reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny:-)

właśnie wróciłam ze studiów.. padam na twarz.. wyszłam z domu o 7.10-masakra jakaś, ja nie wiem, jak ja wytrzymam na następnym zjeździe, bo mam od 8 do 20:no: i muszę być, bo są egzaminy.. ehh.. sorry za marudzenie, ale naprawdę nie mam siły nawet palcem kiwnąć..

reklama
Dzamena trzymaj sie!!
Ja byłam z M na zakupach-M się trochę obkupił, a ja majtki rozmiar większe i stanik bo moje mnei już cisną w obwodzie.
Dla małej kupiłam parę ubranek-wkleję na odpowiedni wątek.
U nas przed chwilą było oberwanie chmury i burza............
W sklepach tak duszno że powiem wam,że już nie mialam siły po nich chodzić.
Najchętniej bym się położyła spac ale koło 18-19 mają znajomi wpaść
Ja jak pobieram mocz robię dokładnie tak jak Tiffi -i mam super wyniki-a kiedyś przed ciążą jak pobierałam bez tamponu i prysznica-tylko po podmyciu to zawsze mi zły wychodził i slad białka tez zawsze był więc myślę,że sposób pobrania ma duże znaczenie
Vanilka to Ci się super dzień rozpoczął :)a ta kasa to tak jak u nas becikowe?czy po porodzie też coś jeszcze dostaniesz ??
Magdzia mnie też po bokach brzucha i krzyże pobolewają jak za dużo chodzę-takie to uroki, musimy duzo lezec i wypoczywac

hej hej witam sie sobotnio:-)
pogoda za oknem straszna ale mnie to jakos wcale nie przeszkadza,ostatnie czasy to ja lubie jak troche chlodniej;-)
my od rana w rozjazdach,postanowilismy zmienic meble w pokoju i jezdzilismy po salonach i ogladalismy sobie ale nic ciekawego nie znalezlismy w endefekcie kupilismy zamrażalkę wiec moge teraz chomikowac jak to nasza louise robi:-D

tiffi ja mam glukometr firmy FreeStyle Lite,bardzo malutki i poreczny i tez mam ten dlugopis z lancetami do nakluwania,bardzo poreczna rzecz i rzeczywiscie nawet nie boli przy nakluwaniu.zreszta tu masz jego zdjecie:Zobacz załącznik 243349

dzisiaj od rana tez mam cukier w normie co bardzo mnie cieszy.masz racje w sklepach nie ma nic do jedzenia dla cukrzykow,tez szukalam jogurtu ale w koncu kupilam naturalny i wcinam go ze swiezymi truskawkami,kupilam tez czekolade ale nie doczytalam ze ma zawarta fruktoza wiec i tak zjesc jej nie moge:-(

Mysza gratuluje udanej wizyty:)i wspolczuje przyjazdu tesciow;-)

dzamena kurka strasznie ci wspolczuje,trzymam kciuki za Filipsa i duzo zdrowka zycze!!

vanilka ja od kilku nocy walcze ze zgaga,masakra jakas i rzeczywiscie szkoda ze pieniadze z nieba nie leca:sorry2:ale czytam ze u ciebie to listonosz takie dobroci roznosi a u nas doopa blada:-( przyniósł jakies gazety i rachunek do zaplacenia:-(

louise wypoczywaj duzo i nie daj sie skrocic tej szyjce bo tez wladca pierscieni zostaniesz(to tylko taki zarcik);-)uwazaj na siebie kochana i wiesz uruchom palca wskazujacego i narzekaj co nie miara.

maruska twoj sen pobil wszystkie:-D:-D

u mnie znowu czas na klucie a pozniej do wanny wskocze sie zrelaksowac;-)wieczorem przychodzi do nas moj brat z zona i dzieciakami,z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej chetnie spedzilabym wieczor z ksiazka w reku:-p

młoda mamuśka no czasu to Ci niewiele zostało.. nie kazali Wam tego wcześniej przygotować?

my juz wrócilismy,Filips oczywiscie zapalenie płuc,bardzo walczyłam o to zeby nas nie zostawili w szpitalu ,na całe szczescie mamy w domu nebulizator no i dostał antybiotyk,zreszta p doktor stwierdziła ze w razie czego to mamy sie poprostu zaraz zjawic ale zrobili mu rtg płuc i niestety weszło juz na płuca ,zobaczymy jak dzis w nocy bedzie ,po tym mnie tak brzuc boli ze normalnie szok ,kuzwa jeden dzien i zapalenie płuc no masakra poprostu ale dobrze ze jestesmy w domu .dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa

dzamena biedny ten twoj Filips,szkoda dzieciaczka,bo taki mlody a tyle juz cierpiec musi i to co chwilke jakies dzadostwo go lapie,serca sie kraje.tobie kochana duzo wytrwalosci zycze:)trzymaj sie kochana.

reklama
dzamena biedny Filipek, ale dobrze, ze choć w domku jesteście, trzymam kciuki za zdrówko!

dziewczyny byłam w realu i kupiłam paczkę pampersów, bo jest promocja, ale powiedzcie mi czy ta cena dobra? bo ja nie doświadczona w tym temacie;-) kupiłam rozmiar 2 bo 1 nie było 94 szt. za 42.95 i teraz myślę czy by ich więcej nie kupić, ale własnie nie wiem czy trafiają się lepsze promocje? i w ogóle zastanawiam się ile takich paczek potrzebuję...

u mnie pierwsza warstwa farby położona, a jutro M maluje po raz drugi:-p ale kurcze coś ten kolor wpada mi w różową landrynkę :baffled: a miała być jasna brzoskwinia...

aha i kupiłam spodnie w H&M ale rozmiarem się załamałam normalnie..............

Do góry