reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
u nas ciąg pracy...
młody z tatusiem na dworze buszują jak dwa dziki :-D
a ja domek ogarniam
-umyłam okno
zawiesiłam moskitierę (bo synek cały pocięty przez komary)
powiesiłam 2 pralkę z pościelami
i obiad gotuję
zaraz będzie gotowy-dziś ogórkowa :-)

pogoda ok-świeci piękne słoneczko

miłego dzionka

dobrze ze z Perlą wszystko ok.
Jedyneczka-to zasalałaś...:tak:;-)

Kamuś mnie się nie sprawdza - i mam nadzieję, że się już nie sprawdzi, bo inaczej synek będzie popierdzielał w różowych rampersach :-D

Ja już po zakupach. Teraz nogi na poduchę i leżę. Nie mam jeszcze obiadu, na razie zjadłam jabłko. Nie wiem, czy z ciśnieniem coś nie tak, ale jakoś słabo mi dzisiaj i mam wrażenie, jakby zaraz miała zacząć mnie boleć głowa...

perla zostaje w szpitalu dalej ...niby do jutra narazie ze wzgledu na te skurcze -przyczyna ich nieznana!!!!!!caly czas leki dostaje ...

ehhh ...zobaczymy co jutro zdecyduja ..

nie czytalam Was bo wlazlam na szybkiego tylko zameldowac co u perly ..
dziewczyny jaki tu upal :-(cieszyla bym sie z niego jak bym byla bez brzucha ,a tak to mi wcale do szczescia nie jest teraz potrzebny!!!!
kupilam sobie pol arbuza,2 kg mojego kochanego groszku zielonego straczkowego :-D spadam na ogrod :-Dnogi moczyc w synka baseniku :-D

agatka no nie nagrałam :eek: ale jak poświadczysz to jestem spokojna :-D

aneta to mówisz że się louise uwinęła przed tobą:-) a mnie się śnił sex i to nie z M:-D no ale co ja zrobie jak on ciągle w rozjazdach:-D:-p

tiffi jeszcze balneum jest i on chyba tańszy jak się nie mylę:confused: mnie ostatnio nie kuje o dziwo choć dokuczało mi to bardzo ale może dlatego że się mała obróciła główką w dół:confused: mówiałam o tym ginowi na poprzedniej wizycie że tak mam i że małą podejrzewam o to że nóżkami gdzieś mnie tam podrażnia ale tylko badał dalej i mruczał hm hm:-D:-p

madzik o to fajnie że wózeczek tuż tuż:tak: ale zleciało to migiem, mam wrażenie że dopiero co zamawiałaś:eek: też mnie rwa męczy od kilku dni, w lewej nodze i M zaczyna mówić do mnie dziadku :dry:

tetina he he mogę mu kazać, przecie my kobiety musimy sie wspierać :-D Ja to Emilce notorycznie coś wyjadam :sorry2:

kama mnie ani z Emi ani z Nadinką się nie sprawdziło :-p

Vanilka ja dziś my slałam że nie odejde od arbuzów ale bym nie dodźwigała :-( muszę M wysłać jak juz wróci do domu powsinoga :dry: może lepiej że pozostanie w szpitalu jeszcze i choć leki jakies dają bo do domu chyba nic nie zalecili wtedy a być może by pomogło :sorry:

Nie kupiłam wszystkiego Emi co planowałam a i tak normalnie bankructwo:shocked2: sobie kupiłam 2 staniki do karmienia, jeden taki niewiadomo za 20 zł a drugi canpol bodajże za 45 ale takie se są, żadna rewelacja. Chciałam triumha bo z Emi miałam dwa i była rewelka ale wtedy były z bawełny a teraz są jakieś sztuczne a ja takich nie cierpie:-( zjadłam fryty na obiadek i schabowego z musu dla małej a teraz wchłone winogronko i odpoczywam. Aha i rano było pięknie, potem pierdyknęło żabami a teraz znów troszku słonka, porypana ta pogoda :dry:

ja leże najedzona jak hipopotam,robiłam placki ziemniaczne a miałam nie za świeże ziemnaki,niektóre jakies popsute i myślałam że placki wyjdą beznadziejnea tu się okazało ze wyjatkowo dobre,no to się nażar...:-D

zwrócili mi te pieniadze z reala na szczęście,sprawdzałam konto co chwila bo mieli do jutra robić rozliczenia,a jutro zamknęte, więc dzis musieliby oddać a tu nic i nic od rana,no i teraz w koncu oddali

miałam też telefon że już sofa jest do odbioru, a przecież mówili że koło 5-7tyg sie czeka a minęły dopiero dwa, ale fajnie,w przyszłym tygodniu zamówimy meble i razem z sofą przyjadą:-)

jedyneczka co tam ze M w rozjazdach,ale ten co Ci się śnił to moze nie w rozjazdach? :-D;-)

madzik już zleciało 8 tygodni? dopiero co niedawno razem oglądałyśmy wózki i mówiłaś ze bedzisz lada dzień zamawiać a to już tak zleciało znowu, faaaajnie :))

kama mi syneczek się sprawdził

mysza mnie właśnie bolała głowa wczoraj wieczorem i dziś rano,ale dało sie wytrzymać bez apapu i nawet przeszło w miare szybko

kasiamaj no co Ty,wszystko sama robisz?nawet okno myłaś?:szok: opr odemnie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

Wczoraj juz nie wchodzilam na bb bo nie dalam rady. Jak wyszlam z domu po 10 to wrocilam przed 21. Jak jechalam do dentysty to w polowie drogi przypomnialo mi sie ze zapomnialam portfela a tam kasa i bilet miesieczny-wiec musialam sie wracac do domu. Mialam wizyte na 11 i przekladalam na 12. Kolezanka mi wczoraj przywiozla kolyske, posciel do niej, lozeczko turystyczne, wanienke i krzeselko do karmienia takie z IKEA. Pozniej bylam z dziewczynkami w kinie, a po kinie na zakupy poszlismy. Kupilam im sandalki na lato, bo zamele z ubieglego roku. Pasowal im tylko jeden model butow, nie wiem co to bedzie w przyszlym roku. Maja bardzo szczuple stopy-zreszta tak jak ja- i wszystkie inne modele byly im za szerokie. Teraz nosza 35 i 36 a ten model tylko do 36 rozmiaru byl.

niunia nam na zajeciach w SR mowili ze najlepszy sposob na to aby dziecko sie prawidlowo ulozylo jest mycie podlog na kolanach

Vanilka moje nigdy nic odemnie nie chcialy jak juz M wracal z pracy. Wtedy tylko jest tata i tak juz zostalo-tata to tata tamto.

tweenie paranoja, dobrze ze chociaz juz masz ustalony termin przyjecia do tego szpitala

jedyneczka u mnie w szpitalu sale sa 2 osobowe i nie ma odwiedzin na salach. Jak ktos przychodzi do mamy to mama moze wyjsc do specjalnego pokoju a dziecko zostaje za szybka i mozna je tylko zobaczyc w ten sposob. W ten sposob staraja sie chron te malenstwa przed infekcjami.

aneta-h dobrze ze z kasa sie wykasnilo, tylko sie cieszyc ze tak szybko sofe dostarczyli

perla kochana trzymaj sie

Ostatnia edycja:
Do góry