reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
dzięki dziewczyny za wsparcie. Teraz jest dużo lepiej, jest tego bardzo mało. Leżę cały czas i modlę się, by z dzidzią było ok. Boję się cały czas, ale cieszę się, że to leci coraz mniej a nie coraz więcej... zresztą pewnie każda z was by się bała więc nie będę się tłumaczyć...

Dzięki dziewczyny, pomysły fajne, ta mata pod choinkę mi sie podoba, tylko muszę wybadać czy już takiej od kogoś nie dostał. te rzeczy z allegro przejrzę w domu, bo w pracy mam zablokowane i powoli zbieram sie do domku:-)
Myślałam jeszcze na chrzest oprócz czegoś tam, o jakims drzewku, tata wsadzi mu wiosną w ogródku i bedzie rosło razem z nim, może będzie mógł zbierac z niego owoce (gdyby to owocowe było):-)

Dzięki dziewczyny, pomysły fajne, ta mata pod choinkę mi sie podoba, tylko muszę wybadać czy już takiej od kogoś nie dostał. te rzeczy z allegro przejrzę w domu, bo w pracy mam zablokowane i powoli zbieram sie do domku:-)
Myślałam jeszcze na chrzest oprócz czegoś tam, o jakims drzewku, tata wsadzi mu wiosną w ogródku i bedzie rosło razem z nim, może będzie mógł zbierac z niego owoce (gdyby to owocowe było):-)

Z drzewem super pomysł:tak:

o drzewko super jakies jabluszko albo wisienka albo czeresienka:) milo milo:))

atabe -bylebys sie teraz nie stresowala. Odpoczywaj az ci zniknie wszystko tak jak gin mowil. Ja mialam takie brazowo rozowe plamienia dwa tygodnie temu.....cale szczescie panie mowila ze ladnie wszystko w srodku wyglada. pan doktor tez mi teraz w piatek potwierdzial:) musze teraz jeszcze raz morfologie zrobic i mocz i tokso zrobie teraz...i za miesiac ide do gina:) to bedzie moj 12 tydzien??? no cos okolo tego:)

Dzis zrobilam dosc duze zakupy wiec teraz leże i zdycham na kanapie z laptopem na kolanach:) ale obiad musze zrobic a naczynia niepozmywane....ech dziewczyny nie mam na to mocy. Chyba poprosze szefa zeby byl wyrozumialy i pozwolil mi do konca roku z roboty wylazic po pol dnia pracy bo zauwazylam ze strasznie sie mecze. No i musze zalatwic od stycznia prace z domu bo jednak w robocie nie wytrzymuje.

Sorki, że zawracam gitarę, ale jestem niezdecydowana, w sumie to minęło tylko 5 dni od poprzedniego usg, no i nie wiem czy warto iść dzisiaj :confused:, echchch, może jednak poczekać?

reklama
hm...no ja na Twoim miejscu bym poczekala ten tydzien:) jesli bylo ostatnio dobrze to bym sie nie martwila:) ja mam za 3 tygodnie nastepna wizyte i tez musze czekac;))) ale jak uwazasz..jesli czujesz ze powinnas dzis isc to idz:)

Do góry