reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Mój pierwszy raz "po" był po 6 tygodniach, jak w szpitalu nakazali odczekać i iść na kontrolę do gina tak zrobiłam, może super przyjemny nie był, ale za każdym razem coraz lepiej ;-). Co do zabezpieczenia to ja "całe życie" jadę na pigułkach i teraz też na pierwszej wizycie po urodzeniu poproszę o receptę, brałam Cerazette przez okres karmienia (12 mies), potem dostałam @ i przerzuciłam się na Cilest (przed pierwszą ciążą też je brałam chyba 6 lat).
A sex teraz, to chyba tylko w pamięci :-D, już ok kilku tygodni nic nie było :sorry2:.

reklama
dziekuje agatha za pocieszenie,mam nadzieje ze masz racje bo jak patrze na to moje poczwórne adhd w roli Fifiaczka to juz z nastepnym takim bym nie wytrzymała.co do krązka dziewczyny to ja wam powiem ze mi tez nie mówili ile ta szyjka sie skraca albo ja juz nie pamietam.
jedyneczka no w sumie racja ze musimy dac rade ale zeby było dobrze to trzeba zadbac o dzieci ,o siebie i jeszcze o tych przydupasów naszysz bo to przeciez duze dzieci
a porodu to sie boje jak ognia,juz bym chciała byc po bo ciezko,i ogólnie do poopy juz sie czuje ale z drugiej strony to z lekka to mnie przeraza,ale chciałabym juz sie nie martwic wiecznie czy sie rusza ,ile razy itd
emih no powiem ci ze chamstwo z niektórych dzieciorów rosnie ,zeby takie uwagi do dorosłej kobiety robic,ja wczoraj ogladałam galerianki i normalnie te dziewuchy to bym rozniosła ale z drugiej strony to brak zainteresowania rodziców
miluszka no ja pracowałam kiedys w handlu i szkoliłam sie kiedys pod kątem falsów ,dlatego mam rozeznanie
geperty ja tez brałam cilest i bardzo dobrze je znosiłam ,tez zastanawiam sie nad tabletami a co do seksu przerywanego to my takwłasnie poczelismy małego i tyle czasu nic a jednak w koncu wpadłam wiec juz wole sie zabezpieczyc

Ostatnia edycja:
Jedyneczka to musisz teraz więcej odpoczywac-ja tez muszę chyba polegiwac wiecej bo coś mnie ostatnio brzuch pobolewa i czesciej robi sie twardy ale moj gin twierdzi ze to norma-ja już sama nie wiem.............
Nie mam coś dzisiaj humoru, martwię się wszystkim, własnie tym brzuchem ,a sczególnie ze na weekend jadę znowu do brennej a to oznacza 1,5 godziny w aucie , może wezmę przed podróżą Nospę.
AAAA płaczliwa dzisiaj jestem i ogólnie humor do d... :(((((((

jedyneczka no powaliłś mnie, a raczej Twój Don Juan-jak taka drobnostka z tym sprzataniem, to przyjmuję za oczywiste, że on to śmignie rachu-ciachu?? :-D fantazj ułańska chłopaków nie zna granic:-D

ja z tym brzuchem też nie wiem już-mnie niby nie twardniał, ale taki napięty mam ostatnio-może to to?

Witam. Wróciłam włąsnie ze szkoły rodzenia i musze wam powiedzec ze ten masaz tymi chustami to bardziej mnie zdenerwował. Musze mezuska zmolestowac wieczorem na masaz.

A ja kupiłam dzisiaj laktator Tommee Tippie za 40 zł:-) zjadłam 1 kg truskawek z jogurtem:-D odebrałam nową płytę z ćwiczeniami dla ciężarówek:happy: i jestem bardzo zadowolona!
Nieczęsto mam taki humor i do jutra mi chyba przejdzie:-pGeneralnie jeśli moja córa będzie chciała mieć szczęśliwą matkę, to musi dawać mi się wysypiać, bo to jedyny warunek:laugh2:

Witam
Ja się dzisiaj czuje nie zaciekawie, trochę brzuch mnie pobolewa i tam w środku jakby te kosci a najbardziej mnie bolasło jak dłużej siedziałam a dzisiaj malutko siedziałam. Mały szaleje na całego.
U mnie z seksem jest różnie ale rzadko mam ochotę. A po połogu nie pamietam kiedy był pierwszy raz ale wiem że bolało. Ja brałam zastrzyki antykoncepcyjne de-provera czy jakoś tak przez rok a później nic.

Mam straszną ochote na lody a w zamrażrce brak i sklepy już pozamykane.

reklama
hello :-)

a ja dziś znowu zabiegany dzień miałam.. byłam z M u lekarza, potem u koleżanki, bo robiła mini przyjęcie z okazji urodzin synka.. objadłam się jak świnka.. gin w czwartek mnie ukatrupi, jak jej powiem swoją wagę:dry:

Do góry