reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
jestem...

u Perli zaczęły się skurcze, początkowo co 7 min, potem co 6, a potem już po 5 czuła... Mówiła, że bardzo bolesne, jak przy porodzie z Małym... I że główkę czuje tak nisko... Na koniec ją przeczyściło i stwierdziła, że szyjki to już nie ma i pojechali do szpitala...

Kurcze, mam nadzieję, że uda im się zatrzymać poród :(

MALEWA cudne imie wybraliscie dla drugiej corci!!!!

ehh..czekam dalej na wisci ,pytalam co mowili lekarze i co ile ma skorcze ...

Jeny ale miałam dzień, dopiero ległam:-(

anipestka to dobrze że się M zmobilizował, oby tak dalej;-)

Vanilka skąd się wziął, przyszedł sobie ten lokator?:tak: Może atabe z netem coś:confused:
A o keejt coś wiadomo ? czy ominęłam coś :baffled:

tweenie szczotą ?:szok: :-p

Vanilka
doczytuje że to ukartowany prezent;-) fajnie, będzie synusiowi wesoło:-)

tiffi ja właśnie zakupiłam dzisiaj puszkę z mieszanką kilku owoców do tego bitą śmietanę i jutro zjem bo jeszcze takich cudów w ciąży nie jadłam:-p

aneta
to szkoda ogródeczka:-( znam hikore, ładne panelki , cieszą się powodzeniem;-)

kama znam Ci ja to uczucie z igłą, nic miłego:-p

kasiamaj
co to piochtanina ?:baffled: ja myłam spirytusem z apteki i teraz połozna mówiła też o spirytusie.

justaa
nie wiem ile stoi lovela ale podejrzewam że biedronkowa cena jest dobra.
No szkoda z ta szkołą:blink: nastawiła mnie ona pozytywnie bo połozne milutkie, ale mogę tez na jakąś przecie fr...e trafić:-p moja szwagierka 1,5 roku temu tam rodziła i bardzo chwali. A na Łubinową to trzeba 2 razy choć do lekarza tamtejszego iśc tak? bo dziś jedna laska mówiła i ż ewizyta ok. 200zł, tak jest?

ewcik ja też w d....e z torbą i ciuszkami, wsio na strychu a ja w pyle sobie siedze:dry:
A też mogę ponoć urodzić wcześniej:sorry2: przez pogode tez stoimy z robota bo nie schną ściany i nie mogą malować, grzeje piecem i wietrze, zobaczymy jutro:wściekła/y: W piątek M ma układać panele więc niech przestanie padać bo mnie trafi coś:dry:

emih
no własnie z tymi dolegliwościami brzusznymi też czasem nie wiem czy na głowie stanąc czy co :baffled:

perla co ty mówisz:baffled: jejku trzymam kciuki żeby malutka jak najdłużej wytrzymała w brzuszku, kochanieńka trzymaj się!

Kuźwa a chodziła dziewczyna do szpitala, mówiła co się działo, no nie wiem co to za lekarze tam są:wściekła/y:

Boże ja też mam nadzieję,że jakoś uda się zatrzymać akcje porodową.U Perly to dopiero 31 tydzień

no wiec perla napisala -skurcze ma co 6 min .podlaczyli ja pod ktg,zastrzyk ze sterydami dali i czeka na lekarza ma ja badac .

reklama
:shocked2: szok.... Perla trzymaj się kochana... mam nadzieję, że zatrzymają akcję, bo to trochę wcześnie :no: co za lekarze......................................

Do góry