reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Emih-kurcze bo ja się tak boję...jak on taki twardy-z synkiem też miałam ale nie tak..
Niunia-a u mnie znów mówią że mały....
Tweenie-mnie twardnieje jak dłużej siedzę albo chodzę za długo a jak leże już w łóżku to zawsze tak się wypnie młoda ze mam guza wielkości góry :szok::-D ale tylko z prawej strony...-tak sobie upodobała...:-)
Vanilka-ciekawy sposób kamuflażu :-D:-D:-D a sklep to TEXTIL MARKET
TIFFI-ok ;-)

reklama
Vanilka Ty to się o manto prosisz. Nosisz w sobie Maluszka, termin za niedługo, więc nie ma co się dziwić, że tu więcej, a tam tragedia :p Mam tak samo i większość dziewczyn z forum też. Ale za kilka tygodni maluchy będą na zewnątrz i wtedy to będą nam zazdrościć, a my będizemy mogły patrzeć na inne "z góry", że mamy to już za sobą. I wtedy będzie czas na myślenie, czy brzuch wielki czy nie :)
Już nie długo będziesz śmigać :))

No bo ja nie lubie na siebie zwracac uwagi ;/
Jeszcze jak ide z kims to okey,ale sama o nieeeeee ;/

niunia musze popytac znajomych o ten sklep .
co do garderoby to ja mam mam to samo ;/
nie moge patrzec juz na te ciazowe ciuchy -worki !!
ale co na te 3-4 tyg.juz nie bede nic kupowac szkoda mi nawet te kilka f :)

Ostatnia edycja:
tiffi no dobre porównanie, ale to fakt mój woreczek to tykająca bomba...mam nadzieję, ze małą zdąży się urodzić nim wybuchnie...a śluz jest taki jak klej, dwa razy był troszkę podbarwiony... z reguły bezbarwny...

rano M mnie podwiózł na pocztę, bo sama się nigdzie ruszyć nie mogę, i weszłam tez obok do lidla i kupiłam tez ten termometr, body i śliniaki, potem M mnie przywiózł i leże dalej, to tyle z ostatniego tygodnia mojej aktywności...

atabe ja Cię doskonale rozumiem, ponad 2 miesiące leżałam plackiem i pleśnią porastałam. Chociaż nie, wtedy zimno było, to nawet pleśń mnie nie chciała;-)

emih: hahaha niezle niezle , ja mam podobnie , moja babcia tez sie zachowuje tak jak czarownica , moj brat mi opowiadal jak byla w ciazy moja bratowa to ze glaskala ja caly czas po brzuchu a potem bratowa miala problemy z porodem duze, a jak sie juz dziecko urodzilo to czarowala dziecko i dlugo chorowalo ,tyle sie nasluchalam o niej ze az sie ciesze ze mieszkam teraz 700km od niej z daleka :D wiec mnie i mojej malej napewno nie zaczaruje :-D:-D

Tak sobie mysle; zobaczcie Perla była ostatnia na naszej liscie a urodziła pierwsza:-) Jak to mowia ostatni będa pierwszymi.:-)

Tak sobie mysle; zobaczcie Perla była ostatnia na naszej liscie a urodziła pierwsza:-) Jak to mowia ostatni będa pierwszymi.:-)

prosze nam sie w kolejke nie wpychac :p:p
Ale tak na powaznie to cieszmy sie ,ze wszystko jest dobrze !zdrowa i silna jest .
Co ma byc to bedzie ,nie myslmy o jakiejs kolejce ..zeby tylko zdrowe wszystkie sie rodzily .

matko ,dzisiaj tyle tu sie dzieje ,ze spokojnie obiadu nie moge gotowac ..:)

reklama
No bo ja nie lubie na siebie zwracac uwagi ;/
Jeszcze jak ide z kims to okey,ale sama o nieeeeee ;/

niunia musze popytac znajomych o ten sklep .
co do garderoby to ja mam mam to samo ;/
nie moge patrzec juz na te ciazowe ciuchy -worki !!
ale co na te 3-4 tyg.juz nie bede nic kupowac szkoda mi nawet te kilka f :)
Hehe popytaj o ten sklep bo jest spoko ja wogole ciuchow ciazowych nie kupowalam moze dlatego sie teraz denerwuje mam jedne spodnie dostalam w spadku niby size 10 ale nadal za duze na mnie mam dresy i koszulki wystarczy gorzej jak by to zima byla musialabym kupowac kurtke spodnie itp nie wesolo by wtedy bylo . Juz nie moge doczekac sie finalu

Do góry