reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam was tak czytam wasze posty widze ze czerwcóweczki sie już powoli rozpakowywują wiec tylko czekać jak my sie rozpakujemy . Do mnie to wcale nie dociera łóżeczko jeszcze nie złożone mnóstwo rzeczy brakuje nie wiem w sumie na co czekam . Zaczynam powoli panikować :szok:

A ja wróciłam ze sklepu -kupiłam lampke nocną Disneya dla małej-fajnie bo tania 39 zł
Leje u nas i leje -nic sie nie chce w taką pogodę tylko jeść heheh.
Ja wszystko poprałam w płynie Loveli-mam nadzieję,że nie bedzie uczulał.
Dobrze ,ze mam za sobą prasowanie bo ostatnio jak wsyztsko poprasowałam to mi tak nogi spuchły ,że masakra!

Cześć dziewczyny

Tu też leje...
A niby miało byc cieplej i mniej deszczu od dzis- czyżby znów im sie "prądy" poprzesuwały???
Ewcik współczuje następstw tej ch#### pogody :baffled: Ps. na allegro są fajne kalosze, tyle ze tylko czarne ale mamie kupowałam i są ok a przesyłka- tania ( w sumie 40zł wszystko- pytaj o rozmiarówke bo aukcje zaczęły schodzić: BUTY KALOSZE HS023 ŚNIEGOWCE CZARNE 36 (1046260479) - Aukcje internetowe Allegro

Przedwczoraj pochwaliłam się wam ze jest lepiej, to wczoraj odchorowałam- może ze stresu po telefonie M że będzie musiał biedny pulpety ze słoika jeść ;-) A tak na serio- już nie wiem od czego to zależy, ze są noce że mam tak twardy brzuch jak kamień że spać nie mogę, raz po raz w dzień przy chodzeniu przeszywa mnie ostre kłucie jakby szyjce że w pół mnie zgina i ten ból podbrzusza... Niby rozwarcie mam to chodzić nie powinnam? A siedzieć też nie bo skurcze? Przy leżeniu tez lepiej nie jest- to mam wisieć jak nietoperz? A...... teraz gwiżdże na to... toć wiele nie zostało :-D:-D:-D:-D

Perla, Louise- widze że lepiej u was i niezmiernie się cieszę!!!!!!!! Oby tak do końca!

Ania- pestka
- ciesze się ze w końcu zmobilizowałaś swojego m, chciałam juz płakać z Toba nad naszym "męczeństwem" ale widze Ty zdziałałaś coś jednym telefonem a ja... jeszcze nie wiem nawet kiedy i gdzie przeprowadzac się będziemy, bo MAMY CZAS :baffled:

Myszka- proponuje do kafelek i płytek zwykłą wode z płynem do naczyń- tylko nie przesadź z płynem.Albo jeszcze fajniej- do wody ODROBINĘ płynu zmiękczjacego do tkanin- tak tak, do tkanin-jakiegokolwiek:tak:

Oliwia- 90 cm? Zabijasz mnie śmiechem ;-) A ile wy dziewczynki macie? Louise pisała, ale nie pamiętam... Ja mam 105 :zawstydzona/y:

Kama- faktycznie, spróbuj nie jesść przed samym snem- mnie ostatnio tez męczy codziennie, ale jak kolacji nie zjem (tj zjem o 17-18) jakby mniej, potem biorę rennie- nawet w nocy i daje radę :tak:

vanika- ciesze się ze nóżki odpuściły... a miewasz jeszcze te gorące stopy? Bo ja juz nie wiem co z tym cholerstwem robić (obok skurczów łydek- ach....)
Ps. Gratuluje kotka! My tez mamy i mała za nim cała, choć i ugryźć potrafi- wiadomo- 6kg kocur (choć roku nie ma) nie da się wiecznie np za ogon ciągnąć :cool2:

Louise- też swego czasu chorowałam na parowar, kopiliśmy jakiś "wypas" ale bez soli... no cóż... jedliśmy w czasie "diet" ale nie powiem żeby mi to zasmakowało, albo żebym sie przyzwyczaiła :cool2: Daj znać "co ty na to w swojej kuchni"?

Tweenie- ależ mnie powaliłaś tymi szczotkami w śnie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzamenka-ja tez ostatnio jakos niby sie luzuje, niby jest ok, ale nie mam weny aby pisac... Czytam Was, ale jakoś nie moge sie do odpisywania zebrac....

Atabe- gdzież TY?????????????
Jedyneczka
Madzik
Maruśka
Evelad,
Justaa
cześć dziewczynki, i wam miałam cos odpiac ale niestety te skurczone komórki mózgowe... a wiem że miałam... Hmmm... może później sobie przypomnę ;)

Ostatnia edycja:
witaj Emih
Tez mam takie dni ,że czasami brzuch caly dzien ok, a czasami twardnieje dosyć często
Ja mam 95cm w najszerszym miejscu ,ale rano :)

Cześć MAdzik, pieknotko
(właśnie twe zdjęcia oglądałam- fiu fiuuuuuuuu- super :tak:
Ja rano 103, ale w poprzedniej ciąży dobiłam do 118 :zawstydzona/y: u mnie to apartamenta :-D

ewelad ale bym zjadła takie ciachooo
tweenie o tobie myślę, ale w innych kategoriach, a kołysce że chcę ją mieć :-D
Twój M lubi prasowanie - no no korzystaj ile możesz
kama z tymi napinaniami to ja tak mam a ostatnio rzeczywiście częściej (mimo iż biorę nospę i jeszcze luteinę)
justaa ty mnie nie dobijaj z truskawami. Dzięki za info o płynie i proszku bo muszę kupić
vanilka co do tej kolki to ja mam tak od 2 m-cy pisałam już o tym miałam tak że jak szłam nagle zaczynało mnie kłuć w boku tak jakby kolka, to dziecko się ułożyło tak specyficznie, że naciska na coś.
Co do koleżanki to tak podobno jest z tą cukrzycą, oni to jakoś monitorują i wolą by kobieta wcześniej rodziła
kasiamaj ty to chociaż masz to wszystko, a ja dopiero muszę zakupić wiele rzeczy
ewcik w remoncie nic nie da się przewidzieć, zaplanować, to jest jedna wielka niewiadoma
emih odpoczywaj, bo to teraz taki czas że tam kłuje, strzyka i w ogóle

Normalnie dziewczyny wy to oszukanice jesteście, że lipcówkami jesteście, jak tu co druga pisze, że terminy czerwcowe. Hmmmmm A tak serio jasne, że to wszystko ruchome, ale ciekawa jestem która pierwsza się rozpakuje, Wy sie tak mierzycie, że chyba i ja z ciekawości też się zmierzę - zmierzyłam się 90cm (ale same wiecie jak to ze mną jest. Mnie to się już chce śmiać z samej siebie, szukam tych wózków używanych, znajduję, nie wiem czy licytować, nie wiem już czy używany czy nowy. Normalnie zachowuję się jak bym sama nie wiedziała co chcę.

reklama
To ja ze swoja talia 110 cm moge na walki sumo uderzać. Ja mam w nocy strasznie twardy brzuch choc ost zauwazylam ze zrobił sie jakis płaski na przodzie:baffled:i do tego te pekajace naczynka i zylaki na nogach czy ktoras z was tez ma ten problem ?? one znikna po ciazy czy nie ?? bo slyszałam rożne opinie i sama nie wiem co myśleć

Do góry