reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Maruśka, współczuję szpitala, ale jak trzeba, to trzeba, będziecie pod stałą kontrolą i to najważniejsze.

Perla, witaj z powrotem:-) Laura super i wcale nie wygląda na takiego wcześniaka - przynajmniej na zdjęciach.

perla - jaka śliczna jest ta Twoja, znaczy nasza Laurka, taka czarnulka i jaka maleńka:-)
kasiamaj - nie pracuję w zawodzie, od razu dostałam pracę w urzędzie, później zrobiłam jeszcze ochronę środowiska i tam już zostałam. Nawet nie próbowałam już dostawać się do lasów, za bardzo pokochałam szpilki i perfumy...;-) Do lasu to tylko rekreacyjnie lub gdy jestem u znajomych w leśniczówce... Ale bywam...:-)

Ja wiecz,ór nieplanowanie wpadłam do triumfa i zakupiłam bustonosz dla mam karmiących, więc wieczorny humor znakomity.

Zmykam do łóżka bo czeka mnie wczesno - ranna pobudka, jadę z siostrą na uczelnię i później do IKEI.:-)
Miłej nocki Wam życzę DWUPACZKI.;-)

apropo`s cisnienia...nie bagatelizujcie tego dziewczeta! Gestoza (zatrucie ciążowe) jest jednym z najważniejszych schorzeń podczas w ciazy.
bo ja to w druga strone..u mnie ostatnio cisnienie 60 na 108;/...a jak w pierwszejciazy robilam cukier to po obciazeniu glukoza wciaz byl ponizej normy...juz nie pamietam jakie to jednostki cos tam 60 mialam...i pielegniarki w szpitalu, czy ja to wypilam, czy wymiotowalam itd..ja ze nie..a one to nie mozliwe..no, ale musialam batonika zawsze w torebce miec..
teraz meczy mnie okrutnie zgaga...w pierwszej ciazy byla mi zupelnie obca...teraz niemalze co wieczor mam..szczegolnie po pomidorach:O..

Perla- Laura - witajcie!:)

M pojechał na dworzec po swoją siostrę. Tylko, że on jeszcze tylko jutro ma wolne, a ona zostaje do niedzieli... Kurde trochę się wściekłam, bo nie mam ochoty na niańczenie jej. Ma już 20 lat, ale lubi latać po sklepach i takie tam, a ja już nie mam siły.
Musi dziewczę uruchomić wyobraźnię i sobie zorganizować czas...
Jak zwykle mam pustą lodówkę i cholerny apetyt, a jak zrobię zakupy, to mi się nie chce jeść...
Ale spróbuję już dzisiaj nic nie szamać (to nie będzie trudne :-D, bo nic nie mam), bo potem mnie zgaga męczy...

perla - jaka śliczna jest ta Twoja, znaczy nasza Laurka, taka czarnulka i jaka maleńka:-)
kasiamaj - nie pracuję w zawodzie, od razu dostałam pracę w urzędzie, później zrobiłam jeszcze ochronę środowiska i tam już zostałam. Nawet nie próbowałam już dostawać się do lasów, za bardzo pokochałam szpilki i perfumy...;-) Do lasu to tylko rekreacyjnie lub gdy jestem u znajomych w leśniczówce... Ale bywam...:-)

Ja wiecz,ór nieplanowanie wpadłam do triumfa i zakupiłam bustonosz dla mam karmiących, więc wieczorny humor znakomity.

Zmykam do łóżka bo czeka mnie wczesno - ranna pobudka, jadę z siostrą na uczelnię i później do IKEI.:-)
Miłej nocki Wam życzę DWUPACZKI.;-)
hmmm a nie dwupaczkom nie zyczysz dobrej nocki? :-D
kochane dziekuje za komplementy i powitanie! :-)
jutro postaram sie wstawic moja krotka opowiesc z porodowki ;-)
Emih jestem pod wrazeniem jaki sliczny porzadek zrobilas na naszym bb! :tak: super!!!

