Jeny ale miałam dzień, dopiero ległam:-(
anipestka to dobrze że się M zmobilizował, oby tak dalej;-)
Vanilka skąd się wziął, przyszedł sobie ten lokator?
Może
atabe z netem coś
A o
keejt coś wiadomo ? czy ominęłam coś
tweenie szczotą ?
Vanilka doczytuje że to ukartowany prezent;-) fajnie, będzie synusiowi wesoło:-)
tiffi ja właśnie zakupiłam dzisiaj puszkę z mieszanką kilku owoców do tego bitą śmietanę i jutro zjem bo jeszcze takich cudów w ciąży nie jadłam
aneta to szkoda ogródeczka:-( znam hikore, ładne panelki , cieszą się powodzeniem;-)
kama znam Ci ja to uczucie z igłą, nic miłego
kasiamaj co to piochtanina ?
ja myłam spirytusem z apteki i teraz połozna mówiła też o spirytusie.
justaa nie wiem ile stoi lovela ale podejrzewam że biedronkowa cena jest dobra.
No szkoda z ta szkołą
nastawiła mnie ona pozytywnie bo połozne milutkie, ale mogę tez na jakąś przecie fr...e trafić
moja szwagierka 1,5 roku temu tam rodziła i bardzo chwali. A na Łubinową to trzeba 2 razy choć do lekarza tamtejszego iśc tak? bo dziś jedna laska mówiła i ż ewizyta ok. 200zł, tak jest?
ewcik ja też w d....e z torbą i ciuszkami, wsio na strychu a ja w pyle sobie siedze
A też mogę ponoć urodzić wcześniej
przez pogode tez stoimy z robota bo nie schną ściany i nie mogą malować, grzeje piecem i wietrze, zobaczymy jutro
W piątek M ma układać panele więc niech przestanie padać bo mnie trafi coś
emih no własnie z tymi dolegliwościami brzusznymi też czasem nie wiem czy na głowie stanąc czy co
perla co ty mówisz
jejku trzymam kciuki żeby malutka jak najdłużej wytrzymała w brzuszku, kochanieńka trzymaj się!
Kuźwa a chodziła dziewczyna do szpitala, mówiła co się działo, no nie wiem co to za lekarze tam są