reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Tez sie witam .
Kur....:crazy:
nie moglam usnac do 1 godziny...z boku na bok i ten zoladek mnie bolali do tego zgaga doszla :crazy:czuje jak bym wszystkie wnetrznosci miala w gardle !!!
wstalam o 8-ej a teraz spijam kawe co by sie obudzic .
Pogoda zjeb....a mialam jechac na car boot ..ciagle zbiera sie na deszcz .
wczorajszy dzien udany.Obkupilam malego w duzo potrzebynch rzeczy i siebie do szpitala choc jak patrze na moja liste to tego jeszcze tyle zostalo ehhhh..
szkoda,ze kasa nie leci z nieba ;-)
dzisiaj przenosze moje loze do sypialni ktora jest duza bo normalnie w tym pokoiku synka w ktorym z Nim spie brak mi noca powietrza !!

mysza ale Ci sie dni zapowiadaja :-Dnie zazdroszcze :baffled::no:

reklama
Cześć dziewczyny

W Warszawie i okolicach pogoda super, świeci słońce i wieje przyjemny wiatr. Zaraz wyjdę posiedzieć na ogródku z herbatą i książką. Potem pojadę do mamy i pomogę M przy robieniu pokoju dla maleństwa (jak przeprosi za wczoraj) :-)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

czesc dziewczyny.

ja dzis niby dlugo spalam (mysza wiem ze dla ciebie 9 to blady swit ;-)) ale...no wlasnie ale: przewracanie sie z boku na bok i jeczenie w wiekszych ilosciach niz sen. dalej mnie b boli w dole brucha i ciagnie do dolu wszystko. nie podoba mi sie to. i te bole okresowe...chyba w przyszlym tygodniu znow do lekarza pojde-M tez mnie wygania. potraktowalam slowa gina wreszcie powaznie. i leze ciagle. w domu syf-no bo nikt nie posprzatal, naczynia niedlugo wyjda na spacer ze zlewu a obiadu nie bylo (bylismy na pizzy w da grasso). dzis dalej obiadu nie ma ale chociaz grill bedzie bo jedziemy troche za miasto. ma byc tylko 1 dzien w miare pogody dzisiaj u nas wiec chcemy wykorzystac troche. mam karczek i szaszlyki :-) dzis dalej nie sprzatam. niedlugo odlezyn dostane :wściekła/y: juz mam dosc a co bedzie pozniej.

jedyneczka jaka mialas dlugosc tej szyjki? u mnie jest 28 mm. poszperalam i faktycznie jest to na granicy bo od 24 mm juz zakladaja pessar albo szew. optymalnie to 40 mm i nawet jak sie lezy i oszczedza to sie juz nie wydluzy ta szyjka. moze sie co najwyzej przestac skracac. kurde ja o te 4 mm to jestem posrana ze strachu. tyle to mi sie kurcze przy kichnieciu moze skrocic :wściekła/y::-:)-:)-(

lece sie szykowac i postaram sie was nadrobic jak wroce-choc nie wiem czy wysiedze tyle przed kompam. zle sie czuje po tym lekarstwie bardzo caly czas...:-( jestem tak slaba ze nie mam sily wstac nawet...i jeszcze mam dylemat czy jechac na grilla czy zostac i obejrzec kwalifikacje do formuły 1. eeeehhhhhh...zycie to ciagle wybory....milego dnia kochane :-)

Dzień dobry!!:-)
ja dzisiaj przenoszę się do mieszkanka zastępczego, bo od pon remont. Na razie M jedzie tam sprzątać, bo straszny syf, brud i kurz. Wiem,że to mieszkanie mojej koleżanki i nic nie placimy i wogle, ale jak tam byłam ostatnio, to miałam mdłości... To jest mieszkanie pod wynajem, a ja nie jestem przesadną czyścioszką, ale nie wiedziałam, że tak można mieszkać.:szok:

Wlasnie listonosz przyniosl mi czek na 190 f to co sie nalezy od panstwa po 25 tc :tak:
ale mi humorek poprawil :rofl2::-D:happy:
tylko dziwi mnie fakt czemu nie przyslali na konto tylko jakis czek ...

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!

Chciałam się przywitać i powiedzieć, że z mojego planu leżenia na kanapie przez cały weekend wyszły nici, bo wczoraj zapowiedzieli się znajomi, że odwiedzają nas w weekend. Na szczęście to nie teściowe (mysza współczuję) i lubię ich, więc dam radę, po prosu weekend będzie trochę bardziej intensywny niż sądziłam.

Życzę Wam miłego weekendu!

reklama
hej!
ja tylko na chwilę, bo u mnie malowanie trwa- a co za tym idzie ogromny syf :baffled:
Vanilka ja też nie mogłam spać- miałam potworną zgagę i chęć na przytulanie kibelka- okropność :baffled: chyba mi naprawdę pierwszy trymestr powraca....
louisie odpoczywaj kochana dużo, mam nadzieję, ze Ci się bardziej nie skróci ta szyjka, swoją drogą mój "genialny gin" powiedził mi, ze też mam szyjkę krótką i miękką, ale za cholerke nie wiem jak krótką :angry: mam nadzieję, ze uda mi się wskoczyc na wizytę w przyszlym tyg. do innego gina, bo sama się boję, nie wiedząc co jest u mnie grane...
dzamena współczuje ciężkiej nocy...

a mi sie dziś śniło, ze miałam córkę Lilianę :baffled: i tak myśle, czyżby mała dawała mi jakieś znaki :baffled: swoją drogą ładne imię:-p
a M się śniło, ze był synek.......

miłego dnia lipcoweczki

Do góry