reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

dzień doberek ;-)
u nas znów pada-na szczęście z przerwami.
byłam dzis z rana na pobraniu krwi. (morfologia i mocz)
potem wskoczyłam do położnych-miałam umówioną wizytę-zmierzyły tętno wagę itp.
dostałam cała reklamówikę prezentów...gazety ulotki album (pierwszy roczek życia dziecka) próbki materiałów i do kąpieli i kremy...
ale tego....fajnie bo można sobie będzie dopasować coś dla małej,bez potrzeby nieprzydatnego kupowania.
położne powiedziały mi że teraz nie stosuje sie piochtaniny do przemywania pępka...tylko jakiś psikacz.....:baffled::-)
zobaczymy-podobno w szpitalu powiedzą co i jak.

idę was poczytać bo dopiero co wpadłam na BB.

reklama
Cześć kobitki
Pogoda mnie dobija, a najgorsze co mi nie daje spać przy takiej pogodzie nie będzie truskawek buuuuuuuuuuuuu:-( a ja tak czekałam na ten czas.
Dziś znów zabiegany dzień, zaraz lece po odbiór wyników siuśki i krew bo ostatnio w lutym robiłam badania więc już trochę dawno, później na 15 wizyta u gina, później jadę zamówić wózek. Jednak ten jedo fyn mi nie daje spokoju z tym że mam problem z wyborem koloru dlatego nie wiem jak się skończy to zamawianie :zawstydzona/y:. No i na koniec jeszcze jakiś markiet i zakupy przyjedziemy i padne trupem hehe:tak:.
W biedronkowej gazetce ważnej od 24.05 wypatrzyłam promocję proszku LOVELI za 1,7kg +200gr za 14,9, i płyn do płukania też lovela 750 ml za 5.99 nie wiem czy to duzo czy mało bo się nie orientowałam ale wydaje mi się że korzystna cena i chyba zakupię link do strony Dzieci małe i duże

jedyneczka ja na razie zdecydowana jestem na rodzenie w klinice w katowicach na łubinowej, ale jeśli coś tam nie wypali tam to w 2 w sosnowcu, a tak ogólnie to strasznie mi szkoda że nie załapałam się na ta szkołę rodzenia, ale cóż jakoś sobie poradzę

Vanilka
super że taki maluch, można patrzeć i patrzeć jak bryka lepsze niż telewizor, mam nadzieję że nam go przedstawisz :-)
ewelad z tymi szablonami to ja mam kiepskie doświadczenie. Próbowałam chyba z 10 różnymi farbami i ciągle coś nie wychodziło, bo farba podchodziła pod szablon i zaciapane wzorki wychodziły. Dopiero po kilkunastu próbach kupiłam taka farbę w tubce gęsta strasznie i jakotako to wyszło ale kurcze to wcale nie takie proste z tymi szablonami.

Justaa-wczoraj właśnie o tym pisałam -o tej promocji biedronkowej-ceny proszku i płynu nie są duże...
dziś np.w carefurze widziałam ten sam porszek (kilogramowo) za ponad 20zł.więc jest okazja.:tak:
i te chusteczki sie opłaca-nawilżane-ja używam ich dla starszego synka ładnie pachną i cena też superowa.

hej hej:)
u mnie znowu tragiczna noc,ja nie wiem czemu tak zgaga pali mnie tylko noca i do tego w takim stopniu ze myslalam ze bede dmuchac ogniem ja smok wawelski.zasypiam praktycznie przed 4 nad ranem i pozniej spie do 11:)

dziewczyny przesylam wam troszku sloneczka u nas narazie pieknie swieci.

u mnie dzisiaj wielki pranie Majkowych ciuszkow,mam nadzieje ze ostatnia paczka z ebay w koncu dzisiaj dojdzie:/na obiad serwuje mlode ziemniaki,mielone i duszona marchewka.

kurcze od wczoraj tak mi sie brzuch napina,doslownie co chwile,przeszlam kawalek do sklepu to czulam jakby mi ktos igle w moja pania wsadzal:/
Vanilka w szoku jestem,jeszcze miesiac i po wszystkim!!!

hehe no jakos do mnie samej nie dociera jeszcze ,ze to za miesiac juz .
ja tez dzisiaj wielkie pranie mam Dawidkowych ciuszkow :):)wlasnie pierwsza pralka sie pierze :)
ja wczoraj mialam to samo jak poszlam na tej glupi spacer z M ....przeszlam chwile i jakies klocie dziwne ,jak jakas kolka ..ale po kilku krokach ;/ nie wiem co to ..

Moja kolezanka pojechala dzis do szpitala na wywolanie porodu :)
jest w 38 tc ale musza juz jej wywolac bo lozysko ma juz takie ,ze dzidzia nie przybiera na wadze od 2 tygodni ,nie dostarcza juz wszystkiego co powinno do tego cukrzyce ma ciazowa ...no i tak czekac bede caly dzien na tego smsa z wiesciami :):)

hehe no jakos do mnie samej nie dociera jeszcze ,ze to za miesiac juz .
ja tez dzisiaj wielkie pranie mam Dawidkowych ciuszkow :):)wlasnie pierwsza pralka sie pierze :)
ja wczoraj mialam to samo jak poszlam na tej glupi spacer z M ....przeszlam chwile i jakies klocie dziwne ,jak jakas kolka ..ale po kilku krokach ;/ nie wiem co to ..

Moja kolezanka pojechala dzis do szpitala na wywolanie porodu :)
jest w 38 tc ale musza juz jej wywolac bo lozysko ma juz takie ,ze dzidzia nie przybiera na wadze od 2 tygodni ,nie dostarcza juz wszystkiego co powinno do tego cukrzyce ma ciazowa ...no i tak czekac bede caly dzien na tego smsa z wiesciami :):)

u mnie identycznie jakbym zamiast wkladki jeza miedzy nogami miala:/moze szyjka sie skraca albo cos...
w sumie tak sobie mysle ze za miesiac to ja tez juz chce rodzic!!!
ty jestes pierwsza w kolejce pozniej madzik,atabe i chyba ja!!!

czekamy na wiesci od kolezanki,ta cukrzyca ciazowa wrrrr....

kurna, wszystkie już pierzecie te ciuszki, a ja nie mam jak:-( :wściekła/y: tak, jak pisałam-to mieszkanko, które wynajmujemy jeszcze, jest maciupeńkie-20m2, więc wszystkie rzeczy dla dziecka są u moich rodziców.. musiałabym je wozić w tą i z powrotem, a przecież po praniu najlepiej by było je od razu w szafie poukładać-a ja nawet szafy nie mam, ba- M dopiero zabiera się za pokój Małego w tym nowym mieszkaniu.. nie wiem, jak to zorganiozwac.. tak samo z torbą do porodu- gin powiedziała, że urodze wcześniej, więc wypadałoby się już spakować, tylko, ze tu nie miałabym nawet gdzie trzymać tej torby:wściekła/y: nie wiem, co robić..

reklama
kurcze jak tak czytam o Waszych przygotowaniach...
a ja jeszcze worków ze strychu nie zniosłam...żeby poprzebierać ciuszki.
poprać pokrowce z fotelika leżaczka wózka..itp.
może i na mnie czas już .....
żeby sie zabrać do roboty???

Do góry