reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka No wlasnie,ze jest z free wiec napewno skorzystam :tak:a jak bedzie mi zle z tym dziadostwem to podziekuje :happy:
no ja pytalam mojego czy jakos sobie radzi to powiedzial ,ze jedynie wchodzi czasem na red tube :-D:-Dpolukac sobie choc ;-)

mysza ale masz szybki obiadek :-D

anetka rety,jakiego Ty masz dobrego chlopa ,ciagle gdzies Cie zabiera !!
korzystaj :tak:

co do sexu po to pamietam jak uciekalam przed M :-)nie bolalo az tak ale takiego mialam stracha !!

reklama
najadłam sie i leże dalej tak jak taka orka :baffled:
co do seksu, to ja zapomniałam jak to jest..:baffled: ZERO ochoty...
chyba idę po loda do lodówki, bo jakoś mi słono po tym obiedzie:-p

Ja czasem tez mam ochote (czasem ;-))ale co z tego jak brzuch duzy i jakos mi zadna poza nie pasuje :baffled:kurde w poprzedniej wrecz wyczekiwalam az noc bedzie i poprzytulam sie z M ,a teraz ............taki kryzys :-D

aneta udanej kolacyjki:tak:

Nie przejmujcie się więc bo widać więcej nas tu zarosło, dobrze że czasem do ginka trzeba iść:-D

Vanilka ja M zawsze sprawdzam gdzie wchodził a on się zawsze odgraża że będzie kasował:-p:-D

Ewelad, Donia... tak... ja też się turlam... Własnie wróciłam z przedszkola- nie pytajcie jakie miałam przeżycia... Ale co do turlania dziś jakieś dziewczynki w wieku ok9-10lat powiedziawszy mi dzieńdobry- podśmie****ki zaczęły robić mowiąc: WIdziałyście? W ciąży jest... A może PAni za dużo zjasdła hihihihih, może połknęła arbuza ihihihihi :angry:

Jedyneczka, ja tez nie wiem co "po". Pierwszego razu się nie boję bo nie wspominam źle, a żeśmy już po 4 tyg spróbowali :-p Tyle tylko że chyba oprócz tego ze nie czułam bólu to nie czułam też niczego innego :rofl2: A co do zabezpieczenia- nie wiem... podobno jakieś zastrzyki tez są... Bo wkładka- miałam jakąś za 350zł (4 lata temu) Nic się nie czuje (tzn ani ty nie czujesz ze masz coś w środku ani partner) ale po pół roku się wrosła- jeździłam po lekarzach bo ciągle gorączka, gorączka.... a to ta wredota- niestety- na żywca wyjąć się nie dało, musieli uśpić- kosztowało 1000zł, a przepraszam- miałam refundację- zapłaciłam 500 :baffled:
NA początek, jak będę karmiła chyba zdecyduję się na te tabl dwuskładnikowe, a potem nie wiem...

mysza ,jedyneczka moja kanapa duza,polowe lipcoweczek by sie zalapalo na lezakowanie.

ruszylam doopsko i poszlam podciac wlosy, zrobilam pranie (tzn.pralka zrobila) a ja obiad:placki ziemniaczane,sos pieczarkowy i surowka z bialej kapusty i koperku,teraz wietrze mieszkanie bo ostatniego placka spalilam i fuuuj tak smierdzi:zawstydzona/y:
vanilka chyba mialas racje,klania mi sie I trymestr,ciagle spiaca jestem,spijam jak na mega kacu i bekam jakbym sie piwa nachlala:rofl2:

co do seksu-u nas tez posucha,poglaskac i przykryc na nic wiecej ochoty nie mam,w dzien slubu najbardziej stresowala mnie mysl o nocy poslubnej:-)

emih nie przejmuj sie gowniarzami ja bedac dzisiaj u fryzjera zostalam przyjeta bez kolejki a fryzjerka mnie zapytala:"pani to juz chyba na finiszu bo brzusio taki ogromny"matko a gdzie tam lipiec:baffled:

dziewczyny ja tylko mam jedno pragnienie lody lody lody lody w dużych ilościach!!!masakra, ale nie mogę się od zamrażarki odkleić :sorry2: tak silnej zachcianki to od czasów ogórków kiszonych nie miałam;-)

reklama
próbowałam zjeść na obiad kiwi... Tyle tylko, że wydawało mu się, że jej ptakiem i musiałam po całym mieszkaniu gonić :/ Teraz cała kuchnia i pół pokoju w zielone kropki :/

Do góry