Witam!! My juz po spacerku synek wyszalal sie na rowerku a mnie tak nogi bola ze szok w tej ciazy to wiecznie cos mi jest i wszytsko boli masakra nie spodziewalam sie jedna kazda ciaza jest zdecydowanie inna.
Ja wlasnie walcze z nadrabianiiem i zaraz z allegro bede ciuszki wystawiac.
Vanikla a co do twoich hemoroidow to jak robilas badanie to srodkowy strumien dawalas?? bo to bardzo duzo zmienia jesli chodzi wynik badania.
Dzama wszystkiego choc spoznione najlepsze zyczenia imieninowe. Tez by z checia upiekla jakies ciacho i chyba to zrobie.Macie jakie fajne i latwe przepisy na dobre ciasta.??
Kasik ja bym na twoim miejscu zadzonila raz jeszcze do tej przychodi i powiedziala o samego poczatku ze jestes w ciazy i chcialabym sie umowic itd itd. A jak to pierwszy raz to do innego lekarza bym zadzwonila.
Madzik ale mi smaka zrobilas na te pierogi oj zjadlabym sobie tez ale ruskie i odsmarzane ze smietankom mniam mniam
Dziewczyny to normalne czym blizej porodu tym wiecej takich mysli do glowy przychodzi ale tak naprawde wszytsko wyjdzie podczas porodu jedne znosza to gorzej inne bez bolu.Ale natura robi swoje niestety. Chociaz mimo iz ja juz raz rodzilam to i tak nadal mam w glowie to co sie dzialo i modle sie by teraz lzej bylo
Tweenie u nas tez nie ma znieczulenia i nawet placic ni da rady chybaze moze w lape ale nie wiadomo mi nic o tym u nas dostaja tylko te osoby co chodza do szkoly rodzenia przy szpitalu i zrobia odpowiednie badania w 35tygodniu tzn usg.
Dziewczyny te co paczuszki dostaly z loveli co trzeba bylo zrobbic ze tak was obsypali??
Louise ja tez wlasnie wcinam winogron z biedry. mniam mnia i nie drogi polecami. pomimo iz wole zielony.