reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja oglądam tą eurowizję żeby pośmiać się z tej żenady.Komentator jest dobry :-p Ciśnie po wszystkich i ich wyśmiewa:-D

reklama
Witam się nocnie:-D
ja cały dzionek spędziłam u babci..M ciął drewno dla babci na zimę...no i zrobiliśmy grilka..mniami:-p:-p:tak:...Sarunia podostawała prezenciki na Dzień Dziecka od mojej cioci i babci(kocyk,ręczniczek,2 pary bodziaków i pieluszki tetrowe różowe:-D)...Ja się niedawno wykąpałam i teraz leże w łóżku..M już śpi,bo on od 6 na nogach..Zanim pojechaliśmy do babci to był w pracy,a jutro zaczyna pracę nocką..i znów całe łóżko dla mnie..hihi...
louise wszystko będzie dobrze..co do krążka to chyba lepiej się pomęczyć z nim troszkę..i skurcze miną,bo mi po założeniu krążka przestał stawiać się brzuszek..
ewelad to fajnie,że łóżeczko już stoi..ja też bym już skręciła łóżeczko dla Małej,ale pierw muszę ogarnąć szafę i komodę,no a jak wyrzucę wszystko na podłogę to nie będzie miejsca na łóżeczko:-):tak:...
OKI..ja mykam się położyć spać..jutro Was nadrobię..DOBRANOC:-D:-);-)

Asieńka masz rację - komentator jest najlepszy :-D Sikam ze śmiechu...
A w ogóle Vanilka ładnie to określiłaś - "pieśni" :-D
Chyba zaraz pójdę spać... Ale nudaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dobrze, że M już jest. Ma kto mnie czochrać za uszkiem :-)

Tak czy siak i tak jedna z lepszych... ;-) Śmieszna jest,taka nieogarnięta :-)

Dobra...lecę już spać.Po tej wycieczce na Hel jestem wykończona!
Dobrej nocki wszystkim! ;*

Ostatnia edycja:
ewelad no my nie chcieliśmy paneli z kilku względów, chcemy lite drewno najlepiej olejowane, ale niestety ceny spore, więc chyba będzie lakierowane
aneta to nie te targii, tamte będą dopiero w czerwcu, te były jakies mało wydarzone. Dostałam kupon rabatowy do smyka i tyle
mysza jak mam jechać do jakiegoś centrum handlowego to albo wola park (blisko i całkiem ok), ale lubię też arkadię, nie lubię złotych tarasów
atabe no właśnie te same argumenty przemawiają za nowym, gwarancja i serwis blisko, choć jakbym trafiła sensowny używany to bym się nie zastanawiała. Kurdę jeszcze muszę to przetrawić i jakieś decyzje podjąć
gregorka ale fajnie, jedź relaksować się
jedyneczka no właśnie tak to jest z tymi wózkami, mój M mówi, że lepiej nowy, no chyba że znajdę coś sensownego, ale jak to stwierdzić, czy sensowny jest wózek używany
maruśka no właśnie ja nie chcę x-cara, bo nie wiem jak on wypada w testach, bo jest ciężki. Zakładam maxi cossi z adapterami do wózka y go można było przypiąć na stelaż. No coś ty masz położną oszustkę, ale co by jej to dało???? Jesli tak jest to powiedz, że tak się ucieszyłaś, że takie niskie ciśnienie masz że zrobiłaś sobie swoim ciśnieniomierzem i pokazuje wysokie i żeby ci jeszcze raz sprawdziła (najlepiej jakby była jeszcze inna babka)

dziewczyny jak mozecie kopać leżącego - arbuz winogrona truskawki.
Ja znów jeździłam oglądać płytki, już mam dosyć. Zjadła dziś pizzę i cukier był wysoki, echhhh. Poza tym iałam coś porobić wieczorem, ale nic mi się nie chciało i siedziałam zerkając w net i oglądałam fajny film na tvn. Musze pomyśleć co jutro na obiad, echhh

cześć dziewczyny,

dziś oficjalnie mnie nie ma :sorry: nadrobię jutro...

Wchodzę dziś tylko na chwilkę z poranną wiadomością od naszej Mruczki.
Jest w szpitalu... :-:)-:)-(
W czwartek trafiła na ostrym zatruciem, biegunką, gorączką i skurczami. Teraz jest już lepiej ale czeka na wyniki salmonelli. 2 razy dziennie ma KTG, skurcze ustały....
WSZYSTKIE Z WAS/ NAS SERDECZNIE POZDRAWIA!!!!

Ps. Dzamenka napisze do nas może nawet już dziś...

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem z rańca !!
emih no to smutne wieści ale Mruczka trzymaj się!! Będzie dobrze!!

Pogoda od rana piękna w Gdyni, śniadanko zjedzone ale jeszcze się chyba walnę trochę do wyrka, pooglądam tv i poleniu****e bo wczoraj był bardzo miły i ciekawy dzień, przy okazji DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KOBIETKOM ZA IMIENINOWE ŻYCZENIA !! Kochane jesteście :tak:

Do góry