reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

perla co z tobą, co ze skurczami ??? o kurde czytam normalnie co u ciebie - trzymaj się kochana
Czytam że już piszesz, rozumiem, że w USG wszystko w porządku a mała narobiła stracha pchając się na ten świat. Najważniejsze, że pojechałaś i że w końcu się ktoś tobą zajął. Może M może wziąć jakieś wolne, bo jdnak może być trudno zajmować się synkiem i odpoczywać. Jeszcze raz trzymaj się dzielnie
vanilka czytam normalnie co piszesz o perli i normalnie zbladłam. Jak rozumiem perla jest w UK. Czytam że perla wychodzi na własne życzenie - kurde nie wiem czy to dobrze. jejku co z atabe - już doczytałam, atak kamieni. Vanilka a ty normalnie na straży wszystkich ciężarówek
jedyneczka i ty mnie kuś, dobijaj tymi owocami. Ale masz dzien intensywny.
No niestety u mnie też remont się opóźnia echhh. Ty to jak skarbnica wiedzy o szyciu, znieczuleniu wszytskim, ale dobrze że masz wieści i to dobre co do szpitala
madzik ja wiem, że to u perli dopiero 31 tydz, ale trzeba być dobrej myśli, bo dzieciaczki wtedy już są silne
louise tak ja właśnie potrzebuję kołyski na 2-3 m-ce, bo jak pisałam nie damy rady się przeprowadzić tam do domu, więc tutaj w mieszkanku idealnie by sprawdziła się kołyska, a tam już całe mebelki byśmy kupili razem z łóżeczkiem. My tak podobnie mamy termin, na kiedy ty masz?? Kiedy miałaś USG ile Stasinek ważył??
tweenie jak na wizycie - powodzenia. No właśnie przeczytałam, że jesteś na patologii
ania pestka masz rację konsekwencja to podstawa
kama jeśli chodzi o miejsca w warszawie czasem można w jakimś hostelu coś znaleźć. Bardzo dobre warunki są w nowych akademikach na jelonkach, tam sa takie pokoje gościnne, nie wiem jednak jaka cena obecnie, ale warto sprawdzić, poza tym chyba na Karolkowej jest jakiś hostel - tyle wiem, niestety to kawałek drogi od Centrum Zdrowia, proponuję poszukać coś nie w Warszawie, tylko od strony Centrum Zdrowia. Niestety trudno mi coś podpowiedzieć, bo nie znam zupełnie tamtej części
kama możesz mi przesłać tel do tweenie na prv

Dziewczyny co dzisiaj za dzień jakiś szpitalny czy co. Najpierw perla, potem atabe, teraz tweenie. Rano dzwonił mój brat, że bratowa spadła ze schodów i jest cała potłuczona, całe szczęście nie ma złamań, ale musi leżeć w domu.
Ja dzisiaj wstałam wcześniej, widziałam się z bratem i dzieciakami, ale wracali szybko do domu bo bratowa leży. Dobrze, że dzisiaj pogoda jakaś w miarę się robi. Zaraz idę zrobić obiad - full wypas - kalafior.
Dziewczyny, czy któraś mogłaby mi przysłać tą naszą listę bo właśnie zobaczyłam że jej nie mam.
U mnie macica się stawia a mała jakaś dzisiaj spokojniejsza, dzisiaj mam SR. Muszę powaznie pomyśleć o torbie do szpitala. A dzisiaj pognałam do Biedronki po lovellę i niestety nie było nic, więc ciuszki nadal leżą i czekają - kurde

reklama
Vanilka z jakiej czesci UK ty jestes ze tak cieplo masz i parno. U mnie swieci co prawda lekko sloneczko ale zimno bez grubszej bluzy nie da sie ruszyc

witam sie "z rana"
perla: mam nadzieje ze sie lepiej czujesz bo stracha mi napedzilas wczoraj
tweenie : eh...miejmy nadzieje ze wszystko sie jakos ulozy..

a ja po wczorajszych skurczach w nocy prawie spac nie moglam , wygladaly na regularne juz chcialam zabierac tylek do szpitala i mijaly i tak co jakis czas :/ wstalam dopiero po 14 jak mi sie udalo zasnac heh, normalnie zaczynam sie tego wszystkiego bac :(

tiffi dziekuje za informacje,kazda z nich jest na wage zlota,wiesz jak to jest jak nie jest sie obeznanym w danym miescie!!po stokroc dziekuje.telefonu ci nie przesle bo ja nie mam tej naszej listy,przesialam ja gdzies:/

jakies fatum szpitalne nad nami zawislo:/

Vanilka z jakiej czesci UK ty jestes ze tak cieplo masz i parno. U mnie swieci co prawda lekko sloneczko ale zimno bez grubszej bluzy nie da sie ruszyc

kochana pisalam Ci kiedys ,ze mieszkam obok ciebie :) z 40 min ?
bez grubszej bluzy nie wyjdziesz???
a ja siedze w spodenkach i tunice letniej przy otwartym oknie !!!

tiffi tej Lovelli nie było w biedro pewno dlatego, że promocja dopiero od 24.05 jest;-) tak mi się wydaje

fuck, co za dzień- nasze dziewczyny w szpitalach, ja już mam stresa, ze nic nie mam, a jakby coś sie stało:-( jeszcze wodę napuszczam do wanny i do garów, bo mają podobno wyłączyć przez tę powódź, żeby nie była skażona:-( po prostu dramat, ulice pozamykane, mosty też, ludzi ewakuują z okolic Wisły:-(woda płynie ulicami rwacymi potokami-szok!!!

tweenie teraz za Ciebi sciskam mocno kciuki i wysyłam same dobre myśli!!!!!!!!!
madzik no to kiszka z tą rwą, ja wstałam i po wczorajszej gimnastyce niby lepiej, ale po wycieczce do sklepu 20 min już jest lipa i chodzę, jakbym miała nogę o 20 cm krótszą jedną:-) gin powiedział, że masaż nie bardzo, bo mogę skurczów dostać, jak nie trafię na fachowca, ewentualnie basen-infekcji nie mam co się bać, bo już mam:-)

reklama
czesc dziewczyny:) chyba nareszcie opanowałam wprowadzenie suwaczka :-) oczywiscie nie sama, ale dzięki pomocy waszej i równie "doswiadczonej " w forach jak ja mojej przyjaciółki która notabene rodzi w październiku. Niesty nie zdąze teraz wszystkiego nadrobic wiec tylko się przywitam:);-)

Do góry