Miejmy nadzieje ze tak jest i opiekę dla wcześniaczkow maja lepszą niz dla ciężarnych. Ale laura napewno bedzie silną i zdrowa dziewczynka i te kilka tyg szybko nadrobi. Byle tylko dziewczyn nie wymeczyli. Trzymam kciuki!
reklama
Hej dziewczyny ..
Co Wam moge powiedziec ...
Nadal perla nie urodzila![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
ciagle jest na porodowce walczy ze skurczami ..nie dali jej nawet oxy bo nie widza powodu!!daja jej paracetamol przeciwbolowo :-(
nie chca jej zbadac rozwarcia bo twierdza ,ze to malej zaszkodzi ..
poprostu czekaja az samo bedzie szlo dalej ..tylko ile Ona bidulka ma tak sie meczyc???
nie chce skurczy zatrzymac ,przyspieszac oxy nie chce wiec o co chodzi k U R W A!!!!
ona biedna juz nie ma sily fizycznie i psychicznie :-
-(
Co Wam moge powiedziec ...
Nadal perla nie urodzila
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
ciagle jest na porodowce walczy ze skurczami ..nie dali jej nawet oxy bo nie widza powodu!!daja jej paracetamol przeciwbolowo :-(
nie chca jej zbadac rozwarcia bo twierdza ,ze to malej zaszkodzi ..
poprostu czekaja az samo bedzie szlo dalej ..tylko ile Ona bidulka ma tak sie meczyc???
nie chce skurczy zatrzymac ,przyspieszac oxy nie chce wiec o co chodzi k U R W A!!!!
ona biedna juz nie ma sily fizycznie i psychicznie :-
Powinni pójść siedzieć za takie znęcanie sie nad czlowiekiem! Albo dają cos na wstrzymanie skurczy i podtrzymanie ciąży albo powinni ja ciąć. Paracetamol to niech sobie wezmą na ból zęba! Oni sie nad nia jawnie znęcaja.
tiffi1
Fanka BB :)
kasiamaj no właśnie mała dzisiaj u mnie też fikała, więc zawsze to trochę spokojniejsza głowa, jak po dniu leniwym mała fika
louise no moja droga przecież wiesz, że nie powinnaś się forsować, dostaniesz lanie. Ucieszyłam się, że pizza ok, fachmani normalnie pracowali aż miło było popatrzeć, czyli rozmowa poskutkowała i nasze nastawienie, kilka słów, kilka odpowiednich min mam nadzieję, że dało im do myślenia. U mnie mała też potrafi nacisnąć na żołądek wtedy mi niedobrze a do tego duszno.
vanilka ale wieści o perli no nie fajnie, że oni jacyś tacy mało rozgarnięci i mam wrażenie, że nie robią jej kompletu badań tylko tak szukają po omacku. Właśnie czytam, że perla na porodówce, czytam i aż mam ciarki na skórze, biedna perla. Normalnie czy ci lekarze nie widzą, że albo w tą stronę albo w ta??
agatka natalia ja byłam w casto na jerozolimskich. Czyżbyś wybrała duluxa???
perla trzymaj się kochana
Dobrze, że nie wyczytałam wczoraj info o perli, bo bym chyba się zestresowała. Przecież tak nie można postępować, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, dla mnie ich postępowanie jest karygodne.
Ja się budziałm 3 razy na siku, mała się rusza, tylko martwię się bo odczuwam takie kłucia (szyjka, cewka moczowa), mam nadzieję, że to szyjka się nie skraca. Właśnie wzięłam nospę. Dzisiaj też zapowiada się ładna pogoda, więc trzeba by coś z tym zrobić. Mam nadzieję, że czas przyniesie dobre wieści od perli
louise no moja droga przecież wiesz, że nie powinnaś się forsować, dostaniesz lanie. Ucieszyłam się, że pizza ok, fachmani normalnie pracowali aż miło było popatrzeć, czyli rozmowa poskutkowała i nasze nastawienie, kilka słów, kilka odpowiednich min mam nadzieję, że dało im do myślenia. U mnie mała też potrafi nacisnąć na żołądek wtedy mi niedobrze a do tego duszno.
vanilka ale wieści o perli no nie fajnie, że oni jacyś tacy mało rozgarnięci i mam wrażenie, że nie robią jej kompletu badań tylko tak szukają po omacku. Właśnie czytam, że perla na porodówce, czytam i aż mam ciarki na skórze, biedna perla. Normalnie czy ci lekarze nie widzą, że albo w tą stronę albo w ta??
agatka natalia ja byłam w casto na jerozolimskich. Czyżbyś wybrała duluxa???
perla trzymaj się kochana
Dobrze, że nie wyczytałam wczoraj info o perli, bo bym chyba się zestresowała. Przecież tak nie można postępować, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, dla mnie ich postępowanie jest karygodne.
Ja się budziałm 3 razy na siku, mała się rusza, tylko martwię się bo odczuwam takie kłucia (szyjka, cewka moczowa), mam nadzieję, że to szyjka się nie skraca. Właśnie wzięłam nospę. Dzisiaj też zapowiada się ładna pogoda, więc trzeba by coś z tym zrobić. Mam nadzieję, że czas przyniesie dobre wieści od perli
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Całą noc się biedulka męczyła, a tu wychodzi na to, że końca nie widać...
Takie przeciwbólowe, to oni mogą sobie wsadzić....
reklama
Całą noc się biedulka męczyła, a tu wychodzi na to, że końca nie widać...
Matko a może dzisiaj coś w końcu zrobią, przecież takie małe dzieci powinny przyjść na świat przez cesarkę bo to najbezpieczniej dla nich i od razu się zaopiekować takim Maleństwem, a to co wyczytuję to się w głowie nie mieści...
Trzymam mocno kciuki za Perlę i Laurkę