reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise no dobrze prawisz, spuściłam troszkę pary na bb, w przeciwnym razie byłaby krakowska maskara piłą mechaniczna:-D czekam na D z tym selgrosem, już nawet doga wysikałam i umyłam po tym jakże upojnym spacerze:-) o jest-lecę:-)

reklama
No czesc .
wstalam sobie ,czas jakies sniadanie wciagnac .
Kurde ,mamy nowego lokatora .....kotka 8 tygodniowego :-)

Tak sobie mysle gdzie atabe sie podziewa :baffled:
miala jechac do mamy na weekend ,pisalam na gg do niej i cisza :baffled:
wiec albo zostala dluzej -czego nigdy nie robila :no:
albo znowu neta nie ma :baffled:
albo ...nie wiem co ....

piore dzisiaj ciuszki ,slonce jest wiec szybko wyschna ,a jutro poprosuje i z banki :)

Ostatnia edycja:
lousie ja się właśnie zastanawiam nad zakupem parowaru.. tylko, że one są takie drogie:dry:a przez to wykańczanie mieszkania kasy brak.

czesc brzuchatki! :-)
dzieki za mile slowa, u mamy przyczyna nadal nie wyjasniona, ale ma zmienione leki i moze juz sie to nie powtorzy...
u mnie na obiadek pierogi z jagodami i smietana...
Vanilka kochana juz tylko miesiac Ci zostal ;-)
Cynamonka ale masz tesciowa, :szok: przy niej moja jedza to pikus! szczerze wspolczuje...
Oliwia fajnie ze juz w domku i wszystko ok :tak: 90cm w brzuchu??? czy Ty aby nie jestes listopadowka a nie lipcowka? :-D
zycze milego dzionka i poprawy pogody...

Ja tez wstałam-dzisiaj miałam super spanie-9 godzin :))))Obudził mnie telefon- i to jeszcze pomyłka, no ale i tak pospałam.
Louise rzeczywiscie w Zabrzu powódz ,ale w innych dzielnicach niz moja i Anetki-na szczęście.I cały czas pada ,więc masakra!!
Vanilka to super,że masz takiego małego kotka u siebie-opiekuj się nim,i zazdroszczę słoneczka-moje pranie kisi się w pokoju na suszarce.
Maruśka fajnie,że juz macie mebelki-będzie piękny pokoj dla młodego :)
My jutro robimy wzór na scianie w pokoju małej -mam nadzieję,że fajnie wyjdzie-wybrałam wzór numer 5 bo mi sie motylek spodobał i zrobimy ten wzór biały ,żeby pokoj troszkę rozjaśnic. **SZABLON MALARSKI *XL* szablony PRODUCEN 120cm* (1028724100) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam dzisiaj ogórkową na obiad-w tym tygodniu u mnie zupy królują :)))
Idę się ubrać i doprowadzić do ładu i skadu bo wyglądam jak strach na wróble!!
Atabe no własnie gdzie jestes??wydaje mi się,że u mamy została dłuzej!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzik, super te szablony, ładnie będzie wyglądał biały. ja myślę zrobić odwrotnie - ściany są jasne, takie szare wiec na to wrzucę jakieś szablony/naklejki kolorowe.

doczłapałam i ja...

ale pogoda, prawie całą noc wiało, lało i jeszcze burza była... Wiosna radosna? ...

Dziecko nakarmione, M z wałówką wysłany do pracy, tak więc znowu spokój :p

dziś zamierzam wrzucić trochę ciuszków i pieluch do pralki. Gdyby jednak ten szpital mnie nie ominął, to M będzie miał chociaż to z głowy...

Ale pierdoły mi się śniły... Jakaś mega kolejka do porodu... Chyba z setka kobitek stała w kolejce. Co jakiś czas przechodziła położna i szczotę do kibla wkładała w wiadome miejsce, co by się rozwarcie szybciej robiło... :/

czesc dziewczynki ,oczywiscie pogoda u nas do doopy,Fifiak dalej w domu
ja jakos ostatnio nie mam weny na pisanie ,i wogóle na nic wiec wybaczcie ze mało sie udzielam
pozdrawiam wszystkie lipcóweczki ,mam nadzieje ze nie pozalewało zadnych przez te cholerne deszcze

reklama
perla a no miesiac juz w sumie bo dzis 18-ty :tak:
No kociaka mamy :happy2:wczoraj kolega nasz zadzwonil do nas i powiedzial ,ze ma niespodzianke dla synka hehe Przyjechal ,a tu kot :szok:
Nic nawet nie wiedzialam ,moj M to ukartowal ...tego kolegi mama ma tutaj kilka kotkow no i jeden urodzil,musieli je odchowac ,szczepienia itd ...no i wczoraj juz mozna bylo je wziasc od mamy kotki .Tak wiec moj m ukartowal to i mamy kota :happy2:smieszny taki ,ciagle biega mi po domu ,bawi sie co tylko znajdzie na podlodze hehehe a mojego dziecko wiadomo przeszczesliwe :tak:

Do góry