reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tweenie świetnie, że w końcu dobre wieści !!! Bardzo się cieszę :tak:

Ojejku teściowa zakupiła komplet pościeli dla Alicji (żeby nie być gorsza od moich rodziców) - wkleiłam na zakupowym. Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, chociaż coś dobrego w tym całym zamieszaniu z kredytem :tak:

Obżarłam się tymi bananami, ptasim mleczkiem i kalafiorową ;] teraz czas na odpoczynek

reklama
widzę, ze weekendowo się zrobiło;-) mniej do czytania to wiadomo, ze weekend rozpoczęty:-D jak dla mnie to bez różnicy jaki to dzień tygodnia, M w pracy do 24 dziś, a na domiar złego w sobotę i w niedzielę tez pracuje :sorry2:

dzamenko a ty gdzie się dzisiaj podziewasz??

ooo super wieści Tweenie-To wazy teraz mała tyle co Staś od Louise-wiec to chyba norma w tym okresie!!
Ja byłam na lodach a pozniej na soczku pod parasolkami w parku i ledwo wstalam pozniej z tej niewygodnej lawki..
Jutro idziemy na tego grilla wiec trzeba zbierac siły!!

ale się wkurw** przed chwilką :no: - dopiero co dziś wanienkę dostarczono a już w nią młody przywalił autem i pękła .. noż ludzie !!!

witam wieczorową porą
my dziś mieliśmy popołudnie latające
byliśmy u znajomych
synek miał radość że hej...
bawił sie z króliczkami gonił kury...:-)
strasznie mu sie to podobało.

co porabiacie???
bo ja jakoś padnięta jestem...
zaraz wskakuję do wanny.

tweenie ciesze sie razem z Toba, trzymalam kciukasy

Wiecie co, ja to sobie tak ostatnio mysle, ze do pewnych dolegliwosci to mozna sie przyzwyczaic. U mnie w pierwszym miesiacu ciazy cos sie porobilo w tym laczeniu krzyzowo biodrowym. Za kazdym razem jak wstaje lub zrobie gwaltowniejszy ruch to czuje jakby mi ktos gwozdz tam wbijal i tak juz 8 miesiac, lekarze rozkladaja raczki, kaza czekac do porodu i tak sobie kustykam tyle miechow. Czasem jest lepiej a czasem gorzej. Zobaczymy co po porodzie, ale wtedy to i przeswietlenie i jakies nastawienia i fizjoterapia, ateraz to nic.

tweenie dobrze ze niunka rosnie,mowilysmy ze bedzie dobrze:)
ja juz po kapieli,wcielam arbuza i ciekawe co mi zara glukometr po nim pokaze.zaraz zalegam przed tv,bo w koncu nam go z serwisu oddali,M juz spi wiec co tu robic.

milego wieczorku a pozniej kolorowych snow (Vanilko nie erotycznych):D

reklama
ale się wkurw** przed chwilką :no: - dopiero co dziś wanienkę dostarczono a już w nią młody przywalił autem i pękła .. noż ludzie !!!

oj to pech :sorry2:

a ja nudzem się w dalszym ciągu...kama chyba pójdę za Twoim głosem i polukam na tv bo co tu robić....

dziewczyny słyszałyście coś o takich urządzeniach tens które uśmierzają ból podczas porodu?

Do góry