reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Weszlam na chwile na czerwcowki i powiem wam ze juz 5 dziewczyn jest rozpakowanych.

Uciekam dziewczynki spacku bo ledwo zyje. oczy to mi same leca. Mam nadzieje ze jutro przeczytam dobre wiadomosci ze z Perla i Laura jeszcze wporzaku

Ostatnia edycja:
reklama
perla trzymajcie sie z niunia,kur.a zajzałam na moment i prosze co sie dzieje ,całe szczescie ze malutka dostała leki na płuca,mam nadzieje ze bedzie dobrze ,dziewczyna przemeczona była ,pózniej jeszcze mama szpital i tak własnie to sie konczy no bo ile mozna wytrzymac,ale mam nerwa ,kochana jestem z Wami

pewnie spicie juz..u nas 12 dochodzi.
wiec napewno bedziemy mialy pierwsze lipcowe dzieciatko .
perla nasza dalej na porodowce z wenflonem w rece i czekaja na rozwoj akcji dalszy ..nie powstrzymuja porodu .wiec tylko czekac ...

czesc dziewczyny widze ze jeszcze nic ,zadnych wiesci -az mi sie płakac chce normalnie ze one tam sie mecza,do tego perla sama bo M z Krisem ,nawet nie chce myslec co ona czuje,moze i opieka jesli chodzi o ciaze jest do dupy ale ponoc bardzo dobra dla takich maluszków-czekam dalej

reklama
No właśnie Dzamena ja też slyszałam ,że tam mają super opiękę nad dziecmi wczesniej urodzonymi ,więc musi być dobrze!!

Do góry