reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
u nas ciąg pracy...
młody z tatusiem na dworze buszują jak dwa dziki :-D
a ja domek ogarniam
-umyłam okno
zawiesiłam moskitierę (bo synek cały pocięty przez komary)
powiesiłam 2 pralkę z pościelami
i obiad gotuję
zaraz będzie gotowy-dziś ogórkowa :-)

pogoda ok-świeci piękne słoneczko

miłego dzionka

dobrze ze z Perlą wszystko ok.
Jedyneczka-to zasalałaś...:tak:;-)

Kamuś mnie się nie sprawdza - i mam nadzieję, że się już nie sprawdzi, bo inaczej synek będzie popierdzielał w różowych rampersach :-D

Ja już po zakupach. Teraz nogi na poduchę i leżę. Nie mam jeszcze obiadu, na razie zjadłam jabłko. Nie wiem, czy z ciśnieniem coś nie tak, ale jakoś słabo mi dzisiaj i mam wrażenie, jakby zaraz miała zacząć mnie boleć głowa...

perla zostaje w szpitalu dalej ...niby do jutra narazie ze wzgledu na te skurcze -przyczyna ich nieznana!!!!!!caly czas leki dostaje ...

ehhh ...zobaczymy co jutro zdecyduja ..

nie czytalam Was bo wlazlam na szybkiego tylko zameldowac co u perly ..
dziewczyny jaki tu upal :-(cieszyla bym sie z niego jak bym byla bez brzucha ,a tak to mi wcale do szczescia nie jest teraz potrzebny!!!!
kupilam sobie pol arbuza,2 kg mojego kochanego groszku zielonego straczkowego :-D spadam na ogrod :-Dnogi moczyc w synka baseniku :-D

agatka no nie nagrałam :eek: ale jak poświadczysz to jestem spokojna :-D

aneta to mówisz że się louise uwinęła przed tobą:-) a mnie się śnił sex i to nie z M:-D no ale co ja zrobie jak on ciągle w rozjazdach:-D:-p

tiffi jeszcze balneum jest i on chyba tańszy jak się nie mylę:confused: mnie ostatnio nie kuje o dziwo choć dokuczało mi to bardzo ale może dlatego że się mała obróciła główką w dół:confused: mówiałam o tym ginowi na poprzedniej wizycie że tak mam i że małą podejrzewam o to że nóżkami gdzieś mnie tam podrażnia ale tylko badał dalej i mruczał hm hm:-D:-p

madzik o to fajnie że wózeczek tuż tuż:tak: ale zleciało to migiem, mam wrażenie że dopiero co zamawiałaś:eek: też mnie rwa męczy od kilku dni, w lewej nodze i M zaczyna mówić do mnie dziadku :dry:

tetina he he mogę mu kazać, przecie my kobiety musimy sie wspierać :-D Ja to Emilce notorycznie coś wyjadam :sorry2:

kama mnie ani z Emi ani z Nadinką się nie sprawdziło :-p

Vanilka ja dziś my slałam że nie odejde od arbuzów ale bym nie dodźwigała :-( muszę M wysłać jak juz wróci do domu powsinoga :dry: może lepiej że pozostanie w szpitalu jeszcze i choć leki jakies dają bo do domu chyba nic nie zalecili wtedy a być może by pomogło :sorry:

Nie kupiłam wszystkiego Emi co planowałam a i tak normalnie bankructwo:shocked2: sobie kupiłam 2 staniki do karmienia, jeden taki niewiadomo za 20 zł a drugi canpol bodajże za 45 ale takie se są, żadna rewelacja. Chciałam triumha bo z Emi miałam dwa i była rewelka ale wtedy były z bawełny a teraz są jakieś sztuczne a ja takich nie cierpie:-( zjadłam fryty na obiadek i schabowego z musu dla małej a teraz wchłone winogronko i odpoczywam. Aha i rano było pięknie, potem pierdyknęło żabami a teraz znów troszku słonka, porypana ta pogoda :dry:

ja leże najedzona jak hipopotam,robiłam placki ziemniaczne a miałam nie za świeże ziemnaki,niektóre jakies popsute i myślałam że placki wyjdą beznadziejnea tu się okazało ze wyjatkowo dobre,no to się nażar...:-D

zwrócili mi te pieniadze z reala na szczęście,sprawdzałam konto co chwila bo mieli do jutra robić rozliczenia,a jutro zamknęte, więc dzis musieliby oddać a tu nic i nic od rana,no i teraz w koncu oddali

miałam też telefon że już sofa jest do odbioru, a przecież mówili że koło 5-7tyg sie czeka a minęły dopiero dwa, ale fajnie,w przyszłym tygodniu zamówimy meble i razem z sofą przyjadą:-)

jedyneczka co tam ze M w rozjazdach,ale ten co Ci się śnił to moze nie w rozjazdach? :-D;-)

madzik już zleciało 8 tygodni? dopiero co niedawno razem oglądałyśmy wózki i mówiłaś ze bedzisz lada dzień zamawiać a to już tak zleciało znowu, faaaajnie :))

kama mi syneczek się sprawdził

mysza mnie właśnie bolała głowa wczoraj wieczorem i dziś rano,ale dało sie wytrzymać bez apapu i nawet przeszło w miare szybko

kasiamaj no co Ty,wszystko sama robisz?nawet okno myłaś?:szok: opr odemnie!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

Wczoraj juz nie wchodzilam na bb bo nie dalam rady. Jak wyszlam z domu po 10 to wrocilam przed 21. Jak jechalam do dentysty to w polowie drogi przypomnialo mi sie ze zapomnialam portfela a tam kasa i bilet miesieczny-wiec musialam sie wracac do domu. Mialam wizyte na 11 i przekladalam na 12. Kolezanka mi wczoraj przywiozla kolyske, posciel do niej, lozeczko turystyczne, wanienke i krzeselko do karmienia takie z IKEA. Pozniej bylam z dziewczynkami w kinie, a po kinie na zakupy poszlismy. Kupilam im sandalki na lato, bo zamele z ubieglego roku. Pasowal im tylko jeden model butow, nie wiem co to bedzie w przyszlym roku. Maja bardzo szczuple stopy-zreszta tak jak ja- i wszystkie inne modele byly im za szerokie. Teraz nosza 35 i 36 a ten model tylko do 36 rozmiaru byl.

niunia nam na zajeciach w SR mowili ze najlepszy sposob na to aby dziecko sie prawidlowo ulozylo jest mycie podlog na kolanach

Vanilka moje nigdy nic odemnie nie chcialy jak juz M wracal z pracy. Wtedy tylko jest tata i tak juz zostalo-tata to tata tamto.

tweenie paranoja, dobrze ze chociaz juz masz ustalony termin przyjecia do tego szpitala

jedyneczka u mnie w szpitalu sale sa 2 osobowe i nie ma odwiedzin na salach. Jak ktos przychodzi do mamy to mama moze wyjsc do specjalnego pokoju a dziecko zostaje za szybka i mozna je tylko zobaczyc w ten sposob. W ten sposob staraja sie chron te malenstwa przed infekcjami.

aneta-h dobrze ze z kasa sie wykasnilo, tylko sie cieszyc ze tak szybko sofe dostarczyli

perla kochana trzymaj sie

Ostatnia edycja:
Do góry