reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Hej :happy2:
jestem pewna ,ze louise zostala w szpitalu :baffled:przeciez Ona wstaje zawsze rano pije kawe i siada na bb:tak:
a dzisiaj jej nie ma :baffled:kurka ,ciekawe jak sie czuje i wogle ...

Moj ma wolne 3 dni wiec mniej mnie tu bedzie bo trzeba troche pozalatwiac spraw,kupic planuje komody ..
ide jakies sniadanie wszamac .

reklama
czesc dziewczyny :-)

pisze dopiero teraz bo mi net padl. w mojej sieci byla awaria jakas w czestochowie i dopiero mieli naprawiac. wczoraj nie maialm jak wam napisac. bylam w koncu wczoraj u tego lekarza bo sie naprawde wystraszylam. po tym cordafenie zrobilam sie czerwona od stop do glow jak krew. przez cale nogi przechodzily mnie ciarki i bylo mi w nie jednoczesnie zimno i goraco :szok: plus brak oddechu i oslabienie ze ledwo na oczy widzialam. polozylam sie i juz nie wstalam do powrotu M. oprocz tego bolalo mnie w dole brzucha i na srodku i po obu stronach na zmiane i strzykalo w szyjce (chyba) i ciagnelo w kroczu az, za przeproszeniem, do odbytu. zreszta dzis sie nic nie zmienilo i dalej mnie tak boli. gin zbadal szyjke (i ginekologicznie i przez usg)-nie jest super ale nie jest gorzej. zbadal mnie wziernikiem i sprawdzil papierkiem czy sie wody nie sacza i jeszcze poziom wod przez USg. no dzidziolka. wody ok, dzidzi ok. a szyjka tak jak byla. mam sie nie przemeczac i brac dalej magnez i nospe a na te bole nic mi nie poradzi (nospa). co cordafenu-powiedzial ze cos jest chyba nie tak z ta partia co jest teraz w obrocie bo jestem juz kolejna pacjentka ktora mu to raportuje i mam odstawic jak sie bedzie tak dalej dziac. troche sie uspokoilam ale nie do konca bo niepokoja mnie te bole w podbrzuszu i ciagniecie/strzykanie w szyjce.
ide was nadrobic bo nie wiem co u was slychac od wczoraj rana. o ile mi znow neta nie wylacza :dry:

atabe dziekuje i wzajemnie
mnie tez sie wydaje ze została louise w szpitalu
madzik wysłałam ci liste na maila ,sprawdz czy dostałas
tweenie a co sie stało ?
oooooooooo louise własnie zobaczyłam ze jestes

Witam

Ja od tygodnia nie wiem nawet co się dzieje na forum :( M ma wolne i cieżko mi sie wbić żeby nadrobić cokolwiek. Ciągle coś do zrobienia i do załatwienia trochę zmęczona już tym jestem, za długo M ma to wolne :). Dziś na chwilę wybył więc spróbuję poczytać.

Miłego dnia :happy:

louise masz kopa w dupala normalnie bo po to jest lista i podane numery zeby w razie w zawiadomic nas a ty co ?

dzieki Wam wszystkim kochane za troske. boze nawet nie wiecie jak sie wzruszylam!!! jestescie kochane.

i jednoczesnie az mnie krew zalewa ze akurat ten net mi padl i teraz przed chwila wlaczyli-nie maialm wam jak napisac. probowalam z tela ale zanim sie otworzylo bb w ogole to juz mi 5 zl zezarlo wiec rozlaczylam, taka anemia. jakbym wiedziala ze az tak sie zmartwicie to bym jakos dala znac. jakby neta nie bylo dzis do 11 to mialam pisac esa do jedyneczki :tak:

dzamena nie wiem jeszcze, co się stało... Jej nie zapytam, pogadam z jej siostrą, tyle tylko, że ta miała termin na 5go maja i nie wiem, kiedy będzie dostępna...

Ale ta wiadomość mnie zmroziła, to już musiało się stać w ostatnich tygodniach, w trakcie porodu, lub zaraz po. Nie znałam tej dziewczyny tak dobrze, moja siostra z jej chodziły razem do klasy, obie do mnie na korki przychodziły, kupowałam u niej kosmetyki z Avonu. Ale mimo wszystko, czuję się, jakbym wpadła pod lodowatą wodę i coś mi się zdaje, że mam klasyczny atak paniki. Siedzę teraz i pilnuję się, żeby w ogóle oddychać :/ Mój M się pyta, czemu tak mnie to poruszyło. Ja nie wiem, czy to z nim coś nie halo jest, czy tak wszyscy mężczyźni mają. Ale może to dlatego, że on jej w życiu na oczy nie widział

reklama
louise super, że jesteś i jest ok!!!
tweenie jak słyszę takie rzezcy, to nawet jeśłi kogoś nie znam, to rozmyślam zawszze później jeszcze długo, też pod swoim kątem niestety i takiej ewentualności

Do góry