reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
tak! ;-)
dzis nie moglam juz spac w nocy tak mnie te cyce bolaly i dzis po samej nocy rana 85ml wydojone :-D
na zakupy chyba musicie isc dla malej co nie ?bo chyba duzo nie ma ciuszkow takich mautkich ?
Ty to nawet nie bedziesz miala z czego sie odchudzac ;p
Ale sliczna Laura w suwaczku:):)jak sie smieje :)))

koniec pakowania, Emi w kąpieli jezscze tylko szpony obetniemy i ja hop pod prysznic a potem kochane łóżeczko:tak:

maruśka też podejrzewali u Emi hypotrofie a okazało się że niesłusznie więc nie martw się naprawdę bo taka różnica nie jest jakaś przepastna. A jesteś pod kontrolą, badają przepływy więc nic złego się nie stanie. Nie jest najmilej w szpitalu , wiem, ale my mamuśki jesteśmy pełne poświęcenia dla dzieciaczków ;-) trzymam kciukasy aby ciśnienie się unormowało i z przepływami było oki;-)

ewcik ale pechowy jakis autobus:shocked2:

kacperek eh mój też jakoś mnie miłością nadmierną nie otacza ostatnio a wiadomo że to sił nie dodaje człowiekowi :sorry:

atabe przecież im potrzebny relaks i oderwanie od codzienności :dry: znam to z autopsji a ty siedź na tyłku bo przecież do tego kobieta jest stworzona :dry: chłopy jełopy:-p ja już kiedyś pisałam że chciałabym mieć żonę:-D

ewcik to od sutka zalezy chyba ten rozmiar:confused:

perla kochana jak miło Cię widzieć:tak: aby malutka szybko przybierała i dołączyła do was w domku:tak: a jak się pieknie uśmiecha maleńka, nic tylko wycałować normalnie:-)

Ja tylko się przywitam i zmykam. Rozchorowalam sie i osłabiona przez to jestem-gardlo mnie strasznie boli. Jak poczuje sie lepiej to nadrobię wszystko.

Perla super ze wrocilas:-)

Ostatnia edycja:
perla: jejku jaka ona sliczniusia i taka malenka kruszynka az mi lezka z oka poplynela ze wzruszenia :zawstydzona/y:
a propo cisnienia no to jak mi nie spadnie to dzwonie do gin i wtedy raczej mi juz wystawi skierowanie bo dawki leku tez juz nie bardzo da sie zwiekszac...poza tym opwiedziala ze zadzwoni w razie czego dowie sie gdzie maja miejsca w szpitalu zebym nie miala zonka potem.

Perła jaka fajna ta Twoja Laura. Na avarcie wygląda na malutką, a przy suwaczku już nie ;-)

Tweenie udanego USG jutro. Idziesz do tego lekarza ze szpitala z Kasprzaka, tylko że prywatnie?

kaceperek i fasolka w moim przypadku twardnienie brzucha, to tak jak by ktoś kijem od tyłu go uderzył. Wtedy cała się prostuję, nie przyjemne uczucie. Przeważnie robi się to przy dłuższym chodzeniu.

Dziewczyny Wy piszecie, że maleństwa przestały Was kopać, a Andrzej to nadal mi daje kopniaki, może jest ich mniej ale nadal są.

reklama
tweenie z tym czekaniem to się można....
Ty masz dar do tych wszystkich licytacji
kama ambitnie podeszłaś do sprawy, uprane, poprasowane, spakowane no no no
maruśka to jak tak leżysz i leżysz to dobrze, ze masz net. Trzymaj się i nie poddawaj złym myślom.
Moja trzy tygodnie temu miała 1300 (niecałe), a dzisiaj po 3 tyg ma 1930, więc tak mi się wydaje, że to też od dzieciaczka zależy dużo
madzik myślałam, ze może jest jakaś maść, albo coś, a tak to musisz się z tym przemęczyć i tyle
jedyneczka no ja się trochę zaskoczyłam tą wagą, ale może to przy tej cukrzycy tak jest
ewcik ale miałaś podróż
kacperek ja mam tak, że pod pępkiem od prawej do lewej strony nagle robi mi się taki brzuch jak kamień, na początku myślałam, że to mała tak wypycha, ale to właśnie jest to stawianie macicy. Ja mam tak dość często dlatego u mnie nospa i luteina
atabe no to nie fajnie twój M postąpił, jak wróci to mu zrób powtórkę z siłowni i zagoń do jakiejś roboty
mysza no dopominałaś się byśmy ci dziękowali to ja tak ogólnie za wszystko, co się będę rozdrabniać
perla witaj witaj, ależ nam stracha napędziłyście, ale najważniejsze że Laura jest z nami. Ucałowania dla niej i dla Ciebie bo dzielna mamuśka jesteś
patipaula to kuruj się kuruj i odpoczywaj

Po ćwiczeniach w SR całkiem fajnie, ale normalnie wiązadła mi robiły psikusy, generalnie to ja się zastanawiam jak ja dam radę i urodzę. Jejku jak człowiek ma zaplanowane wyniki, badania w danym tygodniu/dniu to stres jest ogromny. Ja jutro musze odebrać wyniki i mam wizytę u gin, mam nadzieję, że szyjka nie wariuje. Zastanawiam się czy jutro nie pojechać na te targi, ale nie chce mi się i zastanawiam się czy warto, no nic obudzę się rano to będę myśleć.

Do góry