agatka no nie nagrałam
ale jak poświadczysz to jestem spokojna
aneta to mówisz że się louise uwinęła przed tobą:-) a mnie się śnił sex i to nie z M
no ale co ja zrobie jak on ciągle w rozjazdach
tiffi jeszcze balneum jest i on chyba tańszy jak się nie mylę
mnie ostatnio nie kuje o dziwo choć dokuczało mi to bardzo ale może dlatego że się mała obróciła główką w dół
mówiałam o tym ginowi na poprzedniej wizycie że tak mam i że małą podejrzewam o to że nóżkami gdzieś mnie tam podrażnia ale tylko badał dalej i mruczał hm hm
madzik o to fajnie że wózeczek tuż tuż
ale zleciało to migiem, mam wrażenie że dopiero co zamawiałaś
też mnie rwa męczy od kilku dni, w lewej nodze i M zaczyna mówić do mnie dziadku
tetina he he mogę mu kazać, przecie my kobiety musimy sie wspierać
Ja to Emilce notorycznie coś wyjadam
kama mnie ani z Emi ani z Nadinką się nie sprawdziło
Vanilka ja dziś my slałam że nie odejde od arbuzów ale bym nie dodźwigała :-( muszę M wysłać jak juz wróci do domu powsinoga
może lepiej że pozostanie w szpitalu jeszcze i choć leki jakies dają bo do domu chyba nic nie zalecili wtedy a być może by pomogło
Nie kupiłam wszystkiego Emi co planowałam a i tak normalnie bankructwo
sobie kupiłam 2 staniki do karmienia, jeden taki niewiadomo za 20 zł a drugi canpol bodajże za 45 ale takie se są, żadna rewelacja. Chciałam triumha bo z Emi miałam dwa i była rewelka ale wtedy były z bawełny a teraz są jakieś sztuczne a ja takich nie cierpie:-( zjadłam fryty na obiadek i schabowego z musu dla małej a teraz wchłone winogronko i odpoczywam. Aha i rano było pięknie, potem pierdyknęło żabami a teraz znów troszku słonka, porypana ta pogoda