reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

cześć dziewczyny !!!
wstałam, zjadłam, ale jeszcze w piżamie brykam. Zaraz się ubieram i idę z eMkiem do Jyska.
Tweenie, dostałaś pw wczoraj? bo ja z lapka stukałam i nie wiem, czy doszło, czy nie... :-D
ok resztę nadrobię później
miłego dnia ;-)

reklama
Witam!!!
Ja niedawno wstałam:p..M jeszcze odsypia nockę,ale za niedługo robię mu pobudkę..hehe..
ewa81r. ja jestem tylko po ślubie cywilnym i jestem chrzestną:)..ksiądz się zapytał tylko czy będe brała kiedyś ślub kościelny..wszystko zależy od księdza..ja chce,aby mój brat był chrzestnym,tylko jest mały problem,bo on jest związany ślubem cywilnym z rozwódką(bez rozwodu kościelnego),ale słyszałam,że jeśli ksiądz się nie zgodzi na chrzestnego,to może zostać świadkiem chrztu...teraz tylko chrzestnej szukamy..hehe..
Idę się troszkę ogarnąć...BUZIACZKI:*:*

ja tez sie witam!!
weny do pisania brak,spalabym i spala:szok:mysza chyba mnie zarazilas twoim hobby:-D

nie mogę.. ponad 3 godziny ślęczę nad tymi zagadnieniami i dopiero 5 na 20 opracowanych:szok: szlag mnie zaraz trafi z tym..

czy ja się chwaliłam, że mam dzisiaj wizytkę? :-pjak nie, to się chwalę:-D

Witam!!!

ewa81r. ja jestem tylko po ślubie cywilnym i jestem chrzestną:)..ksiądz się zapytał tylko czy będe brała kiedyś ślub kościelny..wszystko zależy od księdza..ja chce,aby mój brat był chrzestnym,tylko jest mały problem,bo on jest związany ślubem cywilnym z rozwódką(bez rozwodu kościelnego),ale słyszałam,że jeśli ksiądz się nie zgodzi na chrzestnego,to może zostać świadkiem chrztu...teraz tylko chrzestnej szukamy..hehe..
[/B][/I]

Taką właśnie mam sytuację identyczną mój brat po cywilnym z rozwódką, czyli brak ślubu kościelnego nie z jego winy... muszę poczytać co to świadek chrztu.

Cześć dziewczyny!
Kurczę, jednak mam tę cukrzycę ciążową :( I wkurzyli mnie dziś rano w firmie, w której mamy abonament na usługi medyczne: umówili mnie do diabetologa na - uwaga- 7 czerwca! Zważywszy na fakt, że od 15 będę miała donoszoną ciażę, to mam gdzieś taką wizytę... Zgodnie z umową powinni mnie umówić w ciągu 72 h i twierdzą, że nie są w stanie, bo harmonogram itp. A ja mam to gdzieś, umówiłam się prywatnie na poniedziałek, wezmę f-rę i będę im składać reklamację i domagać się zwrotu kasy. W pakiecie mam 95 placówek na ter. Warszawy a pierwszy termin do diabetologa za miesiąc? śmieszni są... Państwowo się szybciej można umówić.
Ehh, chyba mi ciśnienie podnieśli :(

hej :-D
co do chrzestnego - musi mieć ze swojej parafii zaświadczenie o bierzmowaniu !!! Nie musi przecież być po ślubie ;-) (nie wiem, czy dobrze zrozumiałam o co pytacie :-D)
Obrałam już ziemniaki, zrobiłam mizerię, czekam aż kotlety się rozmrożą. M przytwierdza żaluzję na ściankę nośną - takie moje widzi mi się :-D Zaraz pewno będzie klął :-D

Hola hola - ja aż tyle nie śpię - na dobę może 18 godzin:-p noworodki chyba śpią więcej :happy2:

reklama
Do góry