reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Weszlam na chwile na czerwcowki i powiem wam ze juz 5 dziewczyn jest rozpakowanych.

Uciekam dziewczynki spacku bo ledwo zyje. oczy to mi same leca. Mam nadzieje ze jutro przeczytam dobre wiadomosci ze z Perla i Laura jeszcze wporzaku

Ostatnia edycja:
reklama
perla trzymajcie sie z niunia,kur.a zajzałam na moment i prosze co sie dzieje ,całe szczescie ze malutka dostała leki na płuca,mam nadzieje ze bedzie dobrze ,dziewczyna przemeczona była ,pózniej jeszcze mama szpital i tak własnie to sie konczy no bo ile mozna wytrzymac,ale mam nerwa ,kochana jestem z Wami

pewnie spicie juz..u nas 12 dochodzi.
wiec napewno bedziemy mialy pierwsze lipcowe dzieciatko .
perla nasza dalej na porodowce z wenflonem w rece i czekaja na rozwoj akcji dalszy ..nie powstrzymuja porodu .wiec tylko czekac ...

czesc dziewczyny widze ze jeszcze nic ,zadnych wiesci -az mi sie płakac chce normalnie ze one tam sie mecza,do tego perla sama bo M z Krisem ,nawet nie chce myslec co ona czuje,moze i opieka jesli chodzi o ciaze jest do dupy ale ponoc bardzo dobra dla takich maluszków-czekam dalej

reklama
No właśnie Dzamena ja też slyszałam ,że tam mają super opiękę nad dziecmi wczesniej urodzonymi ,więc musi być dobrze!!

Do góry