzystać :) W każdym razie my z M idziemy na Robin Hood'a, wieczorem.

Mysza i tiffi ja tez lubię jeździć do Wola Park, bo tam są inne sklepy niż np. w Arkadii, poza tym lubię CH Targówek, bo tam jak jeżdżę to mam rozpracowany cały plan poruszania się :-D Nienawidzę złotych tarasów bo tam nie umiem chodzić, złe ułożenie.

Mruczka życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Dżamena wszystko się ułoży.

Do góry