reklama
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Kurcze to nie ciekawie sie robi miejmy nadzieje ze przejdzie ale oby nie na chwile. Vanilka a powiedz mi w ktorym Perla jest tygodniu?? A ja ci zazdroszcze ze bedziesz wiedziec kiedy rodzisz fajnie takTylko daj nam znac.
No i czekamy na wiesci od Perly daj znac jak bedziesz cos wiedziec wiecej.
A ja siedze mala mnie gdzies uciska bo mi ciezko sie oddycha ulozyc sie nie moge bo nie wygodnie ah.
Kurcze no to trzymajmy wszystkie kciuki za Nie i oby z Laura bylo wszytsko wporzadku. Kurcze teraz to chyba nie zasne z tych nerwów.
No i czekamy na wiesci od Perly daj znac jak bedziesz cos wiedziec wiecej.
A ja siedze mala mnie gdzies uciska bo mi ciezko sie oddycha ulozyc sie nie moge bo nie wygodnie ah.
Kurcze no to trzymajmy wszystkie kciuki za Nie i oby z Laura bylo wszytsko wporzadku. Kurcze teraz to chyba nie zasne z tych nerwów.
Ostatnia edycja:
kacperek i fasolka No raczej juz nie da rady zatrzymac akcji ..na porodowke juz Ja zabrali i nagle wielkie haloo sie zrobilo ,oczy otworzyli ..ehhh..
w 31 tc dopiero jest .
tweenie mysle ,ze naturalnie ..nie mam pojecia ..
mowilam,ze ma dac znac jak tylko bedzie mogla bo wiesz jaki to stres czlowiek mysli o dziecku tylko zeby bylo zdrowe ...
w 31 tc dopiero jest .
tweenie mysle ,ze naturalnie ..nie mam pojecia ..
mowilam,ze ma dac znac jak tylko bedzie mogla bo wiesz jaki to stres czlowiek mysli o dziecku tylko zeby bylo zdrowe ...
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
o ja pierdziele!!Oby było ok z małą Laurą -trzymam kciuki!!Pewnie będe zaglądac co chwilę tutaj przez noc czy cos wiadomo!!
Mysza1984
lalllalalala ;-)
szok... brak słów... cała ta służba zdrowia zbagatelizowała i pokpiła sprawę... wcale tak się nie musiało skończyć... Mam nadzieję, że z dziewczynami wszystko będzie dobrze... Wierzę, że są silne...
Faktycznie, to dopiero 31 tydzień,,,
Faktycznie, to dopiero 31 tydzień,,,
kacperek i fasolka
Fanka BB :)
To troche za pozno sie obudzili ci lekarze. Jak tylko cos bedziesz wiedziec daj znac kochana.
reklama
nie mam pojecia jak to sie potoczy ,mowila,ze zabieraja Ja na porodowke ..nie wiem, czy dobrze rozumiem, że ona naturalnie ma rodzić... Kurna, u nas takie małe dzieci rodzą się przez cesarkę!!