reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hello!!!
wstyd sie przyznac ale przed 12 dopiero co wstalam,pozniej pognalam na zakupy sniadaniowe bo naszla mnie ochota na zielona salate a przy okazji kupilam uwaga uwaga TRUSKAWKI:-Di zaraz koktajlem sie poczestuje.

kasik,madzik,ewelad,aneta,ania pestka,jedyneczka,louise,tiffi
dziekuje za troske,ale ja powolutku sobie sprzatalam poza tym niestety nie ma mnie kto wyreczyc z tego a ja mam w sobie teraz tyle energii ze nie potrafie bezczynnie siedziec i nic nie robic widzac rosnacy brud:tak:i nie robia tego dlatego zeby pokazac siebie jako idealna zone badz gosposie:no:aaa i przyjezdzajcie tu do mnie sprac mnie za te okna-brakuje mi czyjegos towarzystwa,ja chyba z tych nudow wymyslam sobie co rusz to jakies nowe zajecia:tak:

louise ja tez dzisiaj spuchnieta jak mops jestem,nie wiem od czego to zalezy,nogi jak banki na mleko,pierscionki naszczescie sciagam na noc ale twarz-matko boska jak pekinczyk!!!napije sie piwka bezalkoh. i zielonej herbaty moze troszku mie ruszy.
a co do garniturow to w modzie ostatnio takie z blyszczacych materialow,stalowe kolory,bez kamizelki i krawaty dlugie i cienkie.

dzamenko a moze Filips jakies wciery od rowiesnika dostal i dlatego reaguje placzem,przeprowadzcie no meska rozmowe

kropa u mnie tez dzisiaj pizza:tak:

vanilka dobrze ze skurcze ustaly

mysza ty nas tu nie czaruj ze jakis pasztet jestes bo po tylku dostaniesz,mi tez chce sie coli,tak ladnie usmiechaly sie do mnie do mnie ze sklepowej polki ze az zaluje ze jej nie wzielam:angry:

a u mnie dzisiaj piekna wiosenna pogoda juz jest 20 st. ciepla,swieci sloneczko az chce sie zyc:-D:-D

Ja wlasnie wróciłam ze spacerku z psiakiem i normalnie zgłupiałam..Podleciał do nas taki fajny mały psiaczek,oczywiście kundelki się obwąchaly:-),ale zdębiałam jak uslyszałam,że to malutkie stworzenia ma na imie Sara..Taka nerwica mnie wzieła,no jak mozna dać psu na imię jak dla czlowieka:szok:..Moja Mała w brzuszku ma mieć na imię Sara..No i chyba poszukam innego(tylko jakiego??:eek:)..
Mruczka chetnie sie podzielę lazankami,tylko nie wiem czy cos zostanie,bo jak M sie dorwie do nich,to cał garniec wsiama..hehe..

Ostatnia edycja:
kamuś to skocz do sklepu i kup mi :-D Ja się zmachałam. U mnie pięknie, ale nie wiem jak jest w rzeczywistości, bo jeszcze tam nie byłam :-D Teraz robię herbatkę z cytryną i będę chwilę leżakować.

Mysza ja jeszcze w pizamie :-Dprzebilam Ciebie chyba co :-p
Jakos chce odpoczac puki moge bo boje sie o ten brzuchol ..
jutro i pojutrze troszke intensywne dni bede miec wiec jakos wole teraz poodpoczywac :tak:
ja na obiadek mam potrawke z kuraka z ryzem :-p

Mysza ja jeszcze w pizamie :-Dprzebilam Ciebie chyba co :-p
Jakos chce odpoczac puki moge bo boje sie o ten brzuchol ..
jutro i pojutrze troszke intensywne dni bede miec wiec jakos wole teraz poodpoczywac :tak:
ja na obiadek mam potrawke z kuraka z ryzem :-p

No pobiłaś, dzisiaj wyjątkowo, bo ja w SUKIENCE :-D Byłam w zsypie, musiałam się odstrzelić. Taka okazja się trafiła, żeby wyjść z mieszkania :-D
Ja chyba nie mam obiadu dzisiaj. Zamrażalnik pełny, ale jakoś nie mam na nic ochoty...
Zjadłabym sharmę Emih :-D

No pobiłaś, dzisiaj wyjątkowo, bo ja w SUKIENCE :-D Byłam w zsypie, musiałam się odstrzelić. Taka okazja się trafiła, żeby wyjść z mieszkania :-D
Ja chyba nie mam obiadu dzisiaj. Zamrażalnik pełny, ale jakoś nie mam na nic ochoty...
Zjadłabym sharmę Emih :-D
w sukience :-D:-D:-D
Wiosne chyba poczulas na calego :tak::tak:

Witamy sie w ten chlodny wiosenny dzien, ale mimo wiatru i chlodu juz bylo dluuugie seidzenia na dzialeczce, zawsze to na swierzym powietrzu:-) oj vanilka to ladnie sie przyczeppilas do pizamki:-D:-D:-D A twoj obiad to bym zjadla bo uwielbiam potrawke z kuraka. mysza a ty mialas powod do wystrojenia no tak, tyle osobistosci moglas spotkas po drodze. Wiecej ni czytalam narazie dlatego tylko tak na szybko odpisuje;-) O a Oliwia ma lazanki tez uwielbiam, kurde mi wraca pierwszy trymestr teraz, jak jestem glodna to mnie mdli, zachcianki jakies mi wracaja buuuu.

Witamy sie w ten chlodny wiosenny dzien, ale mimo wiatru i chlodu juz bylo dluuugie seidzenia na dzialeczce, zawsze to na swierzym powietrzu:-) oj vanilka to ladnie sie przyczeppilas do pizamki:-D:-D:-D A twoj obiad to bym zjadla bo uwielbiam potrawke z kuraka. mysza a ty mialas powod do wystrojenia no tak, tyle osobistosci moglas spotkas po drodze. Wiecej ni czytalam narazie dlatego tylko tak na szybko odpisuje;-) O a Oliwia ma lazanki tez uwielbiam, kurde mi wraca pierwszy trymestr teraz, jak jestem glodna to mnie mdli, zachcianki jakies mi wracaja buuuu.
hejka kochana :)
wiesz ja tez zaliczylam swieze powietrze :) bylam pranie z ogrodu sciagnac hahahahah
a mysza racja u Was teraz na ulicy mozna spotkac osobistosci :)juz kumam skad ta sukienka !!!
aha co do powrotu zachcianek to normalka .
Bo na koncowke wraca wlasnie etap zachcianek ,czesto tez mdlosci wracaja ,nastroje i wogle czesto czujemy sie tak jak na poczatku..pamietam to z pierwszej ciazy ;/ na koncowke wymiotowalam jak kot;/

Ostatnia edycja:
reklama
w sukience :-D:-D:-D
Wiosne chyba poczulas na calego :tak::tak:

Nie wiosnę, tylko najszybciej się zakłada, nie mam pod tym ani majtoch ani stanika :-D A zsyp mam na tym samym piętrze ;-) Nie chciałam tylko, żeby mnie jakiś sąsiad wylukał w piżamie...
Oczekiwanie zazdroszczę tej działeczki. Ja mam balkon, ale od 12 jest już na nim cień... lipa straszna...

Do góry