reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

perla zostaje w szpitalu na podtrzymaniu ,rano kolejna dawke starydow ma dostac na plucka malej ,usg zrobili ,rozwarcia puki co nia ma ale akurcze sa .Jak sie nic nie wydarzy to da znac jutro .Dziekuje Wam za troske!!!

wiec trzymajmy kciuki zeby w nocy nic sie nie wydarzylo i mala Laura jeszcze w brzuszku u mamy posiedziala.

reklama
Witam dziewczynki!!!
O kurcze co ja tu czytam masakra Perla trzymam i ja mocno za was kciuki aby jeszcze troszke mala poczekała. Ah ta służba zdrowia tam. Ludzie.
A ja mam zaleglości ze hohoho wczoraj to sil brak mimo iz znowu w nocy nie spałam.
Vanilka udalo mi sie doczytac ze przeszly ci nogi jak to zrobilas?? Bo moj lekarza wczoraj mi powiedzial ze widocznie mala mi cos uciska ze tak mnie boli bo dzis to co godzine sie budzilam punktualnie.
U gina wszystko ok mala rosnie wazy prawie 2kg i glowka nadal ku dolu i wszystko pozamykane.
Oki jutro cos wiecej napisze i dokoncze czytanie bo teraz uciekam spacku i czekam jutro na jakies wiadomosci o Perly oby tylko dobre.
Dobranoc.

Wy juz pewnie spicie ...ja sie polozylam juz z nadzieja,ze usne i lipa ....ciagle z boku na bok ,jakos mi dzisiaj powietrza brak ,duszno ;/
ehhhhhhhhhh...

kacperek i fasolka Przeszly bo poprostu mniej chodze od kilku dni.jUZ nie urzadzam sobie takich maratonow jak wczesniej bo nie chce potem w nocy cierpiec jak ostatnio ;/

Witam

Ja od 4 juz nie śpie, leżałam godzinę wierciłam się i nic usnąć nie mogę wrr. Poczytam na spokojnie co u Was.

ja tez juz nie spie,musialam wstac poczytac co tam nowego u Perly!!!
kochana trzymam mocno kciuki!!!Laura posiedz no jeszcze kilka tygodni w brzuchu mamusi!!!

dzisiaj to ja juz wogule nie spalam,nim zasnelam to byla 2,od 3do 4 walczylam ze zgaga a o 5 M wstawal do pracy wiec wyszykowalam chlopa,sama zjadlam sniadanko i co dalej?!spac mi sie nie chce,chyba zaczne prasowac ubranka malej a w glowie ciagle mysl:co tam u perly:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry