reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hehe nie no takiej opcji nie ma :)
dala bym te co ja zamowilam ale co jak bedzie mial kolki ..skad to wezme;/
no trudno moze ta babka odpisze i wystawi znowu .

reklama
Maruśka trzymaj się tam! pozdrawiam

a ja się nieźle wkurw.....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: na M oczywiście... przyjechał po pracy, obiad zjadł i pojechał sobie na siłownie.........................pewnie po co siedzieć w domu z żoną, która i tak nic nie może robić.............:-:)-(

też jestem zdania, że z taką diagnoza trzeba było się ugryźć w język do czasu potwierdzenia/wykluczenia...
nadia, moje ciśnienie zależy od dnia... był dzień że 160/100, utrzymywało się wysokie, spadało ew. do 140/100, w lepszy dzień 135/85 czyli idealnie. przy takich samych dawkach dopegytu, czyli obecnie 4 tabl/doba. wcześniej lekarz dał mi 3x2, tutaj mają inną strategię na to, im częśćiej tym lepiej. mnie do szpitala wysłał własnie mój gin, w sumie dobrze, bo nie wiedziałabym kiedy coś złego by się zadziało z młodym - bo ja oczywiście czuje sie dobrze i nic mnie nie boli/strzyka/fika....

Ostatnia edycja:
Maruśka trzymaj się tam! pozdrawiam

a ja się nieźle wkurw.....:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: na M oczywiście... przyjechał po pracy, obiad zjadł i pojechał sobie na siłownie.........................pewnie po co siedzieć w domu z żoną, która i tak nic nie może robić.............:-:)-(
strzel mu kopa jak wroci !!!!

tweenie immersje to są kąpiele wodne po pół godziny trwające, bodajże 2 razy dziennie- poprawiają przepływy, m.in w łożysku, przez co do dzidzi dociera więcej składników odżywczych, a tym samym przybiera na wadze;-)

Uwaga zaczynam odpisywanie na posty :happy2:
Witam Perełkę, chociaż Jej nie widzę :-)
Jedyneczka - wedle życzenia podziękowałam, bo przyznaję, że to ciekawa informacja... Zobaczymy, czym w szpitalu tego pępucha będą paprać...
Niunia - zbuntowany to był hicior. Ja w tym czasie jeszcze oglądałam Luz Marię :-)
Anetka - nie ma co mrozić, wydawało mi się, że tyle nagotowałam, a tu już prawie dno widać... Mówię, że mam pasożyta w brzuchu :-) A drzwi ładnie, ale wstawię fotencje dopiero jak skończymy przedpokój, bo na razie efekt zerowy...
Rika - witamy nową lipcóweczkę. Lepiej dołączyć d tego wariatkowo późno niż wcale :-D
kasik1106 - jak chcesz, to możesz u mnie polować na gołębie.:-D
magdzia - ja też odnoszę wrażenie, że mnie i M zawsze wiatr w oczy... A tych kredytów to ja sama nie rozumiem... Mam nadzieję, że po spłacie wszystko Wam się wyprostuje i przyznają kasiorkę.
agatka_natalia - M był świadkiem naocznym moich podrygów. Cieszę się, że był w domu, bo zanudziłabym się na śmierć...
Emih - uważaj, bo Ci malutka powie, że za słabe lokum Jej wynajęłaś :-)
tiffi- a za co mi dziękujesz? Bo ja to chyba nie pamiętam co robię, piszę i w ogóle... Mam nadzieję, że to w pozytywnym znaczeniu tego słowa :happy2:
Maruśka - witamy w świecie ;-) Jak jest internet to jest władza. Dochodź do siebie i odpoczywaj. Zresztą i tak nie masz innego wyjścia. :happy2:
Ewcik - trzeba było mówić, że masz tyle załatwiania - wypożyczyłabym Ci prywatny samolot. :-D
Atabe - ..ale może po siłowni,...taki spocony i w ogóle mrrrrr. Ciasteczko :-D
Vanilka - w co tam ciosasz na PS? Dobrze, że znalazłaś sposób na nudę. Ja go stosuję od początku. :-D Gram w settlersy :-D

Maruśka najważniejsze, że jesteś pod stałą opiekę. Mam skierowanie na patologię i kazali przyjść mi w lipcu...

Vanilka a tam nie ma żadnych takich specyfików? koperek podają?

reklama
ostatnio już nie mam na to siły...............czasem zastanawiam się po co mi facet...........albo czemu sama nim nie jestem................

poczekaj,urodzisz dojdziesz do siebie i odwdzieczysz sie .

mysza ja to lubie grac w auta

tweenie sa ,sa woda koperkowa do bani ,infacol narazie daja ..ale kolki sie rozkrecaja i poradzilam sabsimplex bo ponoc bardzo dobry jest ...

Do góry