witam popołudniowo:-)
otóż rozpoczęłam dzisiaj akcję 'prasowanie'-masakra, 4 godz prasowania, a jeszcze połowa przede mną, a co gorsza w nowej komodzie jak gdyby kończy się miejsce, więc sa dwie opcje- albo kupiłam za małą komodę (chciałam mniejszą, bo byłam przekonana, że jeszcze zostanie mi miejsca:-), dobrze że D zna mnie na tyle dobrze i potrafił ocenić szybkosć gromadzenia przeze mnie ciuszków) albo mam za dużo ciuszków
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
następnie pojechałam odebrać wyniki i do ortopedy- to
do dziewczyn z klubu 'rwa kulszowa'- miłą pani doktor powiedziała, ze ogłoby być gorzej i mogłabym nie chodzić wcale, poradziła basen (ale ryzyko infekcji), ćwiczenie zwane wdzięcznie przeprostem, ciepłe kąpiele lub polewanie prysznicem tego miejsca (gorąca woda oczywiście odpada), spanie na wałeczku pod pleckami no i paracetamol, ewentualnie umiejętny masaż (coby nie zacząć rodzić), a jeszcze mnie pocieszyła, że anestezjolog moze odmówić mi ZZO ze wzgl na wadę kręgosłupa, więc to chyba rozwiąże moje rozterki
anetka tak jak wyżej napisałam u mnie tez chyba nici z ZZO z tego samego powodu co u Ciebie-nawet ta sama wada, te komplikacje podobno teraz b. rzadko się zdarzają, ale ja chyba też sobie daruję, tym bardzie, że porodu się boję, ale kłucia w plecki chyba jeszcze bardziej
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
a ropucha po odbiór łożka wysmarzyła mi maila ze ściemami i przeprosinami,i że dzisiaj już się odezwie i odbierze i co- i kupa- nie dzwoni, nie pisze, jednym słowem wali ze mną w gumy, a ja już mam ciśnienie
jedyneczka no to chrzest bojowy dla Ciebie i Emi z tym wyjazdem, a M dobrze powiedziałaś, jak taki niedobry dla Ciebie, żeby to jeszcze dotarło
gaja na niedobory potasu to soczek pomidorowy dobry:-)
Mysza to na siku wstajemy synchronicznie- ja też do tej pory co godz w nocy, a od jakiegoś czasu właśnie 5-6:-) a łóżeczko już kupione- wkleję na zakupowym
louise biedna:-( ale najwazniejsze, że Stasinek dokazuje zdrowo!
atabe Ty może wij gniazdo, ale tak bardziej na kanapie co?
tweenie bardzo się cieszę, że w końcu takie dobre wieści- to nagroda za te wszystkie stresy ostatnie:-)