reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

emih bierz antybiotyk kochana jak kazali :tak:
wiesz co ,w mojej pierwszej ciazy w 8 miesiacu jz mi gadali ,ze mam zaraz termin i rodze:-Dnie wspomne jak wygladalam na koncowce ..opuchnieta ,ze ho ho i wielgachny bebzun ..wiec ja tam nie wierzew jakies gadanie o wielkosci brzucha i terminie porodu :no:

kurw...przyszlo mi pismo od mlodego ze szkoly ...
8 czerwca mam isc z nim na jakies zapoznanie ...matko jeszcze mi takie jazdy robia przed porodem :wściekła/y:i to sama musze isc bo oczywiscie M w tych godzinach pracuje :wściekła/y:
juz widze,siebie wieloryba z wyjacym dzieckiem u boku i jakies milutkie angielskie panie nauczycielki beda mi wlazic w doope i te ich usmieszki :wściekła/y:

reklama
ania pestka no tak takie posty tasiemce to nie bagatela. wiesz ile sie naklikam przy tym a ile razy sie klawiaturka brzuchem wsunie pod biurko :-) przyjmuje jak najbardziej te zasluzone podziekowania ;-) :-)

kama wlasnie zauwazylam ze zaczelas juz 36 tydzien ciazy :szok: o jeny!!!!! matko wy juz wszystkie dziewczynki i ty i atabe i vanilka i madzik zaraz rodzicie... i anetka jeszcze. a ja jeszcze pare tygodni i bede wam zazdroscic...

vanilka
no chetnie bym ci cos zakupila ale rowniez nie wychodze :-) zjadlam cordafen i juz mam nogi jak pletwy czerwone i spuchniete i powinnam wlasciwie lezec teraz poltorej godz ale mam juz dosc tego wyra wiec siedze i sie slaniam.

emih jakie straszliwosci!!!!! :szok::szok::szok: powiem szczerze ze myslalam ze to tylko masz jakies podraznienie albo cos w tym stylu. a tu cholernik jeden faktycznie ci ta borelioze przeniosl....no nieeeee. no biedna ty...ciagle sie cos czepia do ciebie. do tego antybiotyku kup sobie koniecznie jakis oslonowy probiotyk i duzo maslanek i kefirkow pij bo rzeczywiscie grzyb sie przyczepi a tu juz koncoweczka ciazy...dobrze ze poszlas!uffffffffff

mysza ty tak nie szastaj tym bigosem na prawo i lewo! i jeszcze pewnie moja porcje mu dalas?:cool2:

ide sie chyba jednak polozyc bo Stasin tez mnie jeszcze na dodatek kopniakami zgania z tego koszmarnie niewygodnego krzesla

Vanilka dobrze, ze masz blisko do tej szkoły...

matko dziewczyny ja umieram z nudów, ale po wczorajszym cifowaniu prysznica nie robię nic, bo naprawdę jeszcze urodzę...

Vanilka dobrze, ze masz blisko do tej szkoły...

matko dziewczyny ja umieram z nudów, ale po wczorajszym cifowaniu prysznica nie robię nic, bo naprawdę jeszcze urodzę...
no blisko ale ja po ang.nie gadam tak dobrze jak moj M :(

ja to juz normalnie z tych nudow,codziennosci ,monotoni wymiekam ..czasem juz chyba pada mi na leb ;/dzisiaj to napewno !!!
poszla bym w cholere z tego domu ,porobila kilometry na miescie ale jak mam isc z tymi zasranymi nogami :(:(

hejka jestem nowa i jeszcze nie wdrożona w wasze tematy ale mam pytanko z innej beczki chce poprać ciuszki maluszka ale nie wiem czy proszek dla dzieci czy zwykła??

Myszka, no rzuć we mnie tym bigosem plissss- takiego mi smaka zrobiłaś, a u mnie nikt poza mną w domku jeść nie chce... Ach... popracuję u ciebie za miskę tego cudeńka! :cool2:

Vanilka, przykro mi że musisz się "wlec" wogóle gdziekolwiek, a już do szkoły?! My teraz tylko błogiego spokoju potrzebujemy a tu same saleństwa: mnie pewnie jeszcze czeka latanie po lekarzach, urzędzie skarbowym :wściekła/y: i ZUS-ie taki syf mi został na końcówkę ciąży :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I będę wlokła swe ociężałe cielsko od placówki do placówki i pewnie w upały :confused:
Atabe- a Ty to już wogóle powinnaś po doopsku dostać za te szorowanki: a niech w cholerę dom zarasta a ty teraz leżeć powinnaś. Jak ci zacieki przeszkadzają czy pajęczyna, to w ciemnych okularach po chcatce truchtaj :wściekła/y::-p;-)
Precelek: na początek MUSI byc lovella albo Yelp bodajże...

no blisko ale ja po ang.nie gadam tak dobrze jak moj M :(

ja to juz normalnie z tych nudow,codziennosci ,monotoni wymiekam ..czasem juz chyba pada mi na leb ;/dzisiaj to napewno !!!
poszla bym w cholere z tego domu ,porobila kilometry na miescie ale jak mam isc z tymi zasranymi nogami :(:(

mi tez juz padło na leb i nawet na inne części ciała... a jeszcze powinnam tylko leżeć :eek: i puchnąc chyba do tego cholerka....

dziewczyny ja czuję się jak sloń nie tylko ze względu na rozmiary, ale dluży mi się ta ciąża jakby 2 lata już trwała........

Vanilka równe 3 tygodnie Ci zostały;-)

emih wszystko wiem, ale ja nie umiem tak patrzeć, jak bród patrzy na mnie.......

Ostatnia edycja:
mi tez juz padło na leb i nawet na inne części ciała... a jeszcze powinnam tylko leżeć :eek: i puchnąc chyba do tego cholerka....

dziewczyny ja czuję się jak sloń nie tylko ze względu na rozmiary, ale dluży mi się ta ciąża jakby 2 lata już trwała........

Vanilka równe 3 tygodnie Ci zostały;-)

wiem ,ze to nie duzo ale koncowka sie dluzy niestety..i jeszcze jak ledwo co chodzic moge przez te jazdy z nogami :(

emih wow no to duzo Ci zostalo do pozalatwiania ..ja na szczescie tylko ta szkola i oby nic wiecej ode mnie nie chcieli.

emih oby antybiotyk zadzialal,jeszcze tego bylo ci na koncowce potrzeba.
ja bym tak entuzjastycznie nie napisała o dniu spędzonym z teściową :eek:
oj ja tez nie:sorry::-D

precelek jelp albo lovella

louise taka tak czas leci,jeszcze troszeczke i dopiero sie zacznie:-D

vanilka jakby to dziewczyny powiedzialy:"idz na rekach";-):sorry:

atabe mnie tez sie juz dluzy szczegolnie teraz na finiszu.

mezus prawie wyjechal,jak dobrze pojdzie to o 20 bedziemy sie widziec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry