reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam was piekne w tak wspaniały dzionek . Od jakiegoś czasu codziennie rano wstaje lewa nogą . Może przez te głupie sny dziś mi się śniło że mój M mnie zdradza. Tylko niech wstanie to mu pokaże:wściekła/y:.Od dwóch dni szukam pasujacych śrub do łóżeczka bo zagineły w czasie przeprowadzki wiec musze kupić podobne żeby pasowały.
Mruczka trzymaj sie i wracaj do nas prędko .
Zostawić was na chwile to potem ciężko Was nadrobić :szok:

No hej !
Co to byla za noc :wściekła/y:
Juz nigdy wiecej bedac w ciazy nie zjem arbuza przed snem :no:
Masakra jakas,siku chyba co godzine chodzilam robic ..jak ja teraz gora raz wstaje w nocy na siku tak dzisiaj chyba za cala ciaze sie wysikalam w nocy :dry:
Wstalam o 6 bo juz spac nie moglam ,zjadlam potem znowu zasnelam do 9 ..
Nim sie z wyra zwleklam ,poszlam zaliczyc wanne i chyba z godzine w niej siedzialam .
Niech t:dry:en moj tato juz przylatuje bo ja juz sil na nic nie mam :no:
A musze obiad zrobic -co mi sie chce :no:

Czytam ,ze mruczka w szpitalu :confused:
kochana trzymaj sie ,mam nadzieje,ze to nic powaznego i czekamy na Was :tak:

aha luknelam przez okno od kibleka na dwor i co -ciuszki ktore suszylam wiatr porozwiewal i polowa na ziemi lezy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Fakt ,ze tam nie mam trawy i jakiegos blota ale i tak trzeba drugi raz wyprac (zapomnialam klamerkami poprzypinac :sorry2:)

Od jakiegoś czasu codziennie rano wstaje lewa nogą . Może przez te głupie sny dziś mi się śniło że mój M mnie zdradza.

Odkąd moje libido jest zerowe, praktycznie co drugą noc mi się śni, że M romansuje z dziewczynami z pracy. :-D
Chyba pójdę spać, bo to allegro już mi bokiem wychodzi a z eurosportem coś mi się porobiło i nie mogę tenisa oglądać...
Jutro chyba będę prasować i robić porządek z ciuchami... Jak nie kupię komody, to się nie pomieszczę... Już zawaliłam 2 szuflady, a jeszcze czekam na ubranka od mamy...

No hej !
Co to byla za noc :wściekła/y:
Juz nigdy wiecej bedac w ciazy nie zjem arbuza przed snem :no:
Masakra jakas,siku chyba co godzine chodzilam robic ..jak ja teraz gora raz wstaje w nocy na siku tak dzisiaj chyba za cala ciaze sie wysikalam w nocy :dry:
Wstalam o 6 bo juz spac nie moglam ,zjadlam potem znowu zasnelam do 9 ..
Nim sie z wyra zwleklam ,poszlam zaliczyc wanne i chyba z godzine w niej siedzialam .
Niech t:dry:en moj tato juz przylatuje bo ja juz sil na nic nie mam :no:
A musze obiad zrobic -co mi sie chce :no:

Czytam ,ze mruczka w szpitalu :confused:
kochana trzymaj sie ,mam nadzieje,ze to nic powaznego i czekamy na Was :tak:

aha luknelam przez okno od kibleka na dwor i co -ciuszki ktore suszylam wiatr porozwiewal i polowa na ziemi lezy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Fakt ,ze tam nie mam trawy i jakiegos blota ale i tak trzeba drugi raz wyprac (zapomnialam klamerkami poprzypinac :sorry2:)
Vanilka co godzine :) ja normalnie wstaje co godzine ale jak zjem coś moczopennego badz za dużo wypije to nawet co pół :tak:
Mysza1984 mam tak samo może dlatego że czuje sie taka do niczego i nie potrzebna a do tego nieaatrakcyjna :(

Witam:-)

Dzisiaj wreszcie udało mi się wyspać, chociaż przyznam że sny miałam nieciekawe:-( Zjadłam już sobie śniadanko więc jestem w pełni sił, muszę iść umyć głowę i budzić mojego M bo dzisiaj moja mama nas zaprosiła na grilla do jej "faceta" (do tej pory nie wiem jak na niego mówić:-D).
A więc dzisiaj napełnię swój brzuszek karkóweczką z grilla i kiełbaskami:-D Pewnie przybędzie mi z 2 kg od razu:szok:
Dzidzia wczoraj dosłownie chciała wyjść przez brzuch, kopała i wierciła się niemiłosiernie:-) chyba troszeczkę jej ciasno:-) Ale cóż, musi jeszcze troszkę poczekać:-D
Jutro mam dzień wolny więc pewnie pojadę z m do Urzędu Skarbowego załatwić kilka spraw, potem ZUS i słodkie lenistwo w domu:-)

Miłego dnia:-D

witajcie:-)
u mnie piękna pogoda, przyjemny poranek- jednym słowem sielanka:-) zaraza wybywamy na spacerek i dokupić brakujące rzeczy do regału

tiffi na pocieszenie poweim, ze ostatnio nie tknęłam arbuza- a miałam! więc potraktuj to jako gest solidarności z Tobą:-)
Mruczka trzymajcie się mocno!!!
atabe wkłądy bella mama albo absorgyn (ja mam jedne i drugie) kupiłam u siebie w sklepie, który znalazłam na allegro ( już się nie wystawiaja)
madzik fajnie że z rwą lepiej- oby jak nadłużej:-)
dzamena fajnie, ze się odezwałaś:tak:
Mysza komoda to zdradziecki mebel- moja skurczyła się w drodze ze sklepu do domu:-D

miłego dnia Robaczki:-D

Vanilka co godzine :) ja normalnie wstaje co godzine ale jak zjem coś moczopennego badz za dużo wypije to nawet co pół :tak:
Mysza1984 mam tak samo może dlatego że czuje sie taka do niczego i nie potrzebna a do tego nieaatrakcyjna :(

no nie gadaj ,ze tyle biegasz siku ??
masakra ,wspolczuje Ci ...jak Ty sie wysypiasz??

reklama
Siemkano!:-)

Mmm...potwierdzam to co mówiła Magdzia,słoneczko w Gdyni boskie!:-) Dlatego dzisiaj pewnie też się wybierzemy na jakąś wycieczkę :tak:
Ja dopiero co wstałam!Odsypiałam cały tydzień rannego wstawania.W nocy nawiedzały mnie przedziwne sny.Od jakiś horrorów po erotyczne:eek::eek:
No i a dodatek pierwszy raz w ciąży zdarzyło mi się,że złapał mnie skurcz w łydce!Ała...

Mruczka trzymaj się Słonko i wracaj szybciutko! ;*

Wczoraj weszłam do mothercare i wiecie ile kosztowało głupie 12 tetrowych pieluch - 100 zł. Jak powiedziałam M, to normalnie ciśnienie mu podskoczyło i pytał, czy one złotą nicią tkane. :-D
Doskonale Cię rozumiem.Ostatnio byłam w mothercare po ręcznik dla Małej i co?!100 pare złotych!!No ich chyba nieźle porąbało!:dry:Bez łaski...poszłam i w Cubusie kupiłam za 25zł...

Miłego dnia mamuśki!:tak:

Do góry