reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mysza no sony to sony;-) model jednak nic mi nie mówi bo mnie to jakbyś osłowi pokazała:-D dajcie do serwisu, nie ma co, myśmy zwlekali i po gwarancji na ten odtwarzacz - ponoć do roku na to jest i d...pa. Ładne rzeczy oglądasz swoja drogą, na którym eurosporcie mówisz pokazują te cuda?:-D

asieńka oj przykro że tak się pokłóciliście mocno:sorry2:no jak się ich przyzwyczai to kapa, potem zawsze czekają na nasz krok, znam to bo ja taka własnie d...a że zawsze prawie pierwsza zagaje:crazy: Albo on się gapi i ja się uśmiecham bezwiednie:dry:to jak jestem mega zła nawet na niego nie patrze:-p jeśli zawinił mocno, poczekaj, jesli to byłoby w stylu jeden drugiemu od słowa do słowa to jeszcze ale jeśli przegiął to :no: a jak nie wytrzymasz to może jakaś sprawa pilna jest co byś musiała akurat z nim obgadać? ja czasem stosuje taki tik że dzwonię choć niby wcale nie chcę i tak od słowa do słowa się godzimy;-)

Vanilka gorzka herbatka była pita? mnie o dziwo w ciązy pomaga na żołądek podczas gdy wczesniej tylko krople pomagały:baffled:

Supcio pojechała do Zakopca chyba na tydzień z tego co wiem.

reklama
oddalismy ten telewizor do naprawy i ani moj duzy brzuch ani mruganie oczami nie pomoglo zeby dostac jakis zastepczy:dry: chamstwo takie:dry: i teraz siedzimy i patrzymy na pusta sciane,ja to przynajmniej dorwalam sie do lapka i nie puszcze go zanic w swiecie a M pewno zaraz spac bedzie:sorry2:
na kolacje kupilam zielona salate i ciemny chleb,fuul wypas nie ma co:rofl2:

kama no sobie wyobraziłam jak tego lapka tak kurczowo ściskasz łapkami z dzikim wzrokiem:-D w normalnym stanie ( pozaciążowym:-p) to ja bym wiedziała co robić jak tv nawalił:-D

jedyneczka ty wiesz ze ja tez eMkowi powiedzialam ze dobrze juz teraz w ciazy jestem bo pozniej by mowili ze zaszlam bo telewizor nam sie spartoczyl:-D:-D
teraz pozostalo tylko odkryc poglaskac i przykryc:-D

a lapka nie oddam nawet za kg truskawkow na ktore mam nieziemska ochote ale zjesc nie moge:dry:

a ja dzisiaj byłam z kuzynką na zakupach, ale kupiłam tylko parę kosmetyków i własnie wyszłam z wanny ,gdzie zrobiłam sobie małe spa :)wypeelingowalam się, wybalsamowałam i humor troszkę lepszy :)Teraz pomalowałam paznokcie i leżę już w łóżku hihi-muszę się dzisiaj wyspać.Jutro idę na 19 na koncert Piaska z Sewerynem Krajewskim ,więc jakaś rozrywka.
Kama oj współczuje z tą cukrzycą,ale dasz radę!!
Tiffi super że wyniki moczu takie dobre-ja odkąd pobieram z tamponem bo wyprysznicowaniu też mam zawsze super!!
Vanilka mnie tez pobolewa żółądek,a le to chyba od pierogów z kapustą bo jem od dwóch dni ;)
Louise czekamy na wieści i trzymam kciuki ,żeby było ok!

Kama ciesz się, że macie lapka. 2 lata temu jak się wprowadziliśmy z eMkiem do Wawy zaczynaliśmy od telewizora 14 calowego, na którym i tak nic nie było widać, więc co? graliśmy w gry planszowe, chodziliśmy na spacery, graliśmy w statki, w karty, a teraz? TV i komp idzie od rana do wieczora, i w ogóle czuję się jakby nam fantazja umarła. Im człowiek mniej ma tym bardziej cieszy się życiem, a potem tak dziadzieje na starość :-D

Zmobilizowałam się i posprzątałam łazienkę, teraz będę robić jajecznicę.
Ogólnie totalna nuda, czekam na eMka będzie za jakieś yyy 5 godzin...

Ja juz tez zaliczylam kapiel w wannie ..chyba z godzine lezalam ...teraz takie kapiele to dla mnie prawdziwy relax :tak:

mysza wow tak dlugo M pracuje ?

jedyneczka ty wiesz ze ja tez eMkowi powiedzialam ze dobrze juz teraz w ciazy jestem bo pozniej by mowili ze zaszlam bo telewizor nam sie spartoczyl:-D:-D
teraz pozostalo tylko odkryc poglaskac i przykryc:-D

a lapka nie oddam nawet za kg truskawkow na ktore mam nieziemska ochote ale zjesc nie moge:dry:

a wy to jak zwykle zboczone jestescie

Dzamena jak wizyta???
Vanilka dla mnie tez kąpiel w wannie to teraz mega wypas-jedyna chwila relaksu w ciągu dnia hihi

reklama
a wy to jak zwykle zboczone jestescie

a tam zaraz zboczone:rolleyes2::rolleyes2::-D

vanilka i madzik tak chwalicie ta kąpiel w wannie ze tez pojde sie zrelaksowac o co:dry: i stresowac sie nie bede musiala ze cos w tv przegapilam:-D:-D

ciekawe co z louise martwie sie troszku:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry