reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

No i perla na porodowce ...ma 2 cm rozwarcia ..
bidulka az plakala jak dzwonila tak sie martwi :-(
wiec zapewne za kilka godzin urodzi sie malutka Laura !!
Zeby tylko bylo wszystko dobrze !!

reklama
Kurcze to nie ciekawie sie robi:( miejmy nadzieje ze przejdzie ale oby nie na chwile. Vanilka a powiedz mi w ktorym Perla jest tygodniu?? A ja ci zazdroszcze ze bedziesz wiedziec kiedy rodzisz fajnie tak:)Tylko daj nam znac.
No i czekamy na wiesci od Perly daj znac jak bedziesz cos wiedziec wiecej.
A ja siedze mala mnie gdzies uciska bo mi ciezko sie oddycha ulozyc sie nie moge bo nie wygodnie ah.

Kurcze no to trzymajmy wszystkie kciuki za Nie i oby z Laura bylo wszytsko wporzadku. Kurcze teraz to chyba nie zasne z tych nerwów.

Ostatnia edycja:
Perla ma termin chyba 4 dni po mnie...

Vanilka będziesz coś jeszcze dziś wiedzieć? naturalnie będzie rodzić, czy cesarka?

kacperek i fasolka No raczej juz nie da rady zatrzymac akcji ..na porodowke juz Ja zabrali i nagle wielkie haloo sie zrobilo ,oczy otworzyli ..ehhh..
w 31 tc dopiero jest .

tweenie mysle ,ze naturalnie ..nie mam pojecia ..
mowilam,ze ma dac znac jak tylko bedzie mogla bo wiesz jaki to stres czlowiek mysli o dziecku tylko zeby bylo zdrowe ...

Ostatnia edycja:
o ja pierdziele!!Oby było ok z małą Laurą -trzymam kciuki!!Pewnie będe zaglądac co chwilę tutaj przez noc czy cos wiadomo!!

szok... brak słów... cała ta służba zdrowia zbagatelizowała i pokpiła sprawę... wcale tak się nie musiało skończyć... Mam nadzieję, że z dziewczynami wszystko będzie dobrze... Wierzę, że są silne...
Faktycznie, to dopiero 31 tydzień,,,

nie wiem, czy dobrze rozumiem, że ona naturalnie ma rodzić... Kurna, u nas takie małe dzieci rodzą się przez cesarkę!!

reklama
Do góry