reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

perla: witamy witamy :) fajnie ze sie wszystko ulozylo
vanilka:niemam bialka w moczu, w jednym szpitalu nie bylo miejsc zeby mnie przyjac wyslali do innego a tam chociaz byly miejsca stwierdzili ze nie ma potrzeby mnie przyjmowac bo z dzieckiem wszystko w porzadku(ktg,przeplywy itp) poki co jade na tej zwiekszonej dawce dopegytu jakby sie cos dzialo to dzwonie do gin i sie zobaczy... do 3 razy sztuka :wściekła/y:

reklama
perla Witajcie :happy2::happy2:
ooo rety ,jaka Laura malenka na tym avatarku :happy2::happy2::happy2:

nadia no to obserwuj siebie i malenstwo i jak cos jedz bo nie ma z tym zartow ..

Perla super, że już jesteś. Szkoda, że bez Malutkiej, ale podkarmią ją tam troszkę i zaraz będziecie w komplecie :)
Jak się czujecie?

stesknilam sie za Wami bardzo!!! ;-)
czuje sie super naprawde bo i porod byl lajcikowy czego kazdej z Was serdecznie zycze :tak:
a malusia z dnia na dzien robi super postepy! dzis sie smiala caly czas jak u niej bylismy i nie ma juz Venflonu w raczce bo wszystkie wyniki ma super, zadnej infekcji itd.

stesknilam sie za Wami bardzo!!! ;-)
czuje sie super naprawde bo i porod byl lajcikowy czego kazdej z Was serdecznie zycze :tak:
a malusia z dnia na dzien robi super postepy! dzis sie smiala caly czas jak u niej bylismy i nie ma juz Venflonu w raczce bo wszystkie wyniki ma super, zadnej infekcji itd.
az milo sie czyta takie wiesci :)
mleczarnia juz pelna ?:)

witajcie wieczorową porą.:tak:;-)
byłam na wizycie (ale o tym na odpowiednim wątku)
popytałam go jeszcze o kilka spraw...
mówiłam mu że mam takie straszne bóle kręgosłupa że wstać z wyrka nie mogę -powiedział że można poprosić rodzinnego żeby mi dał skierowanie do jego kumpla który jest fizjo-terapeutą i on mnie wymasuje....
jutro poprosze mamę żeby pogadała z lekarzem i jak coś to weźmie od niego-i będę chodzić.

zrobiłam rogale-a tak mnie naszło...chce ktoś???

synek właśnie zasypia z tatą a ja mam chwilkę dla siebie.

Kama-a ja wolę jak jest ciepło :tak:
Emih-dobrze ze sie wybrałaś-oby wszystko szło jak należy.
Atabe-u nas też jesień :zawstydzona/y::-(
Jedyneczka-gorąca z Ciebie kobitka :-D:szok:;-)
Rika-witaj.
Kasik-o fajnie..a pracujesz w zawodzie???czy zmieniłaś na inną pracę???
Agatka-natalia-czyli że co???że niby nam się nudzi???:szok::-D
Perla-fajnie że wróciłaś.

reklama
maruska: aha no to fajnie ze w miare ok u ciebie z tym cisnieniem, a nie masz juz dosc szpitala?;p heh no ja mialam 160/100 wczoraj 3 razy po tabletkach nawet , poza tym cala spuchnieta, byloby ok gdyby nie fakt ze sie boje ze moze to zaszkodzic malej, a nie chca mnie przyjac na obserwacje :/ jedyne pocieszenie mam z wizyty u gin dzisiejsze to ze jak znowu mi skoczy to mam dac jej cynk i ona wszystko zalatwi, no miejmy nadzieje bo nie usmiecha mi sie znowu czekanie na IP w szpitalu :/ pozdrawiam :)

pewnie, że mam dosyc, ale jak trzeba to trzeba...wiem, że młody jest bezpieczny, a to najwazniejsze. w domu mi byloby wygodniej, ale on nie miałby opieki.
nie kumam z tymi szpitalami... mój gin wystawił skierowanie i przyjęli, nie pracuje w tym szpitalu do którego się udałam.wiec moze jak twoja gin wystawi to tez będzie ok? mnie trochę nastraszyli tym ciśnieniem i potrzebą monitorowania młodego w takiej sytuacji, wiec dziwię się, że u ciebie zlewają takie ciśnienie...moze spróbuj w innym szpitalu? no i do cholery, ze skierowaniem od gina! nie rozumiem tych lekarzy...

Do góry