reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

_louise_ a u mnie w tamtym roku bylo sporo grzybow nie wyrabialysmy z mama z suszeniem wiec zakupilysmy suszarke do grzybow zeby bylo szybciej i byly dobrze zasuszone.
jedyneczka sprobuje twojej metody chociaz ktos polecil mi zabawe z latarka od tygodnia z tym walcze ale mala najwidoczniej ma mnie w tylku i uklada sie tak jak jej wygodnie .
Do ktorego tygodnia powinna sie odwrocic ??

reklama
dzień dobry :-)
Nie chce mi się nadrabiać... chyba zaraz mnie głowa rozboli, trawę koszą i mnie już dżaźnią....
Ogólnie nic się nie dzieje... wieczorem szkoła rodzenia, ale wybitnie nie chce mi się iść...
Życzę Wam miłego dzionka ;-) udanych wizyt i co tam sobie poplanujecie... ;-)

Niestety dzisiaj szlag trafił wszystko to co napisałam, więc już nie będę pisała od nowa wszystkiego.
Dziewczyny dzieki za info odnośnie prania, ja kupię dziś jakiegoś pracza, bo ciuszki leżą. W jakiej temperaturze pierzecie???
Ja dzisiaj się wyspałam, w końcu odpoczęłam trochę, dzisiaj mam plan na jkieś zakupy się wybrać, zakupić ten płyn czy proszek, no nic zobaczymy.

witam z rana
maruska: oj to nie fajnie ;/ zycze ci obys nie musiala przechodzic tego co ja wczoraj...
no mnie nie puscili do domu bo nie mieli miejsc juz w szpitalu a stwierdziliz e za pozno zeby wysylac do innego...kazali mi wrocic jesli sie nie poprawi pomiar albo jak bede miala bole glowy/brzucha/zaburzenia widzenia...nad ranem mialam bole glowy ale mi przeszlo jak bede miala znowu to niestety znowu bede musiala tam do nich jechac , miejmy nadzieje ze juz sie na mnie miejsce znajdzie ;o

dzamena pogłaskam pogłaskam :-)

niunia chyba do 36go ale pewności nie mam:no: nie czytałam jak gin mi powiedział w 31 że jest czas bo nie chciałam się stresować.

Zobaczcie jakie cudo do rodzenia w mojego ginka w szpitalu :-D przeciez M by zdechł ze śmiechu jakby mnie w to wplatali :-D

Galerie zdjęć - KLINIKA - www.ginekologia.tychy.pl

a to sala do rodzinnych w wodzie, fiu fiu ciekawe czy płatne bo jeden post znalazłam że 150zł a rodzinny 100 ale to jakiś z zeszłego roku, a na ich stronie pisze że bezplatny :eek: ale ponoć położnictwo kiepsko, ciasno i do łazienki cięzko się dostać, jedna sala jest na 6 łóżek, juz tak lezałam, wiem co to znaczy zwłaszcza latem:-p

hej:)
jak tylko malduje ze zyje:)u nas dzisiaj 27 stopni,sloneczko,wiec ja dalej piore,prasuje i doprowadzam mieszkanko do ladu.
M wyjezdza na weekend do Pl a ja jade do bratowej bo samej mam stracha w domu zostac.

tiffi ja jem posilki 6 razy dziennie i polowe mniejsze niz dotychczas.wiem ze nie moge bialego pieczywa i sokow owocowych,no i wiadomo slodyczy,owoce tylko w malych ilosciach np.6 truskawek,pol pomaranczy,malego banana.jem bardzo duzo zielonej salaty,ogorkow,pomidorow ogolnie bardzo duzo warzyw.ale jak juz pisalam kazdy organizm jest inny.
ja ciuszki pralam w 40 stopniach ale najpierw namaczalam jej w misce,bo ja bardzo duzo używanych mialam.

calej reszcie milego dnia:)

Witam Duopaczki!!!!!
ja niedawno wstałam..Zjadłam śniadanko(kanapki z miodzikiem i dżemikiem)...M w pracy,bo jednak mu zamienili zmianę..No i dzisiaj wybywamy do ginka podejrzeć Malutką...Później do Teściów,bo M musi się umówić z Tatą na jutro,bo chce pogrzebać przy aucie..Jak to powiedział ''przygotowuje furę na odbiór Mamusi i Córusi ze szpitala w lipcu"hehe:-D...
Idę się ogarnąć,bo mam już dosyć tej piżamki..
Buziole:happy2::tak:;-):-)

jedyneczka czyli wynika, że M to postać bardzo potrzebna przy rodzeniu :D muszę mu pokazać to co napisałaś, bo wczoraj mnie rozbawił
cytuje: "mogłabyś wstrzymać się z tym porodem do 20 lipca, ponieważ od 15 lipca - 19 lipca mam służbowy wyjazd"
Oni sobie sprawy nie zdają, co my przeżywamy i jakie ciężary nosimy i że potrzebujemy ich pomocy a oni mają nas gdzieś.

hej:)
jak tylko malduje ze zyje:)u nas dzisiaj 27 stopni,sloneczko,wiec ja dalej piore,prasuje i doprowadzam mieszkanko do ladu.
M wyjezdza na weekend do Pl a ja jade do bratowej bo samej mam stracha w domu zostac.

tiffi ja jem posilki 6 razy dziennie i polowe mniejsze niz dotychczas.wiem ze nie moge bialego pieczywa i sokow owocowych,no i wiadomo slodyczy,owoce tylko w malych ilosciach np.6 truskawek,pol pomaranczy,malego banana.jem bardzo duzo zielonej salaty,ogorkow,pomidorow ogolnie bardzo duzo warzyw.ale jak juz pisalam kazdy organizm jest inny.
ja ciuszki pralam w 40 stopniach ale najpierw namaczalam jej w misce,bo ja bardzo duzo używanych mialam.

calej reszcie milego dnia:)

Ja na śniadanie jem dwie kanapki z razowego takie małe kwadratowe, jak zjem trzy to już wyżej cukier. na obiad różnie ale żadnych ziemniaków, ryżu, makaronu itp. (jesli coś to ciemny), a kolacje podobne są do śniadań. Pomiędzy jak jestem głodna zjadam jedną małą kanapkę, albo jabłko, albo gruszka. generalnie nie za dużo

Mam ochotę na drożdzówkę z masłem i kakao. Pogoda chyba ok jak na spacer, więc się chyba zbiorę co prawda do centrum handlowego, ale zawsze coś hi hi. Muszę zakupić prezent dla M bo w przyszłym tygodniu ma imieniny

reklama
ja sobie zaraz w łeb palnę, bo inaczej się nie da... Pojechałam na Karową, odestałam w mega kolejce do okienka, a pani - po pół godzinie myślenia, co ja mam za patologię, powiedziała, że na 9 czerwca pierwszy wolny termin... Kur... co to za patologia??
Chyba sobie sama zrobię to usg latarką, bo nie da się inaczej. Dzwoniłam do kilku prywatnych gabinetów, po kolei jak leciało z neta, to też na połowę czerwca najwczesniej i to jeszcze z wielką łaską...

Do góry