reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
jestem...

u Perli zaczęły się skurcze, początkowo co 7 min, potem co 6, a potem już po 5 czuła... Mówiła, że bardzo bolesne, jak przy porodzie z Małym... I że główkę czuje tak nisko... Na koniec ją przeczyściło i stwierdziła, że szyjki to już nie ma i pojechali do szpitala...

Kurcze, mam nadzieję, że uda im się zatrzymać poród :(

MALEWA cudne imie wybraliscie dla drugiej corci!!!!

ehh..czekam dalej na wisci ,pytalam co mowili lekarze i co ile ma skorcze ...

Jeny ale miałam dzień, dopiero ległam:-(

anipestka to dobrze że się M zmobilizował, oby tak dalej;-)

Vanilka skąd się wziął, przyszedł sobie ten lokator?:tak: Może atabe z netem coś:confused:
A o keejt coś wiadomo ? czy ominęłam coś :baffled:

tweenie szczotą ?:szok: :-p

Vanilka
doczytuje że to ukartowany prezent;-) fajnie, będzie synusiowi wesoło:-)

tiffi ja właśnie zakupiłam dzisiaj puszkę z mieszanką kilku owoców do tego bitą śmietanę i jutro zjem bo jeszcze takich cudów w ciąży nie jadłam:-p

aneta
to szkoda ogródeczka:-( znam hikore, ładne panelki , cieszą się powodzeniem;-)

kama znam Ci ja to uczucie z igłą, nic miłego:-p

kasiamaj
co to piochtanina ?:baffled: ja myłam spirytusem z apteki i teraz połozna mówiła też o spirytusie.

justaa
nie wiem ile stoi lovela ale podejrzewam że biedronkowa cena jest dobra.
No szkoda z ta szkołą:blink: nastawiła mnie ona pozytywnie bo połozne milutkie, ale mogę tez na jakąś przecie fr...e trafić:-p moja szwagierka 1,5 roku temu tam rodziła i bardzo chwali. A na Łubinową to trzeba 2 razy choć do lekarza tamtejszego iśc tak? bo dziś jedna laska mówiła i ż ewizyta ok. 200zł, tak jest?

ewcik ja też w d....e z torbą i ciuszkami, wsio na strychu a ja w pyle sobie siedze:dry:
A też mogę ponoć urodzić wcześniej:sorry2: przez pogode tez stoimy z robota bo nie schną ściany i nie mogą malować, grzeje piecem i wietrze, zobaczymy jutro:wściekła/y: W piątek M ma układać panele więc niech przestanie padać bo mnie trafi coś:dry:

emih
no własnie z tymi dolegliwościami brzusznymi też czasem nie wiem czy na głowie stanąc czy co :baffled:

perla co ty mówisz:baffled: jejku trzymam kciuki żeby malutka jak najdłużej wytrzymała w brzuszku, kochanieńka trzymaj się!

Kuźwa a chodziła dziewczyna do szpitala, mówiła co się działo, no nie wiem co to za lekarze tam są:wściekła/y:

Boże ja też mam nadzieję,że jakoś uda się zatrzymać akcje porodową.U Perly to dopiero 31 tydzień

no wiec perla napisala -skurcze ma co 6 min .podlaczyli ja pod ktg,zastrzyk ze sterydami dali i czeka na lekarza ma ja badac .

reklama
:shocked2: szok.... Perla trzymaj się kochana... mam nadzieję, że zatrzymają akcję, bo to trochę wcześnie :no: co za lekarze......................................

Do góry