reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka a jaki ty masz ten zbiornik bo my to własnie mamy taki ze specjalnie pod centralne zima a teraz bedziemy zmieniac na taki ze latem pod prad a ludzmi sie nie martw i olej tylko zakrec grzejniki bo nie wyrobicie,
duzo zdrowia kochanie dla tescia a z menelami to wiadomo ze tak szybko sie nie wykanczają bo dobrze zakonserwowani sa no i duzo na powietrzu przebywaja ,przecie musza isc rano liste obecnosci pod sklep podpisac,żule pos...e.
mnie dzis to moje dziecie to normalnie tak kopie po pempku ze az mam siniaki ,a boli

reklama
dzamena no własnie taki mamy, jeden bojleros pod centralne węglowe zimą a na elektryke latem tylko się na elektryke chyba zd....pił:-pa z kaloryferami to tak że na 2 grzejnikach (łazienka i korytarz) nie mamy temostatów i grzanie idzie na full. Uznalismy że tam zawsze i tak musi się grzać więc nie będziemy przykręcac i tak tam nigdy, nie przewidzielismy takiej sytuacji jak dziś :baffled:chyba sobie zaraz na gazie gar zagrzeje bo nim M wróci i rozpali to 9 będzie a o tej porze to ja pod kołdrą już jestem:-D

Kurka coraz częściej mi takie myśli przychodzą że koniec laby niedługo. Teraz Emi wstaje, zje, ubierze się a tu będzie chciał nie chciał od nowa musztra rano wieczór w nocy świątek piatek:-p:-Di znów człowiek będzie myślał:oby już miało 3 miesiące choćby, potem oby 6 , potem oby juz chodziło, oby samo podcierało pupę itd:-D

Jesteście obłędne, tu wystarczy się wylogować na 3 godziny i już do nadrobienia 6 stron!!
Wróciłam z pracy, pokręciłam się po domu, a teraz jadę na szkolę rodzenia!! Nadrobię jutro z rana!!
Miłego wieczorku lipcóweczki!!

jedyneczka z kąd ja to znam i z tym garem i grzaniem wody ,i z myslami jakbym normalnie u siebie w głowie siedziała.
mnie sie wydaje ze nam tak szybko ta ciaza mija ze poprostu juz widzimy ze zaraz a trzeba sie zdyscyplinowac i nocki i dnie beda sie krecic wokoło dzieci ,no my akurat juz mamy te dzieci odchowane i juz mozna było sobie dłuzej posiedziec ,piwko czy fajeczke zapalic a nie biegac z cycami na zawołanie i oglądac pieluche za kazdym razem,ja to czasami mam wrazenie ze teraz sie cofam i zaczynam miec jakąs depresje z tego powodu ,ja jestem z tych spontanicznych nieraz było tak ze w ciepłe dni piatek po południu mój M wracał z pracy i mówił kochanie pakuj sie jedziemy np nad zalew na 2 dni bo mam spontana,i tak prawie co tydzien,brałam co miałam w lodówce,basenik dla dzieci gril namiot a mamy taki jak salon 6 osobowy i jechalismy a teraz sobie nie wyobrazam bo juz mam dosc tego siedzenia w domu ,a wogóle z jednej strony chciałabym zeby juz było po wszystkim a z drugiej to skonczy sie ten luz

witam ponownie:-)

kurcze, coś ostatnimi dniami nie mam za dużo czasu na forum- zaczęła się ta szkoła rodzenia 3xw tyg po 2 godz, poza tym mnóstwo spraw do załatwiania związanych z tym mieszkaniem i remontem:baffled:

wczoraj byliśmy u mojej kuzynki, bo robiła nam wstępny projekt łazienki (średnio mi się podoba) no i ona mówi, żeby uważać, bo u jej synka w żłobku panuje ospa:szok: i że go chyba dopada powoli, bo już ma 2 krostki na buźce..na szczęście siedzieliśmy z nią na ogródku, więc wolałam się do Szymka nie zbliżać, ale wiecie-schiza jest..

