reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ewelad my mamy net bezprzewodowy z orange, i jakiś czas temu nam się modem spieprzył i nam wzięli do naprawy, chyba 2 tyg.byliśmy bez netu, a modem oddali zepsuty, twierdząc, ze to my go popsuliśmy- musieliśmy sami kupić nowy modem...masakra, a teraz wiem, że z modemem jest ok bo tak jak np.teraz działa net, tylko jakby z sygnałem coś było nie tak, jakby czasem tracił zasięg...ehhh mówie wam ja chyba jestem uzależniona od netu, bo się poryczałam jak mi przez kilka godzin nie działał...ale póki co jest i mam nadzieję, ze tak zostanie!!!

reklama
atabe czyli jednak okazuje się, że kiicha z tym netem bezprzewodowym, a Ty sie musisz stresować bidulko

Cześć Dziewczyny!

Witam się z rana. Wczoraj mnie nie było, bo do urzędu miałam wyprawę (przerejestrować samochód w związku ze zmianą miejsca zameldowania) a jak wróciłam to padłam spać. Teraz mam tak jak vanilka, kama i louise - ciągle bym spała, i całą noc i cały dzień - czasami mam wrażenie, że w tym III trymestrze to bardziej śpiąca jestem niż w I :-)
Dziewczyny wypoczywajmy dużo, bo niedługo na pełne obroty z Maleństwami wskoczyć będziemy musiały. Dużo zdrówka życzę cierpiącym i miłego dnia wszystkim!
(ja dziś na spacerek planuje się udać a po południu na oglądanie wózków z M, bo chyba już najwyższy czas coś zamówić...)

Cześć dziewczyny :)
Ja dzisiaj jadę wieczorem do lekarza.. mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczę synka, a i jeszcze ktg mam dzisiaj mieć.

Hej hej dziewczynki!!
Ja już po śniadanku i najlepsze jest to że nic się nie najadłam-boże jaki ja mam apetyt :)
Atabe współczuje z internetem !!
Perla to trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
My dzisiaj z M jedziemy na zakupy jedzeniowe ,a tak ogólnie to zapowiada się kolejny nudny dzien bo M idzie na mecz wieczorem z kolegami , a ja bede w domku-ale moze taki odpoczynek mi tez jest potrzebny :)))
Miłego dnia wszystkim zyczę

Witajcie kochane!:-)
Ja dziś na chwilkę się przywitać, zaraz ide się przygotowywać do lekarza bo dziś mam wizytę. Później pewnie zaliczę kilka sklepów i pojadę na szarlotkę do siostry, bo mam zaproszenie.:-)
Życzę wszystkim miłego dnia.;-)

Witam .
Wstalam dopiero co ,wcinam sniadanie i pije kawe.
poszlam spac ok.21 ,a wstalam tez prawie o 9 -no kurw...w sen zimowy zapadlam czy co ?nawet na siku sie nie obudzilam w nocy :baffled:

ide na 12 do poloznej ..
milego dnia

hejka dziewczyny, widzę że nie tylko ja mam jakieś dziwne sny :) Dziś mi się śniło że urodziłam jakiegoś stworka a to się okazało że to była tylko moja fantazja a pożniej lekarz powiedział że mam krzywe nogi i przez to będę miała cc. Ale jak im powiedziałam że dopiero jestem w 29 tyg. to mi kazali iśc do domu i przyjśc jak będę gotowa :) ale głupoty :/

Cześć dziewczynki, idę was w końcu nadrobić póki jeszcze jakoś się trzymam (czy się uda przeczytać aż tyle?- już się "boję"!!!!!!!!!!! ;)

reklama
hello dziewczynki
ja dzis juz po wizycie u lekarza ,ze soba i Fifim
emih przez te Twoje gonitwy codzienne to szybciej urodzisz ,a jak sie czujesz ?
vanilka moze ty sobie cukier zbadaj ,no tyle spac to dziwne,powodzenia u połoznej
madzia udanych zakupów
ide nadrobic bo nie wiem o co kaman
kasik przyslij troche tej szarlotki,ale mi smaka narobiłas,daj znac po wizycie

Ostatnia edycja:
Do góry