reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kama no nie zazdrość tak- z mojego obijania nici, złapałam zajawkę na sprzątanie i 'wypoczywam' szorując kibelek:-D
anetko na pewno wszystko będzie pycha, a nawet w razie niedociągnięć nie sądzę, żeby ktoś miał odwagę skrytykować:-D

reklama
Dupa,dupa,dupa...
Z zakupów nici.Do mamy wpadła koleżanka i mogę się w noc cmoknąć:-( A taką mam ochotę

Idę coś zjeść na poprawę humoru:sorry2:

oj widac ze piekna pogoda za oknem wyrwala wszystkich z forum i bardzo dobrze!!!korzystajmy poki mozemy:tak:my juz po spacerku i lodach niestety wczesniej niz zaplanowalismy musielismy przyjsc do domciu bo brzuch mi twardnial a przez to cieplo to spuchlam i wygladam jak zapasnik sumo:zawstydzona/y:teraz mocze nogi i rece w zimnej wodzie, bo najwiecej ulgi mi przynosi;-)

Asienka szkoda ze plany nie wypalily.
ewelad nie ma jak to sie zrelaksowac przy szorowaniu kibelka:-D

Cześć dziewczyny.
Jejku jak mnie tu dawno nie było :szok: Nawet nie będę próbowała nadrobić zaległości bo nie dam rady.Ale już się tłumacze co się u mnie działo_Otóż bardzo długo szukałam nowego mieszkania do wynajęcia - co się wkońcu udało - od 2 tygodni już jesteśmy na swoim i spokojnie możemy czekać na naszego synusia.Jak się już przeprowadziliśmy to musieliśmy załatwić internet - a to też troszkę trwało.No i w między czasie byłam na 3 tygodnie w Polsce odwiedzić rodzinkę bo po urodzeniu dzidzi nie prędko się tam pojedzie.Poza tym masa spraw związanych z maleństwem, mieszkaniem, pracą.Aha już jestem na macierzyńskim więc będę teraz miała czas na pisanie z Wami jeśli tylko przyjmiecie mnie tu spowrotem.PS.I jeszcze jedna rzecz - okazało się mój termin będzie szybszy otóż wg.usg wychodzi,że będę rodzić 21-czerwca a nie w lipcu jak to było na początku.Ale nie chce już się przenosić do czerwcówek.Chyba pozwolicie mi tu zostać?? :szok::szok:

Ostatnia edycja:
u nas pokropil deszcz i mam nadzieje ,ze wiecej go bedzie w najblizszych dniach bo mam troszke dosc tych cieplych dni :baffled:troche odpoczynku by sie przydalo od slonka :tak:
bo puki nie urodze to jakos nie mam ochoty zeby bylo na dworze upalne slonko :-p

jedyneczka haha ale mialas grila pelnego niespodzianek :-Dwazne ,ze najadlas sie :tak:

kama no ja dzisiaj wlasnie jakos czuje ,ze napuchlam z deczka poliki jakies wielkie ,race,nogi :baffled:dlatego chce troche odpoczynku od slonca .

anetka mmm smaka na torta robisz :-p

angelie witaj zgubo :happy::happy: wiesz co do terminu z usg to nie wierz w niego tak do samego konca ;-)bo mozesz miec dziecko duze i juz inny termin ;-)lepiej chyba sugerowac sie z om ?
super,ze mieszkanko znalezliscie (my juz dwa mieszki na nowym ) w pl juz odwiedzials,na macierzynskim juz siedzisz wiec teraz czekac do rozwiazania :tak:

ja dzisiaj w Auchanie też wyniuchałam kaktusy :-D Wciągnęłam od razu 2, bo kupować jednego to bez sensu :-)
Teraz strzelam relaksa. Za godzinkę jest u nas koncert t.love, ale jakoś nie chce mi się wychodzić z domu. M gra, ja zaraz też sobie będę. W ogóle byliśmy na piwku i kiełbasce z grilla i spiekło mi pyszczka i w końcu mi piegi wyszły ihaaa. :-)

angelie witaj zgubo :happy::happy: wiesz co do terminu z usg to nie wierz w niego tak do samego konca ;-)bo mozesz miec dziecko duze i juz inny termin ;-)lepiej chyba sugerowac sie z om ?
super,ze mieszkanko znalezliscie (my juz dwa mieszki na nowym ) w pl juz odwiedzials,na macierzynskim juz siedzisz wiec teraz czekac do rozwiazania :tak:

Dzięki Vanilka za miłe przywitanie bo już się bałam,że nie będziecie mnie tu chciały:zawstydzona/y:
Co do terminu to się tak nie sugeruje do końca ale dzidzie mam już od 2 tygodniu obróconą główką w dół, tak jak to wypada ,,książkowo'' w tych tygodniach więc nie wiadomo.Zresztą nie ważne kiedy - ważne żeby było wszystko wporządku.Macierzyński już mam ale chciałam jeszcze popracować, bo wolałam dłużej z dzidzią posiedzieć w domciu, ale pracodwaca tak zdecydował więc tak musi być:wściekła/y:
Ale chociaż troszkę poodpoczywam bo ciągle byłam na pełnych obrotach - teraz już tylko oczekiwanie na maleństwo :-):-):-)

Witam niedzielnie i słonecznie
Mama niedawno wyjechała. MY prawie cały dzień na dworku. Pierw koło domku a póżniej pojechaliśmy na cmentarz
a w powrotnej drodze zajechaliśmy do ciotki M i córcia marudziła że ona chce sie położyć, spać jej sie chce a za chwilke zaczął ją boleć brzuszeki i pojechaliśmy do domu a w domku 3 razy na kibelku ale biegunki nie miała i
zasneła.Mam nadzieje że to jednorazowe. A wczoraj wywieszałam dwa prania Córy bo nie miał kto, później obiad i sprzątanie. a wieczorem
i w nncy to mnie plecy, brzuch bolał i nogi na dodatek zwłaszcza prawa. A mały teraz się rozpycha.

Witam:-)

No to juz po dwoch imprezkach:-) Dziewczyny bardzo zadowolone. Dzis cala gromadkę dzieci zabralismy do Mc Donald's-a-wiec wszyscy szczesliwi.
Do jutra -Dobranoc:-)

reklama
Wróciłam dziewczyny!!
Było bardzo fajnie-czwórka znajomych przyjechała, 2 pary-oni non stop imprezowali ale miło bylo -pojadlam grilla, opalilam się.M mi zrobił sesje na ogródku hihi i mam parę zdjęc,później wkleję.A jeden ze znajomych mial profesjonalny aparat i tez mi robil duzo zdjec ,ale będe je miała w tygodniu :))))Powiem wam ze wypoczęłam i jakoś się zrelaksowałam.
Aaaa i przez ta wyżerkę mam już plus 8,5 kg na plusie , no ale trudno...........
Lecę do wanny a później was nadrobię dziewczyny!!
Buziaki!!

Do góry