reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

emih odpoczywaj, bo to teraz taki czas że tam kłuje, strzyka i w ogóle
może i taki czas, ale to nie moja pierwsza ciąża a w poprzedniej nie wiedziałam co to "strzykania", "kłucia" "skurcze" i "wogóle" ;-) Więc dla mnie to całkowita nowość :shocked2:

Ps. Ja tez niezdecydowana na maxa....

reklama
Emih witaj kochana ;-) wykorzystam ten patent z płynem do płukania, ale nie dzisiaj :-D
Tiffi - ja też niezdecydowana. Właśnie ubranka oglądam na allegro, wrzucam tylko do zakładek, może M mi się pomoże wieczorem na coś zdecydować...

Zjadłam trochę obiadu - reszta na kolację, bo jakoś nie mam ochoty... Chyba za bardzo się tymi ciastkami zapchałam.
Oglądam też tenis na polsacie. Chciałam iść, bo to turniej w Warszawie, ale ceny biletów przerażające, z moim budżetem stać by mnie było na miejsce stojące... Trochę jakoś w tym stanie nie chce mi się tyle stać... I jeszcze ta pogoda,połowa meczów nie dobiega do końca, bo zaczyna lać deszcz :-D

Witam szanowne Brzusie!!!:-D
Ale pogoda:no:...Normalnie się dzisiaj wkurzyłam..U teściowej w piwnicy trzymaliśmy biurko do sprzedania..no i cała piwnica zalana,a biurko to szlak trafił..ehh..te deszcze..
Mała dzisiaj mało ruchliwa jest,ale to przez to,że w nocy wariowała,a i te niskie ciśnienie moje:zawstydzona/y:..
No wstyd się przyznać do moich 90 cm:confused:..W szpitalu mówili,że mam mały brzuszek,ale Sara dobrze rośnie,więc się nie przejmuje..:blink:
Miłego popołudnia;-):-)

no wróciłam po wizycie- w miarę ok, ale jakaś taka melancholia mnie ogarnęła i przybita jestem-do tej pory humory ciązowe mnie omijały, ale jak widać, co się odwlecze... Kraków zalewa- mosty pozamykane, ulice pozalewane, jakieś tereny podmiejskie juz pozalewane-biedni ludzie:-(
ja mam 108 obwód- rozrastaaaam się:-)

emih no ciąża, ciąży nie równa jak widać, a no wiesz nie młodniejemy hi hi hi
mysza najważniejsze że jakieś propozycje masz, a nie wiem jak twój M ale mojego jakoś nie wyobrażam sobie, by przeglądał ze mną ubranka dla małej
oliwia ja też mam mały brzuch,ale nie widzę w tym żadnego wstydu

Jaka tu cisza, wywiało większość czy co??? Ja trochę popracowałam na kompie, teraz zjadłam kolację, gapię się w tv. Jutro mój brat przyjeżdża z dzieciakami po teściów na lotnisko więc mam się z nimi zobaczyć. Mam nadzieję, że pogoda będzie trochę lepsza. Poza tym jutro SR

reklama
Do góry