A ja wróciłam z zakupów-ale nic nie kupilam, nic nie było ciekawego, ale zjadłam dobre ciastko w kawiarni-widać w ciązy jedzenie najwazniejsze hihi
Wykapalam się już i zaraz idę legnąć się do wyrka -poogladam tv i takie tam...........
Poczytam jeszcze zaległe posty!!

witajacie:-)

wyciągnęłąm D i objechaliśmy pół miasta, zakupy na majówkę zrobione (na głodengo pojechałam, więc przy co drugim regale miałam ochotę ściągać co popadnie i JEŚĆ!!!), kupiłam też prześcieradełka dla dzidzi, wymieniłam getrosy-pani nie robiła na szczęscie kłopotów, bo musiałabym wpaść w suczy napad:-) dla piesia w końcu udało mi się kupić obrożę też na kleszcze, za którą jeździłam od miesiąca:-)

louise super, że wyniki dobre:-) dopytałam w aptece i jest takie cosik na kleszczory:

Orinoko, spray ochronny na komary, meszki, dla dzieci, 90ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
może skorzystasz w tej nierównej walce:-)

tiffi ja chyba zrobiłabym później na Twoim miejscu- ja tak robię, mimo, że jeszcze planuję wydębić od gina jedno skierowanie na samym finiszu:-D
jedyneczka zdrówka dla Teścia!!!
dzamena ja podobne odczucia mam-z jednej strony już bym chciała dzidzię mieć, bo stresuje mnie ta ciąża i nieznane mi objawy, z drugiej uwielbiam ten brzuszek swój i jak będzie dzidzia, to dopiero poznam, co to stres i już nie będzie można co weekend gdzieś sobie wybyc ot tak-więc mam 'chciałabym, a boję sie' :-D

a w tesco śpiworek kupiłam bardzo mocno przeceniony-na zakupach dałam fotki, może ktoś zainteresowany:-)

Witam sie wieczorowa pora ;-)
Wrocilam przed momentem. Bylismy z M i dwoma kumplami na starowce na piwku i soczku. Potem wciagnelam kebaba ( to tak na obiad) pokrecilismy sie troszku po parkach. Nawet sie az tak nie zmeczylam. No ale czeka mnie samotna majowka wiec trzeba bylo troche wyszalec sie.
Teraz M zaparza herbatke i bedziemy ogladac film. Nadrobie Was jutro.

Zycze Wszystkim milego wieczorka i dobrej nocki ;-)

Dzis była na ćwiczeniach w SR. Za tydzien mamy przyjsc z partnerami będzie o masazu, beda uczeni jak maja nas masowac aby nam ulzyc w bolach.

louise Tylko sie cieszyc z takich wynikow:-)

jedyneczka duzo zdrowka dla tescia ślę

Mysza1984 za mna kebab juz chodzi od kilku dni

Ja tez znikam. Pa

Ostatnia edycja:
reklama
A ja prawie cały dzionek przespałam..M w pracy,wróci za jakieś 2 godzinki,ale jutro ma wolne,więc nie będzie mi już tak nudno....a i M dzwonił do sklepu i jest już wózio..jupii..tylko fotelik ma jeszcze dojechać,bo producent nie wysłał go razem z wózkiem..jak nie będzie jutro fotelika,to w przyszym tygodniu,ale wózio możemy już odebrać,więc jutro po 14-tej jedziemy po odbiór...myślę,żeby kupić jakiś cienki kocyk do wózka(po co Mała ma leżeć na samym materacyku),w biedronce fajne dzisiaj były za 17 zł....
Winogronka zjedzone..mniamm...jeszcze troszkę i znikam się kąpać i robić kolacyjkę dla M,bo wiadomo jak facet głodny to facet zły..hehe..

Do góry