reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Louise super ze sie odezwalas i ze wszystko ok! :tak: ale kopniak w tylek Ci sie nalezy ze wczoraj nie dalas znac :-p bo my STRASZNIE sie martwilysmy...
Tweenie to nieciekawie z ta znajoma! jak bedziesz wiedziala cos wiecej to napisz!

reklama
witam sie leniwie:)
pogoda za oknem taka paskudna ze nic mi sie nie chce,ale sila wyzsza wyciagnela mnie na krotki spacer i male zakupy.

mysza ja sie kapie w cieplej wodzie,ponoc dobre na krazenie,do letniej nawet bym nie wyszla,t juz bym sie wolala wcale nie myc:dry:

grekorka tak to juz postanowione,moge zostac z malenstwem 3 lata w domu a pozniej wrocic do pracy:tak:z dietka bedzie ciezko ale dam rade;-)fajnie ze milo i tak intensywnie spedzilas czas,nie ma co odpoczynek sie teraz nalezy.

tiffi fajnie to brzmi "klub slodkich mam".masz racje kazdy organizm jest inny i kazdy bedzie inaczej przetwarzal rozne produkty,ja poki co mam zapisywac wszystko co jem,mierzyc cukier glukometrem a w poniedzialek bedziemy i diabetyka ustalac dietke.
daj koniecznie znac po wizycie:tak:

madzik za tego paczka to po tylku dostaniesz:-);-)udanego koncertu!!

anetka powodzienia na genetycznym

perla oby mamie kazdy dzien przyniosl poprawe zdrowia,tak to juz terza jest na nie zaplacisz to nie masz.kichac na taka sluzbe zdrowia.

dzamena poprawy humorku!!!

louise dobrze ze sie w koncu odezwalas,bo wiesz zlinczowaybysmy cie potem:-)ciesze sie ze ze Staskiem wsio dobrze,teraz tylko stosuj sie do zalecen lekarza a bedzie dobrze.

wiecie ze ja tez liste przesialam gdzies:rofl2: wyslijcie mi ja ktos na priva.plis:blink:

czesc dziewczyny :-)

pisze dopiero teraz bo mi net padl. w mojej sieci byla awaria jakas w czestochowie i dopiero mieli naprawiac. wczoraj nie maialm jak wam napisac. bylam w koncu wczoraj u tego lekarza bo sie naprawde wystraszylam. po tym cordafenie zrobilam sie czerwona od stop do glow jak krew. przez cale nogi przechodzily mnie ciarki i bylo mi w nie jednoczesnie zimno i goraco :szok: plus brak oddechu i oslabienie ze ledwo na oczy widzialam. polozylam sie i juz nie wstalam do powrotu M. oprocz tego bolalo mnie w dole brzucha i na srodku i po obu stronach na zmiane i strzykalo w szyjce (chyba) i ciagnelo w kroczu az, za przeproszeniem, do odbytu. zreszta dzis sie nic nie zmienilo i dalej mnie tak boli. gin zbadal szyjke (i ginekologicznie i przez usg)-nie jest super ale nie jest gorzej. zbadal mnie wziernikiem i sprawdzil papierkiem czy sie wody nie sacza i jeszcze poziom wod przez USg. no dzidziolka. wody ok, dzidzi ok. a szyjka tak jak byla. mam sie nie przemeczac i brac dalej magnez i nospe a na te bole nic mi nie poradzi (nospa). co cordafenu-powiedzial ze cos jest chyba nie tak z ta partia co jest teraz w obrocie bo jestem juz kolejna pacjentka ktora mu to raportuje i mam odstawic jak sie bedzie tak dalej dziac. troche sie uspokoilam ale nie do konca bo niepokoja mnie te bole w podbrzuszu i ciagniecie/strzykanie w szyjce.
ide was nadrobic bo nie wiem co u was slychac od wczoraj rana. o ile mi znow neta nie wylacza :dry:
A ja juz Cie do szpitala poslalam :-D
ale to przez to ,ze codziennie z rana sie meldujesz ,a dzisiaj cisza :baffled:
najwazniejsze,ze jest ok !!!!!!!!!!!no i odpoczywaj !!

perla gdzie tutaj maja jakies fajne komody ?tylko ikea i argos ??

A ja juz Cie do szpitala poslalam :-D
ale to przez to ,ze codziennie z rana sie meldujesz ,a dzisiaj cisza :baffled:
najwazniejsze,ze jest ok !!!!!!!!!!!no i odpoczywaj !!

perla gdzie tutaj maja jakies fajne komody ?tylko ikea i argos ??
no chyba tylko... moze na gummtree poszukaj...

Dziewczyny pomimo tego, że u Nas kiepsko...mi przeziębienie wróciło, M na zwolnieniu na antybiotyku a synek dalej kaszle...to i tak jest super:-D
Byłam na USG z M...ale jaja...tzn nie ma jajek:-D:-D:-D ma być córa:-D lekarz dał sobie 10% na pomyłkę...jesteśmy w szoku...jakoś tak na synka byliśmy już nastawieni...z moją szyjką nie jest gorzej i ten kaszel nie zaszkodził, mam brać nospę dalej, no i termin na 5 lipca bardzo prawdopodobny:-D
Wiem tyle, że coś nie tak u louise było ale widzę, że na forum się pojawiła, mam nadzieje, że będzie się wszystko dobrze układało. Mam nadzieje, że u reszty dziewczyn też dobrze...a teraz wracam do moich chorych...chorować razem z nimi:tak:
Buziaczki dziewczyny:-D

ania pestka no to super wiesci z usg
zycze Wam wszystkim powrotu do zdrowia
kama wysłałam ci na maila

wow AniaPestka strasznie sie ciesze i gratuluje!!! :-)tez bedziesz miala parke... super! :tak: zdrowka zdrowka zdrowka i wracaj do nas szybko ;-)

Dzień Dobry !!!
Melduję, że jestem na nogach od godziny. Teraz jem śniadanie, a potem się gdzieś powłóczę z eMkiem. Odezwę się pod wieczór...
Mam dziś szkołę rodzenia i ginekologa, więc wyjątkowo nudzić się nie będę...
Miłego dnia brzuchatki ;-)

reklama
dzamena dzieki:-)

ania pestka no wielkie gratulacje i duzo zdrowka dla calej rodzinki!!!

Do góry