reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

magdzia gratuluje :tak: wiec pani magister?...czy pani inzynier?...:-)

keeejt no ja do weekendu nie wytrzymam hihihi

reklama
magdzia - GRATULACJE! Tylko szkoda, że nie możesz konkretnie tego oblać.. Trudno, nadrobisz później!:-)
mysza - ale mnie zmartwiłaś tym ostatnim odcinkiem KSD, ja uwielbiam ten serial...:-(

A ja właśnie wciągam wczorajsze spagetti, pycha...:-)

kasik "wloszczyzna" jest najlepsza na 2 dzien jak przejdzie :-) a juz lazania to o wiele bardziej mi smakuje Mkowa na 2 dzien :tak: ale mi smaka narobilas. ty spagettim a mysza bigosem. ide wiec zjesc moja ogorkowa na ktora o dziwo wcale smaka nie mam choc to jedna z moich ulubionych zup. teraz mi smierdzi kurczakiem-bleeee

Wlasnie weszlam na czerwcowki a tam dzieczyna urodzila 37 tc synka i odszedl :-:)-:)-:)-(jestem w szoku :-(to juz 37 tc byla .
A ja mam takie czarne mysli od kilku dni :-(

słyszałam o tym, że często dzieci urodzone w 37 tc są zagrożone... ale nie mam pojęcie dlaczego tak się dzieje,,,
Jaki to musi być wstrząs dla rodziców, przecież to już końcówka ciąży... ;-(

Magdzia gratulacje kochana!!
Vanilka ja tez cała teraz w strachu-takie wiadomosci strasznie na mnie dzialają!!

reklama
witajcie dziewuszki:-)

dzisiaj już nie usiedziałam na poopie i wybyłam na miasto-było warto kuśtykać, bo kupiłam buty, getry-w prezencie, bo imieniny dziś mam:-D a atk ogólnie, to w zw z tym ,że mam imieniny 3 dni po urodzinach i stwierdziłam ,że jestm przez to pokrzywdzona, bo można mnie omamić jednym prezentem zbiorczym , to przeniosłam sobie na sierpień, wtedy, kiedy ma mój D i obchodzę dwa razy- taka jestm zachłanna:-D i prezent dla teściówki też kupiłam:-) a poza tym i tak mnie boli, a leżenie wcale nie pomaga na tę rwę, wolę łazić, bo jak zacznę leżakować, to już się nie podniosę

nadiaa szkoda słów z tymi szpitalami- żenujące, żeby się człowiek, a tym bardziej kobieta w ciąży palętała i prosiła o przyjęcie:-( a text lekarki- no cóż, dobrze że ona taki terminator:no:
louise kochana może podjedź do gina albo na IP z tymi skurczami, bo się denewrujesz a do piątku jeszcze 2 dni? widzę, że wizyta przyspieszona-super!!! a co do skierowania na badania, ja akurat nie mam potrzeby, ale jak byłam u mojej lekarki 1-wszego kontaktu i zobaczyła, ze jestm w ciąży, to sama mi zaproponowała skierowania,a wczorajsze szlochy to juz wspomnienie- wróćiłam do zbroi twardziela-co prawda kuśtykacza, ale jednak:-D
jedyneczka mnie z tą szyjką uspokoiło usg, a poza tym gin i położna zgodnie stwierdzili, że na tym etapie to już spoksik- szybciej mi dzięki temu pójdzie przy porodzie- ja bardzo chcę im wierzyć:-D
Mruczka wazne że już po remoncie, teraz pomalutku zrobisz sobie wszystko, na pocieszenie powiem, że u mnie rozpizd i nic dla dzidzi niemkupione dalej z grubszych rzeczy-może mebelki dzisiaj kupię
Jasia najważniejsze pozytywne myślenie!!!
aisim zdrówka dla Taty i Babci!!!
madzik wymyślaj prezencik-nie żałuj sobie:-)
Vanilka moja koleżanka też z VOD miała kłopot w uk
Mysza ja mam wypasioną cukiernię na osiedlu- taką z 40-letnią tradycją:-) jak wiatr dobrze zaieje, to budzi mnie zapach z niej właśnie, wieć nieraz D już o 7 śmiga tam po drożdźóweczki:-)
magdzia GRATULACJE!!!

Do góry