reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dobry wieczór bardzo !!!
Nogi mi wchodzą w pupiszona, nachodziłam się, nażarłam w Macu. Czyli dzień zaliczony pozytywnie.
Teraz nabijam się z piosenek na Eurowizji i wpierdzielam pierniki :-D mam też słonecznik ;-)
Moja faworytka to piosenka Drip Drop z Azerbejdżanu :-)

reklama
Mysza dżizas...też oglądam eurowizje...i się tak zastanawiam czy to są jakieś jaja?!Przecież co jedno to większa porażka!LOL!:eek:

Asieńka własnie przed chwilą rozmawialiśmy z M o morzu i ma być wielki syf w tym roku, sinice itp. Nam z kranu zaczęła płynąć kolorowa woda, od żółtego poprzez pomarańcz, a na brązie kończąc, bleeeee

mysza to bardzo udany miałaś dzień bez dwóch zdań:-D własnie też włączyliśmy akurat na rumunie i stwierdziliśmy że rytmy lady gaga ale z lat 80tych:-D

hej dziewczyny

Wróciłam od znajomych. Koń bardzo spodobał się Zosi :-) a ma dopiero rok. Bujała się na nim, zejść nie chciała.

Asienka, Mysza
tragedia w tym roku na Eurowizji. W tamtym roku była lepsza. A najgorsza to niestety była nasza propozycja. Mamy tyle fajnych piosenek, które powstają w ciągu roku, a na Eurowizję to wybierają najgorsze. Mam wrażenie, że robią to specjalnie.

jedyneczka u mnie już ściany pomalowane. W dzień zrobię fotki i pokażę. Ładnie wyszły te kolory. A u Ciebie?

maruśka czyli dobra położna, chce dla Ciebie jak najlepiej :-D

Mystique to zależy chyba od organizmu kobiety. Z tego co się orientuje to po 6 miesiącach moja koleżanka mogła ćwiczyć.

brejka w którym szpitalu chcesz zrobić przewrót, czyżby w Wołominie? :-D

Gregorka udanego urlopu :-)

kasik a ja opychałam się lodami waniliowo-malinowymi z truskawkami mniam :-)

louise kiedy założą Ci krążek?

Tweenie Ble ble ble pamiętam jak u nas też nie raz taki gnój leciał z kranu np po jakiejś awarii :/ masakra
A na czyste morze zbytnio nie liczę...dobrze,że mamy jeszcze spoko jezior w okolicy to tez można się popluskać.

Ja tez ogladalam eurowizje ale przelaczylam po kilku piesniach :) masakra jednym slowem ...
Nie straszcie tym brudnym morzem bo ja w wakacje planuje je odwiedzic nie raz!!

ja dziś się napracowałam, łożeczko rozłożone, regał prawie zamontowany- to oczywiście rączkami D:-) nawet mnie troszkę wkurzył, ale postanowiłam mu wybaczyć-niech stracę:-D

jedyneczka to fajnie, że już najgorsze remonty za Tobą:-) dla teścia może jakiś fajny koniaczek , jeśli pije, lub jakiś inny alko w jego guście?? ja też jutro planuje wypad do obi lub castoramy (niedziela bez marketu niedzielą straconą:-D), a pewnie i tu i tu (ikea była w zeszłym tygodniu:-)) musimy dokupić jakieś coś do montażu regału i dywanik chcę
Gregorkam udanego wypadu-byłam na Mazurach tylko raz- i zakochałam się:-)

ja obejrzałam 5 min Eurowizji i stwierdzam, że albo ja mam tak mało wysublimowany gust muzyczny, albo z tym konkursem jest coś nie teges:-D

reklama
tak w Wołominie :) w ciązy mam jakiś bojowy nastrój a im bliżej tym coraz bardziej zaczynam się bać porodu :/ A może któraś z Was już tu rodziła bądź jakaś znajoma ? Ja mam tylko stare opinie z netu :/

Do góry