reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

dżizis dziewczyny, ja to nawet nie mam ciuszków na pół pralki :-D masakra jakaś...
Poza tym poszłam do sklepu po sól i wróciłam bez niej... Jakaś zakręcona jestem...
Chyba będę musiała dokupić parę body na 62 i 68 bo normalnie nie będę miała w co dzieciaka przebierać :-D
No jeszcze trochę i na nas przyjdzie kolej... Chociaż jakoś to do mnie nie dociera... może dlatego jeszcze jestem w lesie...

reklama
hej hej:)
u mnie znowu tragiczna noc,ja nie wiem czemu tak zgaga pali mnie tylko noca i do tego w takim stopniu ze myslalam ze bede dmuchac ogniem ja smok wawelski.zasypiam praktycznie przed 4 nad ranem i pozniej spie do 11:)

kama, mnie zgaga też w nocy często pali - jak za późno zjem kolację i za nisko śpię (tzn. za mało poduszek)

kama no wlasnie co do zgagi -to zauwazylam jak maruska .Jak zjem krotko przed snem to mnie tez pali .Wiec moze u Ciebie tez tak jest ?

no coś mnie trafi.. jak pech to pech.. wiadomo, strasznie nam się spieszy z tym remontem, bo każdy dzień teraz się liczy, robotnicy mieli zacząć tą łazienkę i skończyć w tydź a dziś 2 dzien kiedy nie przychodzą, bo zalało ich wioskę no i wynoszą rzeczy na wyższe piętra.. oczywiście ja ich rozumiem i wspołczuje , bo to nie ich wina, ale ta pogoda mnie do szału doprowadzi:wściekła/y:

Witam lale po przerwie...

dużo mam do nadrobienia więc tylko się przywitam, póki co i postaram się nadgonić co umodziłyście wcześniej..

Psychicznie w rozsypce jestem totalnej więc wybaczcie jeśli znów zniknę bez słowa...
Jakoś nie mogę się pozbierać do kupy:dry:

pozdrawiam słonecznie w tę paskudną pogodę

mozliwe ze tak,dzisiaj sprobuje zjesc troche wczesniej.
ide pichcic obiados i wywiesic kolejne pranie.nie wiedzialam ze az tyle tego mam:baffled:
poza tym doopsko mi sie w sofe wroslo:-D

oj Ewcik wspolczuje!!!przewaznie to tak jest jak czlowiekowi sie spieszy.

wywlekłam własnie pierwszą turę ubranek z pralki, miejsca mi brakło na wieszanie :/ M stwierdził, że lubi prasować, dobrze, że mamy chętnego :)

kama no wlasnie mnie tez ilosc przeraza bo prasowania bedzie ohohohho:baffled:
zeby tak soamo prasowanie sie zrobilo jak praleczka sama pierze :tak:

ewcik zazwyczaj tak jest ,ze czlowiek jak sie spieszy cos tam stanie na przeszkodzie :baffled:

tweenie w jakim proszku pierzesz?
Babcia Marcina mi dzwoni że ona te ciuszki, które kupiła wyprała w proszku dla dzieci.... Muszę zapytać w jakim...
Teraz będę się bujać jak coś będzie uczulać...

Futruję małą ciastkami to się skubana rozbujała :-D

reklama
Do góry