reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
spaghetti się robi i pierwsza pralka dzidziowa się pierze:-) ale tych pralek to będzie dużo więcej, niż mi się wydawało- ręczniczki, pieluchy, kocyk i juz cała jedna, a gdzie cała sterta ciuszków? o prasowaniu też nawet nie wspomnę:-( ale dzisiaj musze poprzestać na jednej pralce, bo jakaś menda mi zajęła suszarnię prawie całą- bety wiszą już 2 tygodnie wyschnięte na wiór, a ja nie mam gdzie powiesić reszty!!!
Ewcik nie denerwuj się- ja piorę, ale póżniej chyba znowu do siat będę pakować, bo komody na rzeczy dzidzi brak- czekam, ąz sprzedam łóżko z pokoju, żeby mieć gdzie ją wstawić, alewszyscy na allegro się czają, a słabo licytują, więc może być słabo:-(
Vanilka czy Twoja koleżanka była pod jakąś szczególną opieką w zw z tym łożyskiem? (jeśłi można spytać wśibsko oczywisćie:-)) bo ja tez mam już dojrzałe, a tu tyle czasu jeszcze...
dziś o 16 wizyta u gina, zobaczymy co z tym łożyskiem mi powie- oczywiscie mam stresa ehhh

spaghetti się robi i pierwsza pralka dzidziowa się pierze:-) ale tych pralek to będzie dużo więcej, niż mi się wydawało- ręczniczki, pieluchy, kocyk i juz cała jedna, a gdzie cała sterta ciuszków? o prasowaniu też nawet nie wspomnę:-( ale dzisiaj musze poprzestać na jednej pralce, bo jakaś menda mi zajęła suszarnię prawie całą- bety wiszą już 2 tygodnie wyschnięte na wiór, a ja nie mam gdzie powiesić reszty!!!
Ewcik nie denerwuj się- ja piorę, ale póżniej chyba znowu do siat będę pakować, bo komody na rzeczy dzidzi brak- czekam, ąz sprzedam łóżko z pokoju, żeby mieć gdzie ją wstawić, alewszyscy na allegro się czają, a słabo licytują, więc może być słabo:-(
Vanilka czy Twoja koleżanka była pod jakąś szczególną opieką w zw z tym łożyskiem? (jeśłi można spytać wśibsko oczywisćie:-)) bo ja tez mam już dojrzałe, a tu tyle czasu jeszcze...
dziś o 16 wizyta u gina, zobaczymy co z tym łożyskiem mi powie- oczywiscie mam stresa ehhh

Jej wykryli jakos ok.28 tc ,ze ma zwapnione lozysko(czyli ,ze chyba starzejace sie nie wiem jak to w pl dokladnie na to mowia)
no i juz byla pod szczegolnym nadzorem .Co kilka dni usg ,ktg i cala reszta ...a teraz miala juz tak zle lozysko mowila,ze jak siateczka podziurkowane ...no i musza jej juz wywolac ...

ok dzięki Vanilka, to mnie pewnie to samo czeka- masakra:-(
kasiamaj a ja sprzedaję z IKEA taki materac na stelażu drewnianym z nóżkami chromowanymi:
DSC04090.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry