reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
tweenie ja my to wyjadamy dzisiaj jeszcze resztki z wczoraj wiec tylko chleb kupiłam.

Kurcze gdzie te truskawi w sklepach?! A ja was tak bardzo potrzebuję!:confused:

Dzamena- dobrze zrobiłaś!!!! Ja jak jezdze mpk to wsiadam przy krańcówce wiec zawsze miejsce jest ale ostatnio wsiadłam jakoś tak w centrum i stoję...1 przystanek-stoję.... 5 przystanków-stoję.... wsiadła wkońcu jakas kobita z dzieckiem na ręku i tez stoi... wielkie poruszenie po 3 przystankach w tramwaju i jakaś kobita krzyczy aby ktos ustąpił babce z dzieckiem miejsca to łaskawie inna zeszła a ta mama patrzy na mnie i mówi zebym ja sobie usiadła bo w ciazy jestem wiec jej powiedziałam ze i tak juz od 20 min stoje a nie długo wysiadam wiec niech siada ale ona tez juz wysiadała wiec chyba stwierdziła - że bez łaski- i tez nie usiadła. Swoją droga to jej się nie dziwię ja tez bym tak wku...a ( brzuch ciągnie, kręgosłup pada) ale z łaską to tez nie potrzebuję.

Miałam z Oliwką w ciąży taką sytuację ze stanoł nad demna dziadek w autobusie( i nie o żadnej lasce ) i czekał jak mu zejdę.
Poczekał ze 2 przystanki i zaczoł komentować jaka to dzisiejsza młodziez i ogólnie jakie chamstwo. Tak się zdrzaźnilam ze mu wkońcu wstałam. Usiadł... ale jak zobaczył mój brzuch to od razu stał i - prosze usiąść pani przeciez w ciazy. a jamu na to- moze i w ciaży ale ta dzisiejsza młodzież a jaka starszyzna.... niew wiedziałam czy mam płakac czy się śmiać z niego :-D

Dzisiaj idę z Oliwka do okulisty bo coś mi się tak wbija w ten telewizor , zobaczyć czy z jej wzrokiem wszystko ok , tym bardziej ze od września idzie do szkoły.

Mnie tez nikt nie podaje sniadania,mało tego dzis usłyszałam ze m ma za suche kanapki w pracy bo on musi miec posmarowane masełkiem i jedna i druga,no wiec juz nie bedzie miał wcale,ale fakt faktem ze on nienawidzi suchego pieczywa ,a dzis mu zrobiłam szybko bo sie spieszył a rano jeszcze odprowadził filipsa do przedszkola bo jak to stwierdził ja jestem miekka dupa a on bedzie napewno ryczał po dwóch tyg laby w domu,wiec chociaz mogłam mu juz tym masłem posmarowac.
emih ale zes mi pojechała z tymi czerwonymi gaciami,akurat miałam na sobie rózowe i nic na lewo chyba ze liczy sie wieczko od kubeczka z siuskami bo było czerwone no i moje tak!
No to chyba mam pozamiatane
tweenie ja tez cały czas ide na rynek po kapuste
mruczkaja domyslam sie ale czytac nie bede bo sie zdenerwuje
jedyneczka no rozumiem ze juz nie mozesz sie doczekac mebelków ,ale zobacz jak juz i tak do przodu poszło a dla emi duze lody za odwage

reklama
Do góry