no jestem wieczorkiem:-)

miałam niespodziewanych gości i spoko, ale już bardzo nie spoko, ze laska, której sprzedałam wyrko na allegro już drugi raz nie przyjechałą po odbiór:wściekła/y: ludzie są jednak niepoważni- przecież ja nie będę siedzieć tydziń w domu i na nią czekać, zwłąszca że już dwa razy się do niej dostosowałam-nie żebym jakieś wybitnie bujne życie towarzyskie prowadziła, no ale k.... a już bym jutro miał pokoik bejbiaka gotowy, wysprzątany- grande fuck:wściekła/y:
madzik grilka szkoda byłoby odpuścić-zadzwoń do gospodarzy i zamów miejscówkę leżącą:-D
tweenie no zdziwienie doktora to też jakaś diagnoza:no: żenada
Mysza gratki-nowe wrota-bezcenne:-)mój też mnie dziś na wybieg zabrał i nawet do Maca-my to jesteśmy farciary:-D a szwagierce w ramach animacji czasu wolnego puzzle kup, żeby nie było, że niegościnna jesteś:-D wiem-wredna krowa ze mnie, ale ja tak mam na szwagierki:zawstydzona/y:
anetka jak mogłaś dopuścić do tak atalnego zaniedbania i nie obchodzić imienin:no: zgroza, należy to jak naszybciej zmienić:-D ja obchodzę urodziny, imieniny x2, dzień dziecka, dzień kobiet, dzień matki, dzień ziemi itd - wszystko z prezentami:-D a czasami, jak mnie najdzie, to mówię rano do D- zapomniałeś??? ja mam dzisiaj imieniny-zanim się zjarzy, że zmyślam, to ja mam uciechę, a potem jak stwierdzi, że zmyślam, to mówię- no moze i nie mam imienin, ale prezent mogłąbym dostać:-D i jak tu mi odmówić?:-D
Rika witaj:-)
magdzia no to niedobrze z tym kredytem, ale już tego nie zmienisz, a może to lepiej, bo miałabyś teraz za dużo na głowie-stresy, nerwy, pośpiech, a tak pozałatwiacie na spokojnie z Alicją pod pachą:-)
tiffi super, że wizyta udana:-)
Maruśka najważniejsze, ze jesteś pod opieką
Ewcik co za trauma autobusowa:no:
kacperek i fasolka życzę uśmiechu i lepszrgo nastroju:tak:
Vanilka moja rwa łączy się w bólu z Twoimi nóżkami:zawstydzona/y:
atabe zalecam karę cielesną i stanie w kozie, ewentualnie klęczenie na grochu dla M;-)w ostateczności przyjmij prezent:-) ach te chłopy
perla witaj nasza bohaterko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) super, że córcia zdrowa i w dodatku z poczuciem humoru:-)
patipaula zdrowiej!!!
kama to kawał roboty odwaliłaś- ja tak ambitnie jutro mam nadzieję spędzic czas:-)
kasik czyli z zawodu leśniczyna?:-D

Witam z samego rana :happy2:
Coź ostatnio tak co 2 dni mam problem ze spaniem, budzę się ok 4 i koniec nie usnę,wiercę się, myśli mnie przygniatają no i muszę wstać a później jestem nie do życia, bo w dzień nie potrafię spać i jestem nie wyspana, rozdrażniona, upierdliwa a na dodatek M ciągle mnie wkurza.
emih całe szczęście że tak szybko zareagowałaś i zgłosiłaś sie do lekarza z tym robalem wstrętnym. A córcia w brzuchu może jakąś akrobatką zostanie i ćwiczy tam ] jakieś salta i szpagaty ;-)

tiffi no malutka wcale nie taka malutka, rośnie ładnie :happy2:

perla super że jesteś z powrotem i już po wszystkim. Laurka kruszynka niesamowita na tym avatarku

tweenie powodzenia na USG, trzymam kciuki za dobre wieści :happy2:

reklama
melduję się jako druga:-)
obudziłam się o 6 i już nie mogę spać- co się ze mną podziało w tej ciąży:-D miłego dzionka wszystkim!!!

Do góry